A mazda je vedno pri vrhu, ko se primerja vzdr?ljivost avtov in zadovoljstvo kupcev, reno pa caplja nekje na dnu skupaj z alfa romeo, fiatom in pe?ojem.
Zanimivi so mi vozniki renojev, ko jih vpra?a?, kako gre avto in ti re?ejo-super. V istem dahu na?tejejo, kaj vse so ?e zamenjali na avtu oziroma kaj samo ?e niso. O?itno je to njim normalno in mislijo, da tako pa? mora bit...
Tut mene je mikal za naslednji voz nabavit ravno CX-7, ampak glede na to kam se zadeve glede naftnih derivatov pomikajo, sem vse blizje temu, da bom sou na bencinca! Bencinc pa definitivno to nebo CX-7
pri?el je ?as, da se bom o?itno tudi jaz morala po?asi poslovit od svojega kanar?ka in me zanima koliko bi bila realna cena za prodajo? Avto je 2002 letnik, 2.3 bencin, GT oprema, 179.xxx prevo?enih km, pred prodajo gredo gor novi odbija?i. Rjavi ne nikjer, razen pod spojlerjem v kotu rja premera cca 2cm (ta je bila tam ?e ko sem jo jaz kupila in na sre?o ni ?lo ni? naprej). Motor dela odli?no.
Spotoma pa me zanima ?e, ?e kdo ve za kak?no Mazdo6 novej?i model z GTA opremo (in kaj gledati ob nakupu pri bencinskih in kaj pri dizelskih motorjih, katere so skrite napake, kateri motorji se najbolje obnesejo itd.)?
Hvala za odgovore!
Kar se tice 2. generacije bos cist vse odgovore nasla tuki
5k je pomoje OK cena, ?e je avto tak, kot pi?e da je. Kilometrov ima ?e precej, a je verjetnost da bo ?lo kaj narobe bistveno manj?a kot pri dizlih. Manj kvarljivih komponent pa?...
To ni nic kar se kilometrov tice... eno smo ze prek 300k
en blatnik mam ?e js nekje doma vi?ka, sam se ne spomnem zdej al je lev al desn, ti javim
Deluje mi kot fiat ulysee...ravno vrat se ne vidi dobro a so normalna ali drsna A so na tleh kaki deli njegovega avta ala luc ali zmigovec iz katerega bi se videla kaka koda dela - s tem dobis vsaj znamko ce ne ze model avta
bo pomoje res kr Demio
en blatnik mam tut js vi?ka sam nvem al lev al desn, ti javim
Ce bi bilo po njegovo bi imel (po njegovih lastnih besedah) Oskar itak skedenj poln miat. Mogoce to enkrat se pride, do takrat pa rabimo bangerja za 200-300?, predvsem kot drugi avto za road trip na Cesko konec aprila. So te low spec 323ke res tako zanic?
Glede samga motorja se pri f-kah nimas kej bat, pleh pa zna bit dokaj u qrcu, to dobr preglejte
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
no, tista ki sm jo js dal bi bil stro?ek 14.638 ?
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani