Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

A mazda je vedno pri vrhu, ko se primerja vzdr?ljivost avtov in zadovoljstvo kupcev, reno pa caplja nekje na dnu skupaj z alfa romeo, fiatom in pe?ojem.

Zanimivi so mi vozniki renojev, ko jih vpra?a?, kako gre avto in ti re?ejo-super. V istem dahu na?tejejo, kaj vse so ?e zamenjali na avtu oziroma kaj samo ?e niso. O?itno je to njim normalno in mislijo, da tako pa? mora bit...

No, no, alfa je pa cist super avto :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Carski opis :)

Mazda6 III z veliko prevozenih in uuugodno ceno :)

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=13825015

Pa kaj teh 6k tretje generacije res ni nobene bencinarke blo v slo? Bo treba res iz nem?ije uvozit...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nakup mazde cx-7 dizel
Napisano

Tut mene je mikal za naslednji voz nabavit ravno CX-7, ampak glede na to kam se zadeve glede naftnih derivatov pomikajo, sem vse blizje temu, da bom sou na bencinca! Bencinc pa definitivno to nebo CX-7 :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 323 pomo?
Napisano

Niso mel vsi modeli absa... ce te zanima se kej konkretnega pa zi kr uprasaj... imel sm v laszi 4 komade BA serije 3 od tega z 1.5 motorjem :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Okvirna cena M6 2002 2.3 GT
Napisano

Zdravo,

pri?el je ?as, da se bom o?itno tudi jaz morala po?asi poslovit od svojega kanar?ka in me zanima koliko bi bila realna cena za prodajo? Avto je 2002 letnik, 2.3 bencin, GT oprema, 179.xxx prevo?enih km, pred prodajo gredo gor novi odbija?i. Rjavi ne nikjer, razen pod spojlerjem v kotu rja premera cca 2cm (ta je bila tam ?e ko sem jo jaz kupila in na sre?o ni ?lo ni? naprej). Motor dela odli?no.

Spotoma pa me zanima ?e, ?e kdo ve za kak?no Mazdo6 novej?i model z GTA opremo (in kaj gledati ob nakupu pri bencinskih in kaj pri dizelskih motorjih, katere so skrite napake, kateri motorji se najbolje obnesejo itd.)?

Hvala za odgovore!

Kar se tice 2. generacije bos cist vse odgovore nasla tuki :)

http://avtonasveti.com/mazda-6-2007-2012-napaka-okvara-tezava-problem-vpoklic/

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Tako kot v karavana lahko v 5-vratno dam en bicikel - ?e jih ima? pa ve? ti pa tud karavan ne pomaga kej dosti.

5 vratni ?e nekak gre, sedan je pa jeba :)

Za to, so tudi druge resitve :)

Re?itve so, ampak se bolj ziher po?utim, ?e je zadeva v avtu :)

post-1139-0-25310100-1531742312_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

5k je pomoje OK cena, ?e je avto tak, kot pi?e da je. Kilometrov ima ?e precej, a je verjetnost da bo ?lo kaj narobe bistveno manj?a kot pri dizlih. Manj kvarljivih komponent pa?...

To ni nic kar se kilometrov tice... eno smo ze prek 300k :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Tole bi js mel limuzino :)

To sta vra?unana ?e bicikla na strehi - druga? pa, ?e da kdo za mojega 5 jurjev sva takoj zmenjena. :P

a menja?? :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomo? - nesre?a s pobegom
Napisano

Ne, ?tevilke nisem na?la nobene. Edino del lu?i je, ki je pa nekako izbo?en, tako da po tem sem malo skepti?na, da je Demio.

Sosed je rekel, da gre za "nek mali kr?, kot ta jajca, ki dostavljajo pice".

Hvala Deeyan, se sli?va :)

Mam ravn desnega :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomo? - nesre?a s pobegom
Napisano

en blatnik mam ?e js nekje doma vi?ka, sam se ne spomnem zdej al je lev al desn, ti javim :)

Deluje mi kot fiat ulysee...ravno vrat se ne vidi dobro a so normalna ali drsna
A so na tleh kaki deli njegovega avta ala luc ali zmigovec iz katerega bi se videla kaka koda dela - s tem dobis vsaj znamko ce ne ze model avta

bo pomoje res kr Demio

en blatnik mam tut js vi?ka sam nvem al lev al desn, ti javim :)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ce bi bilo po njegovo bi imel (po njegovih lastnih besedah) Oskar itak skedenj poln miat. Mogoce to enkrat se pride, do takrat pa rabimo bangerja za 200-300?, predvsem kot drugi avto za road trip na Cesko konec aprila. So te low spec 323ke res tako zanic?

Glede samga motorja se pri f-kah nimas kej bat, pleh pa zna bit dokaj u qrcu, to dobr preglejte :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvale servisov - serviserjev
Napisano

Js bi pa pohvalu Avto Urija, ki mi je ugodno zamenju vse 4 vzmeti, + nasu je se eno sprednjo roko v okvari, pa naredu mi je se gratis optiko :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.