Zdaj pa? nekdo misli, ker ima dizla, da je pa to suho zlato. (mogu sem)
Dejansko ni samo pri Mazdah to "problem". Ve?ina "premium" znamk isto, pa nasploh. ?ivimo v obdobju, ko so bencinarji redkost zaradi forsiranja dizlov v zadnjih dveh desetletjih. Bomo videli kaj bo ?e prinesel ?as, zdaj, ko so na voljo ?e elektri?ni.
Res je. Pred par meseci sva s kolegom iskala A6, letnik nad 2012, ni bilo niti enega (rabljenega) z bencinskim motorjem na Avto.net
Ja ?e mi tole ponudjo za 25k ... kot M3 z GT Plus in X motorjem ... potem ja. Ampak zopet, za moj okus se notranjost ne more primerjat z novo M3 :/
Me zanima kje dobijo te vrednosti koliko naj bi bila potro?nja goriva? (verjetno vozijo v zavetrju tovornjaka, heh). Preverite v oglasu, ki sem ga prilepil, res nizke vrednosti.
Meni so hecne te spremembe, npr. bencin se bo pocenil, za 4/10 Centa, se pravi pri polnem tanku 20 ali 25 Centov. Vseen klinc ?e pustijo kot je, razen ?e ho?ejo pokazat POCENITEV.
?e bi bencinar imel porabo 2lit.manj?o od dizla bi se zdajle pogovarjali kako je dizel slab?i, ker bi ve?ina imela bencinaja! Imam bencinarja in vem zakaj, tako tudi verjetno ve vsak od vas zakaj imate kaj in je brezveze debata kaj je bolj?e. Je pa zanimivo, se malo nasmeji?, ko vsak zagovarja svoje!
?aki, da ?e jaz svoje LPG prihranke za?nem omenjati in kako sem zadovoljen s tem gorivom ?e 11 let ter v razli?nih vozilih. SIGAS d.o.o., pa te zadeve.
?al ja... V?eraj sem napisal mail za ponudbo, ampak kot sem rekel sportline ali ni?, ker avto je ?ist premehek in ladjast. Pa ?e adaptivno podvozje in volan naro?i? pa gre cena veselo proti 43 jurjem na uradnem ceniku. Z ostalimi stvarmi se sploh nisem ubadal ampak res tisto najbolj nujno pa je cena zbezljala v 3pm. Pol sem pa ?e na teritoriju novega Arteona.
In med tema dvempa potem reees ni ve? za razmi?ljat, ker Arteon je res plehnati lepotec.
Boss, v tem primeru pa najbolj?e si kupiti F1 dirkalnik, da se bo? izstrelil mimo, ?e je to taka panika. (Aja, tam bi bili ?e vi?ji obrati).
Meni je pri bencinskih motorjih ravno to v?e?, da se zvrti (razna japonska vozila tudi do 8000 obratov v minuti), se pravi ujame? idealen trenutek, po gasu in hopla.
Predlagam, da kontaktira? na?ega kolega in preko www.narociavto.si, vzame? nekaj iz Nem?ije, kot je to naredilo ?e par oseb na forumu in so zelo zadovoljni.
Jaz resno razmi?ljam o vikend V8 USA avtu iz 80-ih ali za?etka 90-ih let, verjetno bo dobra nalo?ba, saj bo ?ez dve ali tri leta bo verjetno standard 2 cilindra, quadturbo in 0,5 litra prostornine ter menjava motorja na servisni interval.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Res je. Pred par meseci sva s kolegom iskala A6, letnik nad 2012, ni bilo niti enega (rabljenega) z bencinskim motorjem na Avto.net
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani