Pred par minutam se je v Dom?alah, ob vklju?evanju na AC mo?ak s klobukom v rde?em 206, dobesedno ustavil, namesto da bi pospe?il po vklju?evalnem oz. pospe?evalnem pasu. (dobro da sem ?e prej predvideval kaj se utegne zgodit, ker ?e predhodne reakcije niso bile Ayrton Senna).
130 EUR - precej bogato glede na to, da ima Nem?ija poravnane finan?ne obveznosti glede AC-jev.
Ja ampak so se na veliko lotili obnavljanja (celotna Bavarska eno ogromno gradbi??e, vi?je gor je verjetno podobno), si pripravljajo teren za uvedbo vinjet, da imajo "ur?ah" )
No saj Reno je kar se izgleda ti?e, bil POGOSTO vsaj konkuren?en, ?e ne celo pred ostalimi, npr. Laguna leta 1994 (meni takrat najlep?i avto tega segmenta) ali pa Espace-i.
(govorim oblikovno, predno se mi kdo ?e v vejice in pike vtakne ter na?teje vse te?ave z Renami, od nastanka tovarne do dana?njih dni).
?e ma? mazdo6 1. generacije, jaz imam 2 razli?na doma narejena alu nosilca za pritrjevanje biciklov v mazdi. V ?estico 3.generacije itak ne gre ni?, tam lahko da? samo le?at bicikel.
?al imam nek nem?ki pol-izdelek, ne ve? Mazdojke. Bi pa komu verjetno zelo prav pri?la tale tvoja unikatna pogruntav??ina.
Ena zanimiva (subjektivna) ocena kar se ti?e zunanjega izgleda; sem bil v?eraj v dru?bi frenda in punce, pa gre mimo aktualna Mazda6 sedan ter tik za njo ?e Reno, tavelika - tanova limuzina, verjetno Talisman in ju vpra?am kateri od teh dveh jima je bolj v?e?, pa smo se vsi trije strinjali, da je to RENA, ki je res z boka zelo impozantna zadeva.
Kar se pa prihodkov in pogleda nanje ti?e, sta tu 2 opciji; ali si vesel in zadovoljen zaradi tistega kar ima?, ali pa si nesre?en zaradi tistega ?esar nima?.
Meni je bli?ja in ljub?a prva varianta, brez zavisti do kogarkoli, pa ?etudi ima nekdo v lasti pol planeta.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Da se jim da prera?unavat tele spremembe na desetinke centov, naj pa? ostane cena enaka.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani