Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Turki imajo karavane nalo?ene do stropa, prav tako nemci, a slednji s plastenkami mineralne vode.

Katere predvidevam, da jih potem tudi nazaj gor (prazne) peljejo, ker sigurno ne me?ejo stran Pfand-a (25 ?centov kavcije za plastenke in plo?evinke).  :zvizga:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Evo to pa je za Bossa

Boss rad prevaza hladilnik in pralni stroj v avtu, pa ima sedan premajhno nakladalno odprtino in neuporabno.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Testi ostalih avtomobilov
Napisano

Boss, vidim, da si prevelik prista? znamke mazda in pa? i??e? pri vseh drugih napake, samo, da ti jih ni treba kupit.

Pohvalno. :)

Pravoverni Mazda? se temu re?e.  B)

P.S: Je nekaj na tej znamki, ki ostaja moja najljub?a.  :wub:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Leon je res sterilen avto brez du?e... imel sem nadomestnega 5 dni in sem bil vesel, ko sem spet dobil nazaj 6.

Pri meni ima frend unega 2009 letnik, pa sem vedno znova v ?oku kako grozna je armaturka. Oblikovanje kot v ?asih Golf1, no ?e huje.  :zvizga:

https://www.google.com/search?biw=1680&bih=907&tbm=isch&sa=1&ei=DKg8XfasJIXkgwefmpagDA&q=seat+leon+2008+interior&oq=seat+leon+2008+interior&gs_l=img.3..0i19j0i8i30i19l2.27218.27805..29318...0.0..0.122.230.0j2......0....1..gws-wiz-img.......0i7i30.kT8eemz5Soo&ved=0ahUKEwj24ujZ7NXjAhUF8uAKHR-NBcQQ4dUDCAY&uact=5#imgrc=_UNBm7Y6dWl-iM:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Tam sigurno in pa verjetno ?e kje. A niso tudi LPP mestni busi v prestolnici na CNG?

(nekdo mi je pred kratkim razlagal, da naj bi bil CNG precej cenej?a vo?nja kot na "moj" LPG). :zvizga:

P.S. Ja vem, da 110PS s takim strojem ni glih neka alpska posko?nica na cesti, hehe :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Pred par minutam se je v Dom?alah, ob vklju?evanju na AC mo?ak s klobukom v rde?em 206, dobesedno ustavil, namesto da bi pospe?il po vklju?evalnem oz. pospe?evalnem pasu. (dobro da sem ?e prej predvideval kaj se utegne zgodit, ker ?e predhodne reakcije niso bile Ayrton Senna). :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

130 EUR - precej bogato glede na to, da ima Nem?ija poravnane finan?ne obveznosti glede AC-jev.

Ja ampak so se na veliko lotili obnavljanja (celotna Bavarska eno ogromno gradbi??e, vi?je gor je verjetno podobno), si pripravljajo teren za uvedbo vinjet, da imajo "ur?ah" :))

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

No saj Reno je kar se izgleda ti?e, bil POGOSTO vsaj konkuren?en, ?e ne celo pred ostalimi, npr. Laguna leta 1994 (meni takrat najlep?i avto tega segmenta) ali pa Espace-i.  :wub:

(govorim oblikovno, predno se mi kdo ?e v vejice in pike vtakne ter na?teje vse te?ave z Renami, od nastanka tovarne do dana?njih dni).  B)  :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Transport koles na avtu...
Napisano

?e ma? mazdo6 1. generacije, jaz imam 2 razli?na doma narejena alu nosilca za pritrjevanje biciklov v mazdi. V ?estico 3.generacije itak ne gre ni?, tam lahko da? samo le?at bicikel.

?al imam nek nem?ki pol-izdelek, ne ve? Mazdojke. Bi pa komu verjetno zelo prav pri?la tale tvoja unikatna pogruntav??ina. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ena zanimiva (subjektivna) ocena kar se ti?e zunanjega izgleda; sem bil v?eraj v dru?bi frenda in punce, pa gre mimo aktualna Mazda6 sedan ter tik za njo ?e Reno, tavelika - tanova limuzina, verjetno Talisman in ju vpra?am kateri od teh dveh jima je bolj v?e?, pa smo se vsi trije strinjali, da je to RENA, ki je res z boka zelo impozantna zadeva. :wub:

P.S. Alex, mazda6 je bila rde?e barve, hehe.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Da poro?am o cenah goriv, ko sem ?el preko Avstrije v Nem?ijo. V Avstriji za super 95 pla?al 1,27?, na Bavarskem ga pa nisem videl nikjer izpod 1,40.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Kar se pa prihodkov in pogleda nanje ti?e, sta tu 2 opciji; ali si vesel in zadovoljen zaradi tistega kar ima?, ali pa si nesre?en zaradi tistega ?esar nima?. :zvizga:

Meni je bli?ja in ljub?a prva varianta, brez zavisti do kogarkoli, pa ?etudi ima nekdo v lasti pol planeta.  :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.