Skoči na vsebino
Neprivezan - sledi pla?ilni nalog!
Napisano

v ?ivljenju nisem pla?al kazni, pribl. 50 na leto, uradno sem brezposeln, nimam uradno niti tolarja, zapret me no?ejo.jebiga eni imamo sre?o.

Dando kake prekr?ke pa ima? ti???

Sicer pa lastnino predvidevam da ima?... avto namre?... in dav?na ti lahko tudi tega uzame.....

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Neprivezan - sledi pla?ilni nalog!
Napisano

Jah tega sem ?e precej dobil.... za pas ?e nisem prito?be dajal ker sem bil dejansko sam kriv, in pa?,,,jebat ga... Pravila so baje zaradi tega na svetu da se jih ljudje ve? al manj dr?imo... Tako da kazni za pas se m vedno pla?al... pa tudi ?e sem posku?al policaju obrazlo?it da sem se dejansko premaknu za 50 m do ?rpalke.... pa ni zaleglo...

Kakorkoli... se mi je pa enkrat zgodilo v postojni (madmax ti bo? vedel, pa upam da nisi to bil ti...

Torej pripeljal sem iz stranske (iz Tr?a?ke) na glavno proti Liv-u... no in prletijo policaji za mano, me ustavijo marico s plavo lu?jo.... ok sem si reku... kontrola!!! :angry: Zapeljem pred Spar in policaj pride ven.... po moji oceni je pravkar imel 18 let..... <_<

Ok najprej mu dam dokumente pol me pa kar direkt vpra?al, oziroma me "povabil" na strokovni pregled, odvzem krvi in urina.... in ok... sem mu rekel da na?eloma ni problema pod pogojem da izpit dobim takoj nazaj! (Tisti ki ne veste.... izpit ti odvzamejo 24ur tudi ?e je test negativen)... No in fanti? meni ?e to pomeni da se ne strinjam.... In mu ponovim ?e enkrat.... da grem... pod pogojem da dabim izpit takoj nazaj ker sem na slu?beni poti.... In se je "vaja" ?e enkrat ponovila.... torej se ne strinjate????

Ok...po?asi mi je za?elo ?e kuhat... se zberem-.... in mu ?e ENKRAT povem... da ja....grem na pregleeed poood pogooojeeeem daaaa dobiiiim iiizzzpiiit takooooj nazaaaaaj!!!! No pol gre on ?e enkrat nekaj v marico ?ekirat... pa pride nazaj s pla?ilnim nalogom za telefoniranje v avtu.... jest samo ?zmeden?

Pa mu re?em da od kje zdej to njemu.... sem ga upra?al kje je bil s tem nalogom do zdej.. :blink: ???

In mi re?e... Veste pred nami se pa ne boste po GSM-ju pogovarjali....

Pa mu povem da imam vnetje srednjega u?esa in da me pa? precej srbi.... in ?e srbi treba popraskat....:aaaaa:

No in se spet zberem in sem mu reku da tega definitivno ne bom pla?al ker se nisem pogovarjal, in da naj ta list kar s sabo v marico odnese ker ga bom druga?e vrgel pred njim na tla... <_< in pol me bo spet obto?il onesna?evanja narave.... :angry:

Ok on ?e kar vztrajno zahteval naj podpi?em list...in ker je po svoji STROKOVNI presoji ugotovil da tega ne bom stroril, mi je kazen kar "vrgel" skozi okno na noge...

No in se mu lepo nasmejim, re?em hvala..... Pol se ?e on usede, jest upalim avto... vr?em kazen skozi okno , poro?ilo pustim...:P in speljem..... za?uda niso ?li za mano....:aaaaa:

Ok seveda sem potem napisal prito?bo zaradi neutemeljenega suma... in prilo?il zdravni?ko spri?evalo ki je potrdilo moje unetje... no in kazen ?la mimo....

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazde 323f - precenjene
Napisano

Verjami mi da se ti nebi izpla?alo uvoziti mazde iz nem?ije, saj bi imel cca. 150-200k stro?kov ?e bi jo hotel registrirati pri nas (ekolo?ka taksa, homologacija, davek, stro?ki prevoza). :(

Sej ve? kako praujo; dobra roba ni bila ?e nikoli poceni (poki ?oldi, poka roba ;) )

Te morem popravit.... NI tolko stro?kov....

Ekolo?ka taksa pride okoli 30k max... ki gre na te?o avta, tam okoli 30 sit/kg, homologacija pride 27 000 sit, davek pla?a? glede na ceno avta.... to se pa da dogovorit, ok pa ?e stro?ki....

Peugeota sem iz Italije pripeljal.... in sem imel komplet stro?kov 52 000 sit.....

Tako da ni tolko....

LP dAvid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazde 323f - precenjene
Napisano

- nastavljiv sede? -Obstajajo nenastavljivi ??

Yavar...obstajajo.... recimo kampagnola se ne da nastavljat, pa tisti stari tam kamjon?ki tudi ne... pa ?e bi se kaj najdlo.... :hohoho::aaaaa:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dodatek k olju
Napisano

Zelooo pohvalno od siriusa.... :bravo:

Mogo?e pa zaradi tega nove morebitne priv?ence bonda dobi...

Devil zdej pa sam testirej, tabeliraj, ra?unaj, ?tej, od?tej...blabla bla...

SAm podatke pol direkt sem gor!!! :aaaaa:

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

SERVIS MAZDA 3 1.6
Napisano

Glej meni je servis pri?el 35 000 na gami.... so mi pa ?e neko podlo?ko zamenjali, ?obe ki ?pricajo ?ipo...

Jah ni poceni...ni pa tudi med najdra?jimi.... :ne vem:

LP dAvid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 Sport 2.0 GTA
Napisano

Kot je meni znano ima mazda 3 gta isto prestavno razmerje kot moja.... je pa res da manjka 6, kdaj tudi 7. in 8 brzina.... :hohoho:

Hrupnost pri 140 je zadovoljiva...ni med najbolj tihimi..... je pa lepo poslu?at....?e ma? pa radio pr?gan pa sploh ni panike....

Kupuje? GTA-jko???

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.