Jest tudi nikoli ne bom kupil testnega avta...ni pogojev, vem kaj se z njimi dela, in vem kaj sem z njimi jest delal :) ...pa? to je testni avto. Da ne govorim za predprej?nji petek na Vranskem...sami testni avti ) ampak to je ?lo do daske v 80%, cela 2 dni. Koliko ceneje sploh so teli testni avti?
Na dan ko je bil ritem mladosti v LJ, sem videl enega rumenega getza z metalno sivimi zelo lepimi feltnami (pomoje da 16tke) in zelo lepo spu??enega, tako da je zgledal prav lepo strupeno
?e se ma bencinarja, sploh mal mo?nej?ega....se porabe ne gleda oz. se gleda in ne krega kolk komu mal pije...tako to je. ...za du?o se pa lahk mal pojamra na vsake kvatre
Vse se da zment, to ?e sami veste..tko da...tako ali tako bi pa v tem primeru morala iti zadeva iz police Cosmosa...kar imajo pomoje tako ali tako zavarovano.
Kar se pa zavarovalnice ti?e, jures, imam Triglav, veliki plus paket. Kot so mi povedali, pri Triglavu vandalizma brez izgube bonitete ne krije prav noben paket.
Pokli? svojga agenta...?e je grdo povedano pol k vredn agent ti bo zrihtu da bo vse tko kot se zagre. Meni je moj ?e v naprej povedal, da karkol se zgodi prvo njega kontaktiram, ?e pred servisom in vse....
Itak, ?e pele? v btc, pol avto "prepeljejo" na celov?ko.
To vem da jih tja prepeljejo, ?lo se je v bistvu na to, kot je Jures napisal, da naj bi imeli pa zunanje izvajalce....sem mislil da je oboje tam. No sej lahko da je
Druga?e pa avtorju teme ?elim, da se bo dobro zmenil za kak?en popust,storitev ipd., in da se nobenemu kaj takega nebi ve? ponovili ampak,....sej vemo kako je s tem.
Glede kleparskih oz. bolj li?arskih storitev sem imel bolj malo, na Cosmosu samo 1x in sem kot ka?e imel sre?o da je bilo vse ok. Pri prej?nji M3- 1.6, kateri so li?ali zadnji desni bok (od pokrov?ka rezervoarja navzdol), sem opazil da jim je barva stekla in je bilo par strjenih kapljic na zadnjem blatniku , prav tako kot berem na forumu, se jih mnogo prito?uje ?ez li?arske storitve na Cosmosu (zdej ne vem al dajo avte barvat vajencem ali se jim pa preprosto ne da potruditi). Verjamem da se ti je vse skupaj zelo zamerilo, servisira? jo pa lahko komot na Gami v BTC-ju, kateri so zelo pohvaljeni in mnogi svoje Mazde tam servisiramo.
Sej pravim, in kako je z garancijo pri neservisiranih avtih? Sploh pa dejstvo, nekdo kupi novi avto in nima za servis?Takemu ?loveku se ne more re?i skrben lastnik, kateri je lepo delal z avtom in je bil lepo vo?en, ne vem, mogo?e 1% na miljon, ?e najve?ji ?alabajzarji vsaj nekje tisto olje zamenjajo. ...glede tiste MPS...sej ni 2x za re?t kaj se bo ?ez ?as pokazalo kaj in kako...ker to je ?e ?portna zadeva.
Je pa res drugi ke? tukaj...a so nas samo napihnili v glavah, da morajo biti servisi na toliko in toliko da jih pa? kar nekaj fajn zaslu?i (od prodajalcev olj,filtrov,..tak?nih in druga?nih delov), ali jih je pa? dejansko treba delati. Morali bi se najti kak?ni bogati norci in kupiti nove avte od npr. 10 top znamk in jih voziti kot povpre?en uporabnik, brez teh "rednih" servisov, potem pa razstaviti vse in pre?ekirati kaj in kako. Me prav zanima kaj bi pokazalo vse skupaj
Se pravi da je bil narejen 1 servis do 53t km v 4 letih ...se pravi se tudi za garancijo lahko pod nosom obri?e?, ker sem prepri?an da garancija velja le v primeru rednega servisiranja na poobla??encu. Bej? stran od avta al mu pa povej da mu da? 9t eur in to je to
Jest druga?e avtom iz uvoza nimam ni? proti, ?e je vse po papirjih in ?e vse ?tima kot je potrebno, v 90% se pa tako ali tako uvozi razbita jajca s full kilometri, tukaj se malo porihta in proda kot novi in da preprodajalec fajn zaslu?i, druga?e ?e gre? gledat cene niso tako zelo ni?je da bi se spla?alo uva?ati, sploh sedaj s tem DMV-jem-okoljskimi dajatvami ipd., je pa ve?ja izbira v tujini.
Ja, ja, sej je mo?no samo letnik 2008, dizel s 50t prevo?enimi, eno leto iz garancije, avto je 100% iz uvoza, pri preprodajalcu, z opremo ki je "skupaj nametana", like po naro?ilu...in da mi na koncu re?e na poobla??encu,da nimajo v ra?unalniku nobenega podatka o avtu in da ni bil servisiran, je lahk ?e preve? sumljivo vse skupaj.
Uklopko ?e gleda? na mobile.de je pod GTA lih tak?na oprema, v SLO je bila GTA z zunanjim izgledom + xenon, ?eprav ta ima ?e leder notri in stopalke kot v MPS ?e se ne motim tko da...ka je to za eno ?udo pa ne vem, razen ?e je prvi kupec custom zadevo naro?il.
Jures, ?e pa pri 4 leta starem avtu, ki je pravkar iz garancije ven in ni opravljal servisov na poobla??encu.....potem je lahk vsakemu jasno kolk je ura.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jest tudi nikoli ne bom kupil testnega avta...ni pogojev, vem kaj se z njimi dela, in vem kaj sem z njimi jest delal :) ...pa? to je testni avto. Da ne govorim za predprej?nji petek na Vranskem...sami testni avti ) ampak to je ?lo do daske v 80%, cela 2 dni. Koliko ceneje sploh so teli testni avti?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani