Mah,pri meni je v?asih tudi po 2 leti mir.... Pol pa recimo,da 2x v kakih 2 mescih,pol pa spet dolgo dolgo ni?,pa tak..... Skratka,nimam preve? problemov z njimi!
Ti?a vun!!
Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
To je ravno ?ar tega avta,da lahko 4 osebe normalno sedijo v njem,?eprav gre za ?portni avto! To je tudi pri meni odtehtalo,da sn ga sploh kupo,ker smo trije ?lani dru?ine. Tak,da kaki dvosedi ?portniki so pri meni ?e takoj odpadli. Je pa tudi res glede Wankla,da ravno zaradi motorja ljudje ne zaupajo preve? temu avtu,?eprav je to nek nepotrjen stereotip....
Ti?a vun!!
A majo Mazda servisi to mo?nost, da zapelje? rabljeno Mazdo tja in ti jo strokovno pregledajo v kakem stanju je? Najbr? je treba scolat kaki 100 eur za tak pregled ampak ziher je ziher a ne...
Mislim,da bi se dalo to zmenit ja,lahko pa vpra?a? tukaj?njo uporabnico Wildcat,ona bi ti ziher vedla ve? o tem povedat!
Ti?a vun!!
Moj je mo?nej?a verzija,oprema Revolution C,to pomeni vse in ?e ve?! <Skratka,oprema mojga je maksimum,tak da.... Kaj se ti?e opreme,si lahko pogleda? na kaki spletni strani,recimo TUKAJ!!
Ti?a vun!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ti?a vun!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani