Poki - mev sm u planu tm nekje letnik 2000, tko da to je fejsliftana od une ki ima tiste vesoljske ?pegle!
Men se je ?lo za porabo okol 6 litrov ker se res velik vozm, no sej zdej pa slej ko prej si bom ?e en vzporedn stroj kupu, ki pa bo bolj specializiran za zimo in bo kak?na mala gajbica alla tvingo (zdj sm se tok navdu?u nad njim - ko me redvind vsak dan voz do lj in nazaj) :ne vem:
Klemn, kok je pa teb zdele kej stari F potro?u? :ne vem:
K na konc sm opazu da je fuuul bol? odkar so nove sve?ke, tko da je poraba padla cca. 1 litr pr isti vo?nji, sve?ke pa so ble total adio, ?e so mogo?e ?e kabli mal ?voh, bi loh to ?e kej izbol?al!
Mislm da bi se ti loh vozu s cca. 8,5 mogo?e tut manj, ampak ne z "idiotsko" vo?njo!
P.S. Itak se za visoko porabo sploh ne sekiram, k ma itak mejhn tank in se pocen vozm!
Pr men je kar konkretna, zadnja dva tanka 10,2 in 10.3, je pa res da sem, ?e posebi pri zadnjem vozil vsaj 100 km nad 200 kmh, tko da jo kar razumem mazdurino zakva ga je to na zob dala!
Zdele aktualni tank mi pa spet ka?e nekej pod 9 litrov, pa ?e zdele ko bodo nove sve?ke in kabli, pa najbr? tut ne bo glih slab?i izkoristek oz. izgorevanje!
X rejn me je total navdu?u, pred ve? kt mescam sm ?ipo namazu, pa ?e zdej super funkcionira, no pa sem useen dodal ?e dva nanosa, po sistemu ?e bi blo bol? bi blo ?e slab?!
Drga? pa komur se ma?inka rosi, pa obvezno ?e antifog, kupit!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Poki - mev sm u planu tm nekje letnik 2000, tko da to je fejsliftana od une ki ima tiste vesoljske ?pegle!
Men se je ?lo za porabo okol 6 litrov ker se res velik vozm, no sej zdej pa slej ko prej si bom ?e en vzporedn stroj kupu, ki pa bo bolj specializiran za zimo in bo kak?na mala gajbica alla tvingo (zdj sm se tok navdu?u nad njim - ko me redvind vsak dan voz do lj in nazaj) :ne vem:
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani