Skoči na vsebino
S ?im o?istiti smolo z avta
Napisano

z navadnim oljem za solato oz. za cretje :D stestirano :bravo:

se podpi?em!

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

skoraj zagotovo!! :bravo:

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

beltop
Napisano

V?asih k so avte barval s zra?no su?e?im lakom in je bil problem ?e si s kakim topilom ga sral!

Zdej pa se to po?ne z 2komponentnim lakom in gre pa? za neko kislinsko utrjevanje,zato ni straha da bi lak ra?rlo in tako pri?el do barve!

Edina mo?nost je ?e preve? mo?i? ali predolgo ga serje? s topili ,zna na laku se poznat kak flek ali celo tako na videz zmatira-kar pa se potem re?i s poliranjem :) (naj bi se)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

beltop
Napisano

Tud lahko.

lahko pa naredi? en test preden se spravi? na avto!

Na nek pleh nanesi malo tvoje barve,pomagej si s fenom da bo barva hitreje suha nato pa probaj z vsem zgoraj na?tetim kaj bo najbol u?inkovalo za odstranitev!

Js mam tle en kup takih re?il sam pa nimam nkjer barve da bi sprobal :( bi ti lahka takoj s 1. roke povedal!

lp

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

beltop
Napisano

Pomatraj se z navadnim bencinom ker se pa? ta barva re?i ponavadi z bencinom D-40 ali D-60 ali lak bencin(vsaj ko jo kuhamo tle v slu?bi jo tko re?imo)

Sicer ne garantiram da bo? z lahkoto spravil dol -ve? uspeha bi imel ?e bi to ?e v?eraj naredu ampak verjetno nisi opazil!!!

Poskusi tudi z nitrom ampak podve?er da ne bi tako hitro hlapel-pa ne preve? namakat zadeve!

lp

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Skorn?ek, Velenje
Napisano

pokli?i v avtohi?o skoren?ek,pa prosi za Melanijo-wildcat!!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

norc :D

Kaj sm ti dvignil porabo kalorij-k si jezn name ratal :D

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

kaj ti nuca 150 konjev ?e jih pa osel ?ene :D:jezicek:

Se vidi da sm komaj ustal in moram takoj te?it po forumu :blush:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

no ?e js vem da se v avtu pelem tako kot pri?akujem -se pravi dobr ne gledam preve? po porabi!

Seveda pa mam trenutno porabo tam nekje 8,7l na 100 km kar je lepa poraba za 2.0 moped :D

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Voda v prtljažniku mazde 6
Napisano

jaoooooo sramezljiv keri pijan?ek!!!?

no sej ?e pride? , pri meni vode lih ne stre?ejo oz je tolk drag da se ne spla?a pit :D

Bi se pa marsikaj v kleti na?lo ;)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 klima
Napisano

No kar se ti?e servisa klime je tako!

?e ima? na sumu da slabo dela in klime nisi pregledoval vsaj 3 leta ti priporo?am da jo pele? k enemu ki polni klime da jo pa? pregleda(preveri vse ventile in ob ponovnem polnenju morebitno pi??anje)

Seved sem spada tudi menjava mikro filtra(filter ki si ga na?el )

Kar se pa ti?e vklaplanja ventilatorja oz. kompresorja vsake 20 sec.(?e je klima na auto) je pa normalno-se dogaja tudi pri moji mazdi 3,ker pa? takrat ni potrebe da stalno hladi!!!

Ko bo pa to potrebno bo pa? kompresor delal malo dlje ?asa.

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Pri uklopkotu se bo? tud ti napil ne sam avto.... :bravo:

Kako to misli? napil??? :ne vem: (morda leti to na dogodek s Kranja)

:hohoho: komarje gojil-povej ko bo? imel li?inke jih rabom za ribe futrat ;)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

no ubistvu nekaj takega sem imel sam v mislih kot mo?en problem akvarija pri dvigalki!!

Pomoje je najbolje da s kakim ogledalcem pogleda? iza tiste ?pranje ki je zadaj ?e se bo kak ?epek videl kjer bi lahka bil kak ?lavfek speljan ipd.

?e ne pa odbija? snet pa zadevo po?timat !!

Sem pa tud jaz 1x imel problem ko mi je vodo porinlo skoz spredne zra?nike(ne pri mazdi) k mi je listje zabasal odto?no lukno spredaj pri brisalcih!!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

jaooo kaj vse zadne ?ase sli?i? in do?ivlajo lasniki mazde 6 ne morem skoraj da verjet!! :(

A se kaj vode nbere tudi ko opere? avto si preveril takrat-lahko da je odto?na luknja zadaj v boku zama?ena(no nekateri avti vem da majo prov cevko speljano da se odte?e) :ne vem:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

no, js i??em vsaj dve taki in sem res pogledala k La?i?u pa ma kar zanimive cene... ?koda ko ni bli?je :(

Js grem ta teden k La?i?u oz. Furlanu ?e keri kaj rabi naj me kontaktera na ZS. Naj pohiti ker moja roba naj bi ju3 pri?la :bravo:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 3
Napisano

Koliko si sploh pripravljen dat za avto!!

Je pa moje mnenje tako!

jaz osebno raje vzamem malo rabljen avto z ve? opreme kot nov ki pa ima ve? ali man samo na spremembo!!

Sicer s foruma prodaja uporabnik Grega svojo 3-ko s tx opremo je pa facelift izvetba starega modela!

za ceno se pa? zmenita sama!

Je pa tudi na netu kar nekaj te robe :whatever:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA 3
Napisano

Sli?i se pa kod bi imel dizla,jebemti?.

Hmmmm sicer pri moji niti nisem porajtal da bi kaj klenklalo,se je pa ob mrzlih dneh sli?al ne ?uden sikajo? zvok zraven ampak to naj bi bilo zato ker baje pod zavgom dokler avto ni na dol.temp vle?e zrak po neki drugi cevi :ne vem: ampak utihne pol!

Drga? bi pa se res morda strinjal z objavo o dro?nikih .

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA 3
Napisano

hmmm dej malo bol probaj podrobno opisat!

Klenkla ne vem morda ker se pa? olje ?e ne segreje in se morda malo ventili sli?ijo al ima? morda kaj drugega na sumu,morda kak nosilc od ka?nih za?etnih vibracijah!!

:ne vem:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Parkirni senzorji
Napisano

Tisto tipko imajo pomojem, ker so senzorji tudi odspred in more? senzorje za naprej verjetno ro?no vklopiti.

(moja teorija) ;)

Tvoja teorija je nekako pravilna :D

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Popravilo centralnega zaklepanja
Napisano

he he

Sledi vijakom kolikor jih pa? je ve? kot 5 jih nej nebi blo-ostalo je vse na ?epih!!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Popravilo centralnega zaklepanja
Napisano

mislim da gre tle za kako man?o napako na samem motor?ku ali samem stikalu (nej bo to micro stikalo v samem motor?ku,ali pa je posebaj)

Lahko ga tudi sama centralna enota mal sra?ka!

Treba sprobat in pogledat kje bi lahko bila napaka!(?al pa to pogledat preko tipkanja bol te?ko)

lp

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mpv alarm
Napisano

ok! Predvidevam da je alarm dodatno montiran.

?e te prav razumem!

Ti ima? mazdo ki nima centralnega zaklepanja!!!!

Avto zaklene? na klju? nato pa na dalin?ka ?e vklopi? alarm!

?e tukaj ti avto odklene? ne da bi prej z dalin?kom izklopil alarm za?ne piskat!!

Re?i? zaddevo lahko takole!

Se pravi ?e nima? centralnega zaklepanja se v vrata dodatno vgradi motor?ke ,zve?e na ta alarem in zadeva zaklu?ena!!In potem ti ni treba ve? odklepati s klju?em,ker se to avtomatsko naredi s pritiskom na dalin?ka! (alarm se sklopi vrata se odklenejo) Seveda pa ?e vedno lahko odklene? s klju?om v skrajni sili npr.da alarm crkne!!

Je sedaj kej bol jasno?

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mpv alarm
Napisano

Natanko tako!!!

?e je naknadni alarm se ponavadi centralno zaklepanje ve?e na alarm in ta dela potem skupaj s pritiskom na dalinca!

Razen ?e je montiran alarm ki je dodatni in narejen prav za tvoj model,potem se alarm izklopi tudi ko s klju?om zaklene? ali obratno!

Tu pa uporablja? dalin?ek od orginal cent. zakl.

lp

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.