Sicer pa, ?e tak jap fan kot sem jaz bi raje vzel Megana RS Tropyh, Focusa RS itd... Sta ziher hitrej?a in var?nej?a od serijskega R34 GTT, ?e kaj gre ima? servisov vseeno polno, pa ?e novej?a, varnej?a in udobnej?a sta. ?e ho?e? biti pa nekaj posebnega na avtoshowih pol pa go ahead. Ampak spet, da se razumemo niti pod razno ni po?asen avto ampak mel ga pa ne bi.
Sej kdor nabavla kej tazga pomoje niti ne cilja na hitrost, kaj ?ele var?nost..bol se gre za to, da ne rabi? de?ja za akrobacije
"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Privo??u sm ji prvi LPG servis in hkrati ?e manj?o optimizacijo plinskega ra?unalnika, ker je bla na dolo?ene ?ase mal prebogata me?anca, kar pomen da bo zdj ?e man?a poraba
Razlika se je ob?utla ?e v prvem kilometru po servisu
Zna bit res ta.. najbr? se je iz tazelene motor vn vzel in ?e se za ta dnar dobi dva avta; prvi dobr ohranjen in drugi brez motorja za dele, se mi zdi cena kar lepa :ne vem:
Ne re?ite, da ni to lep na?in kako priti do denarja in zato ni? narediti
Zdj se bom pa ?e js oglasu, ?eprov se mi zdi bv ampak bo treba zgleda razjasnt neki zadev..
Dru?tvo NIKAKOR ni na?in, kaj ?ele lep, kako priti do denarja in ni? narediti. Dela je kar precej, dru?tvo kot pravna oseba pa je neprofitno in zato ni od tega ni? na?e.
Stro?ki tko kot pri vseh stvareh so..od majic,nalepk,?igov,tiska,telefona,banke pa do raznih malenkosti na katere seveda dosti ljudi niti ne pomisli. Ko bo vse to pa ?e kaj ve? zaston, pol pa tut ?lanarina ne bo potrebna. Dans tko je, ?e ni? ne da?, ni? ne mor? imet
Tolk o tem, ne mislm zdj ve? kaj dodajat tko da naprej pisat po pameti. In to ZDRAVI pameti.
Tale se ?e kar nekaj ?asa prodaja, predvidevam pa da se vsak ustra?i trdote na probni vo?nji..kot pi?e so gume 225/18, najbr? vi?ine 35, kar je v navezi z eibach fedri po slovenskih cestah tko, ko bi se vozu z biciklom po luknjastem makedamu
Skratka, ?e tako ozek krog kupcev se ?e dodatno zo?a, ker ni to ve? ravno komfort vo?nja, ?e bi pa ?e res kdo kupoval to za na pisto so pa tut kako colo ali 3 prevelke in prete?ke feltne
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sej kdor nabavla kej tazga pomoje niti ne cilja na hitrost, kaj ?ele var?nost..bol se gre za to, da ne rabi? de?ja za akrobacije
Povezava za deljenje
Deli na druge strani