Saj tudi ostale znamke niso imune na rjo, tudi pri nemcih se pojavlja rja tudi pri bolj premium znamkah mercedes, bmw. Golf l.2004 od sodelavca je glede rje isto v pi...kot moja M3, ima rjave blatnike, prage in zadja prtljazna vrata, podvozje nismo niti gledali. Je pa res da so meni na M3 ze malo prej zaceli popravljat rjo se pod garancijo, golf pa je bolj po 10letih zacel cvetet. Glede rje se najbolj odre?ejo francozi, ki tudi po vec kot 10letih niso neki rjavi.
Ima kdo izku?nje z naknadno vgrajenimi radii in Android Auto? En kup je kitajcev, ampak ko pride do elektronike za par 100 eur ne bi ravno v temo brcal. Sem pa gledal v smeri "recikla?e" odslu?ene tablice
Jst mam naknadno vgrajen android radio in deluje super, imas gor vse kot na telefonu/tablici...radio, kamera, slovensko vodenje navigacije z najnovesimi kartami, internet, dvd, obd2 podatki od avta, ...ni da ni. Za mene dale? najbolj?a nalo?ba glede avta.
Ma gledam nekaj za mojo ?enko, ?e bi menjal M3 1.4 za kak manj?i mlin?ek. Ker trenutno ima porabe 9,5L, je pa res da se vozi v eno smer 3km, pa vmes 1x ugasne, skratka motor nonstop mrzel. Sicer je za take vo?nje mal ?koda avta, ampak otroka vozit pa v slu?bo...
Ja glih zadnji? sem bral o tem da bodo za?eli tudi na bencinarje tla?it filtre trdih delcev, spet ena stvar ve? ki lahko crkne.
Glede Tesle pa oddaja tak zvok samo do 30kmh da opozarja pe?ce da nekaj prihaja, no saj to imajo vsi elektro avti, Zoe npr se mi je zvok zdel ko z kaksnega SF filma.
Zato ker ti to ne re?i tega, da ti proizvajalec ve? nikoli ne bo posodobil firmwara v avtu in bo? zataknjen na starem firmwaru brez funkcionalnosti. Razlog zakaj ljudje ho?ejo AA/CarPlay je v to, da se funkcionalnost posodablja s telefonom, ne pa z avtom.
Hmh, no ja ?e pogledam na mojo staro tablico z androidom 4.2.2, ni izgubila nobene funkcijonalnosti do androida 7.1.2, plus tega ?e ostanejo alternative uradnemu androidu, in se lahko namesti najnovej?i android tudi na starej?e naprave.
Nvm no meni osebno se zdi brezvezno kompliciranje z svojimi sistemi proizvajalcev in pol neko povezovanje tega sistema z android sistemom. vrzes v startu android in se povezujes z vsem. Edino ce proizvajalce skrbi da je android preve? odprt.
Jap sem zihr. Pod dodatno opremo se se prodajale ?portne vzmeti
Govorim iz izku?enj ker sem na M3 menjaval pa sem prvo htel dat tovarni?ki Eibach ker ga kao ni treba homologirat ima ABE, samo so hteli na Mazdi preve? ?, pa sem se odlo?il za Eibach v prosti prodaji, ki sem jih dobil za ?etrtino cene.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jst poznam, sam odvisno s kje si?
2008 Mazda 6
2004 Mazda 3
Povezava za deljenje
Deli na druge strani