Ja, na Zbilje sem se od za?etka vedno po sredini vozil, potem sem pa hodil ?ez Utik, sam tam so me pa srne stra?ile pono?i Ampak, hvala bogu da se mi ni treba ve? tja vozit
Se mi zdi, da je vseen, 5ka bi mogo?e mal bol lahko svetla, kondom?ke pa lahko s kak?nim majhnim izvija?em dol spravi? ampak po?as, ker so zlo tanki in hitr po? pol je pa jok
Sm tud js pri svoji pred kakim mesecem dve ?arnici zamenju in je vsega skup 10 minut dela; razstavi? plastiko ob volanu, potem pa ?e 4je ?ravfi ob merilniku in samo ?e celo zadevo ven povle?e?. ?arnice so pa seveda zadaj dostopne tako, da obrne? nastavek kamor je vstavljena.
Kako pa plastiko ob volanu razstavi?? A ma? kak postopek opisan kje?
Ker kar sem gledal je samo za celo armaturo (ne samo okol merilnikov ampak tudi sredinsko in sovoznikovo) skupaj sneti, to se mi pa ne da Morm ABS lu?ko vn vr?t zaenkrat
Kupil prvo pomo? (akcija v Sparu, ?e ?e kdo rabi, pride 8? s kuponom) pa set ?arnic.
Aja pa kratke lu?i v Mazdi so neke posebne? Tiste dolge so pa H7?
Kak?ne ?arnice rabim za osvetlitev ?tevcev? Ker polovica mi sveti, druga polovica pa ne A obstaja kak?en check menu, da vidim katere lu?ke delajo katere ne?
Nekaj takega, kot sem imel v BMW 7:
?arnice so HB4 kratke in HB3 dolge, ?e se ne motim? Vsaj jzt mam tko...
Za osvetlitev merilnikov nism lih zihr, bo pa kar neki dela z razstavljanjem mislm pa da ?e priklopi? na OBD, ti bo povedal...
Ta je kr dobr vic ja, ?e je tuki kej po?irjeno je to sam cena
Sicer lih nimam pri seb slovensko-primorskega slovarja, tko da ne vem ?e je blatnik po njihovo odbija?..ampak tapravi ?iroki blatniki bi mogl temu podobn zgledat wide body al pa vsaj tko
Istra je ?e huj?a rev??ina, mi nimamo kej za jamrat Druga?e pa ja, pri nas bi morali tr?it romune za vsako malenkost, tudi za vdihani zrak, bi takoj spravili dr?avo iz krize. Hrvati bi pa morali turiste.
Notranjost je bila menjana, razen sede?ev Preveri motor, ?e ni to tista na kateri se ga je menjalo...nekam taki majhni kilometri so Barva se mi tudi zdi precej sve?a Lahko pa da jo je mel skoz v gara?i in nikoli vozil...uf, se ponavljam zadnje dni Dejte malo search uporabljat, da ne bo preve? tem
No prva se prodaja ?e nekaj ?asa, za to ceno mi je zanimivo da je ?e vedno gor na avtonetu...pa je bila ?e kar parkrat. Za tisto rumeno velja enako, ne vem kam se je zgubila ena rumena z menjanim motorjem, kilometri so tu podobni, mogo?e je to ta. Bila je pa ?e ve?krat na oglasih...
Ostale so razmeroma nove med oglasi, tista NA je ?e nekaj ?asa, pa zgleda kar zanimiva...samo malo preve? za ta denar? Ne re?em da bi bila 1.8...
Aja tista svetlo modra je lepa, verjetno bo pa ?e malo ni?ja cena ker ima razbito ogledalo...pa verjetno ?e kaj...no ker si ?e vpra?al kje zna priti drago, je ravno pri delih, ?e jih razbije? in nato rabi? nove. Rabljene je pa ?e malo te?je dobiti, pa se vseeno da...
Ostale se pa spla?a iti pogledati...
Aja druga?e ima? lahko tudi NB, pa da? lu?i in odbija? NBFL gor, kot imam jaz...ampak bi tudi to kar precej ko?talo, ?e ne najde? nekje razbite...
Glede servisov, kakor za koga recimo...mali servisi pridejo pod 100?, da zamenja? olje, filtre in te zadeve Seveda je to pri popoldancu, ali sam doma, za uradni servis ti ne znam povedati...
No avto.net tudi danes zafrkava tako da ?e vedno pribli?no ne vem...kaj pa i??e?? NA, NB, NBFL, ali NC verzijo? Seveda je najbolj?i na?in tako ali tako da se avto pogleda v ?ivo bom pa preveril linke ko bo avto.net zopet delal
Streha pa, tako tako, v?asih se pri nekaterih od nas voda nabira v gumi od strehe, in ko nima nikamor te?i, potem malo kaplja v kabino...ampak se navadi?
Jaz mam kar cel vikend posve?en Miati. Danes sem dal uno amatersko veterno za??ito dol, jutri s fotrom kupiva blago da ga zamenjava z novim. Potem sem odstranil ?e sredinsko armaturo, ker sem moral dobiti dol man?eto menjalnika, ki bo tudi zamenjana z novim blagom in rumenimi ?ivi pa streho bom ?e malo silikonal, tam na razpokah, vsaj za?asno dokler ne nabavim nove. Jutri ?e komplet oprana in spolirana, v nedeljo jo bom pa raztegnu na kak?nem izletu
Sm malo zamesu nism gledu od zacetka sm samo neki napisu .. sm mislu da je una tema ka je en govoru da ce se jih zbere 10 folka da neki skupi narocijo da pride postnina bol poceni al neki takega ..
vsaj kaksen golf ali podobno...ne prevelko ne premajhno, pa so stroski tudi relativno majhni
Se strinjam za Golfa, samo potem:
Golf Plus...Golf kot so pa? ta slovenska ljudska kola, k ga ho?e imet itak ?e vsak 2. slovencelj, pa ?e Plus verzija kot zgoraj pravijo da bi bilo fajn kak enoprostorec
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja, na Zbilje sem se od za?etka vedno po sredini vozil, potem sem pa hodil ?ez Utik, sam tam so me pa srne stra?ile pono?i Ampak, hvala bogu da se mi ni treba ve? tja vozit
Povezava za deljenje
Deli na druge strani