To so sistemi, ki so namenjeni bolj kot ne nepredvidenim situacijam... in zadeva menda deluje... Amper je enkrat pisal, da je spregledal dve deklici na prehod za pesce... in da je SCBS odlicno resil situacijo ... >> http://www.mazda-si.net/topic/11577-nova-sestica-ima-vgrajen-radar-jammer/?p=309565 ... Meni je zaenkrat edino ene dvakrat doma pred garaznimi vrati zabremzal na polno, ko garazna vrata se niso bila cisto odprta in nisem stal z nogo na bremzi. Je bil pa res polzji tempo ... Enkrat pa mi je na Celovski pri Tivoliju, kmalu po tem, ko so desni pas prekatogirizirali v pas samo za bus/taxi, en kreten zapeljal iz desnega pasu direkt pred mano in zabremzal... Takrat je tudi Mazda na polno zabremzala... sem se pa bal, da mi bo uni od zadaj pristal v prtljazniku... No na sreco se to ni zgodilo ...
Ej....tudi pri meni deluje ta SCBS sistem ok..samo pri meni ,?e po?asi ,rahlo bremzam in naletim na oviro zavira sistem na polno...blokira.ter piska in gori rde?a lu?ka na ?tevcu..lp
V bistvu sem ?e skoraj prepri?an v nakup. Opravil sem tudi testno vo?njo in sem zelo pozitivno presene?en. Zdaj ostaja dilema samo ali 175KM dizel ali 192KM bencin. Obe varijanti sta AWD in Avto menjalnik.
Ej....super samo dobro se odlo?i,kaj ti najbolj ustreza ,glede koliko KM naredi? ??? Lp javi kaj .
?e je okoli 7.5l, je to po moje solidna poraba. Gelipter, ima? Bose audio vgrajen? ?e ja, kak?en je sound? Hvala...Sem gledal ?e Hondo CRV in Hyundai Tuscon, pa ne ?edalje bolj k Mazdi vle?e
Ej..lp poraba je res solidna pri moji vo?nji ,ki je bolj ?portna je 7 do 8lit.mestna vo?nja ,kombinirana.7 do 7.5l.na dolge potovanja AC...7l.z lepo in normalno vo?njo se da pri?parat...res .da je nas ve?inoma ?tirje v avtu.Bose ozvo?enje nimam ...druga oprema je ..se po druga?e lepo poslu?a muzika in radjo....meni je ok...izolcija avta je bolj?a in tudi podvozje izbolj?ano od prej?ne cx5.probaj...testono cx5 vozit...ju super zoom zoom lp
Prvo naj pozdravim vse lastnike mazde in uporabnike foruma. Ker do sedaj nimam izku?enj z vozili Mazda, me pa mika nakup CX-5, bi vpra?al za izku?nje in mnenja morebitnih lastnikov tega modela. Katere motorje bi priporo?ali, oprema bo verjetno revolution top. ?e pa ?e kdo namigne kateri prodajalec je v Lj ali okolici top, pa ?e toliko bolje.
Hvala za odgovore...
Ej...lp jaz imam Mazdurino CX5 novi model benzin 2,0 skayactiv motor 165k.zelo zadovoljen ...glede prostornosti ,vo?nja je super podvozje je ok...lega na cesti dobra poraba solidna za tak velik avto..skratka...dober avto z dobro opremo.kupljena je bla avto plus Mazda v kp...se da pogajati,,lp:-)
Skyactiv motorji ne bremzajo ko spusti? gas , tudi ko ?alta? v ni?jo prestavo zelo slabo bremzajo vsaj tako je pri bencinarjih zato taka obraba zavor .
Ej...res je.je pa tudi res ,da Mazda montira na nove mazdurine mehkej?e zavorne lpo??ice ,bolj?e zavira ne cvilijo in itd...seveda so stem odpravili staro napako Mazd.zavore in tresenje pri zaviranju.posledi?no so tudi te mehkej?e zavorne plo??ice dra?je in naredijo manj KM.zato na mazda servisu kontrolirajo na 60.ooo KM,zavore in plo??ice.saj je Varnost na prvem mestu,,,tako mi je mojster razlo?u na poobla??enem mazda servisu.lp:-):-):-)
Ne vem ?e. Al se naredim francoza, pa peljem pa je. ?e ga grem 2 dni prej vpra?at bo ?e pozabil, pa ?e vpra?anje, ?e se ne menja tam osebje..pol je itak ?abe
Ej....ne rabi ti ,kar hodi na tehni?ni ...bo VSE ok,ker tvoj avto ima le?o pa tudi svetloba je ok.na moji prej?nji mazdurini sem imel tudi tak kit-xenon.pet let in nikoli problema na tehni?nem .P.RES pa da je rekel mojster ,to pa dobro sveti...pol pa smeh..lp:-):-):-)
zato pa sem dal smajlija na koncu jaz sem vseeno raje odklenjen, v sloveniji ?e ni tak?ne nevarnosti da bi me kdo na semaforjih ven potegnil, lahko pa proba
Ej se strinjam ...naj proba...pa ,da vidimo kdo si upa odpirat..vrata od Mazdurine,,,he he lp
Ko se je mojster Pelko pri njih zanimal za nakup Cx5, je bil zaljiv do njega. Pa vem, da si tega mojster ni izmislil
Ja RES je ,ker je tudi to meni povedal ,ko sem bil pri njemu -monta?a zimskih gum na prej?ni Mazdi5.DR.Pelko se je poto?il ,da je bil ta prodajalec full nesramen do njega ...pol sem mu rekel zakaj ga ni vpra?al ?e mu SMRDIJO NGE...pol je bil pa smeh..v delavnici...lp
Ej..,,jaz moram tudi pohvalit Avto Plus -Mazda salon koper.res vse se da zmenit in pogovorit.zato sem pri nih kupil dve Mazdurini...zadovoljen ...res pa je tudi,da poznam tam par ljudi...he he lp
Ej....Damci kaj ti ima? to verzijo gor????....meni so rekli na mazda servisu v kp naj pripeljm drugi teden...da bojo poosodobli novo verzijo...ne vem kak?no bojo dali zdaj gor...verjetno najnovej?o verzijo...zdaj je gor 51.ooo.....lp:-):-):-)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ej....tudi pri meni deluje ta SCBS sistem ok..samo pri meni ,?e po?asi ,rahlo bremzam in naletim na oviro zavira sistem na polno...blokira.ter piska in gori rde?a lu?ka na ?tevcu..lp
Povezava za deljenje
Deli na druge strani