Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Jaz vem, ko sem šel zaarat saaba v lj, nisem spal cel teden dobro. Sem se samo žrl sam sebe, kaj če menjalnik crkne, kaj če to in ono crkne.

Možakar je zatrjeval, da je vse servisirano kot mora biti. 

Podkrepljeno z listki in računi.

Ko sem avto peljal na kop car v lj (servis za SAAB) so mi rekli, da je tako dobro možakar skrbel za avto, da je bil v delavnici zraven in spremljal vsak servis.

Uglavnem takrat se mi pa res kamen odvalil od srca :bravo:

Očitno so še posamezniki, katerim gre za zaupati in ni mi žal, da sem kupil od njega avto.

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 18 minutami je MazdaBoy napisal:

Kaj ti pol sploh ostane, če ne gre zaupat trgovcem, dealerjem? Kje kupit rabljen avto? ☺️

Nič lažjega. Veliko avt se proda preden pridejo na AvtoNet. Druga opcija je pa avtonet:D 

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 56 minutami je MazdaBoy napisal:

Sem pa mislu, da so ti ok z nekim renomejem, so že neki časa na sceni se mi zdi. 

Marsikateri tak trgovec je lahko "pokvarjen" oz. so redki, ki so res pošteni. Jaz sem samo tri avte kupil v avtohiši. 

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano (urejeno)
pred 12 urami je Boss napisal:

Mislim, da ni strahu. 13 let stara Alfa, z 200.000 dizelskih km na števcu (realnih je koliko?) za ceno 8 jurjev in pol. Moraš biti pa ... hmmm , da kej takega kupiš.

Če ti po pravic povem so italijanski dizli eni izmed zelo redkih, kater pridejo v moj izbor. Ga imam doma z 360Kkm in mu polno zaupam:punk:

Za tak motor je 600Kkm mala malca ob pravilnem servisiranju.

Popravljeno od FuManchu

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
pred 7 minutami je Janez007 napisal:

Včeraj na Kodiaqu dizel 150 KM, prevoženih 70.000 km, 12.000 km od servisa, zasveti rumena lučka za olje "preverite novo olja". Na šibki med MIN in MAX ni bilo sledi olja. Kupim liter olja, vlijem in je olje zraslo na polovico med MIN in MAX. Torej ga VW motor kar nekaj popije. 🙄

To je že od nekdaj znano, da pijejo olje.

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 17 minutami je Robert napisal:

Tole ne bo držalo, preverjeno danes na Mazda servisu, komplet 2 brisalcev original Mazda za CX-30 = 67 €.

Kdo pa proizvaja original brisalce?

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
pred 5 minutami je Thazz napisal:

Zamenjal akumulator.

Danes sem pa ugotovil, da sedaj ne dela avtomatski pomik stekel. Če hočeš do konca odpret/zapret je treba ves čas držat gumb.

Pozna kdo v čem je fora, predem jim nazaj na servis peljem.

Ne vem kako ima Mazda ampak predvidevam, da podobno kot SAAB.

Ko sem na svojemu menjal akumulator je bilo isto.

Moral sem narediti neko kalibracijo stikal al kako se reče. Imaš na netu pomoje vse.

Nič takega, da nebi sam naredil.

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.