Vsaka ?ast Mrcina, da s tako lahkoto stresa? aroganco na tem forumu ... s takim vzvi?enim na?inom komunikacije mi je zdaj kristalno jasno zakaj imate toliko konfliktov s svojimi strankami.
?e enkrat poudarjam, da se da tudi izobra?evat na vseh podro?jih tudi na osnovah komunikacije.
Sploh me je pa "navdu?ilo" tvojo lahkotno navajanje, da foruma?i zaradi lastnega gu?ta pizdimo ?ez dolo?en servis in povrhu ?e la?emo in potenciramo zadevo. A res? Al je to ?e ena od predpostavk s katero za?nete komunikacijo s stranko? Se pravi po tvoje vsak, ki pride na va? servis je la?nivec in si posku?a pridobiti nekaj kar mu ne pripada isto?asno pa o?itno sploh ne ve? kaj je to garancijsko popravilo in ja, zvite diske pri 40.000km so mi menjali v garanciji.
Ve?, garancijsko popravilo ni to, da za?ne? pogovor v stilu "... ja kaj ste pa delali?" ali pa "... to se dogaja samo zaradi napake in malomarnosti uporabnika".
Glede servisov, ki znajo prisluhnit ?eljam pa le toliko, da res obstajajo in se s tabo pogovorijo z mislijo v glavi, kaj bi bilo res narobe in kako naj odpravijo ne pa da ves ?as pogovora razmi?ljajo kako bi krivdo zvalili na uporabnika. Ve? to je bistvena razlika in ko se boste nau?ili, da znate ustre?i tudi najbolj zahtevnim kupcem oz. strankam potem boste carji in presene?en bo? ko kar naenkrat ne bo ve? pripomb ?ez Avtorent.
Za zaklju?ek pa ?e ta ameri?ki pregovor, ki pove marsikaj in ga ni potrebno razlagati
@Mrcina: vsak servis ga lahko kdaj pa kdaj pobiksa ampak glede na odzive uporabnikov, ki so servisirali pri Avto rentu je to pri vas o?itno nesolidnost bolj praksa kot izjema. Na va?em mestu bi se raje ozrl po lastnem servisu in naredil neke korenite spremembe glede uslug.
?e je te?ava v pomanjklivem znanju pa pa? bolj redno po?iljite serviserje na izobra?evanja, ker o?itno na tem podro?ju najbolj ?kriplje.
Ne bom sicer solil pameti samo najprej je resni?no treba pomest pred lastnim pragom saj Slivkov problem ?e zdale? ni edini na va?em servisu in upam, da vam ni v tola?bo dejstvo, da je ?e ene par mazdinih servisov na slabem glasu (recimo Mo?nik pa ?erbinek pa ?e kdo).
V novem letu vam torej ?elim, da bistveno izbolj?ate storitev in se raje za?nite primerjati z najbolj?imi mazdinimi servis v Slo oziroma jih prehitite pa sami postanite najbolj?i in boste imeli prometa vrh glave dovolj, da ne bo treba ve? mahinacij izvajat, da boste pre?iveli.
Mene pa neki zajebava in sicer sam k je sneg na cesti ... lu?i za svetenje v ovinek se pri?igajo kontr kot bi se morale. Se pravi ko grem v desni ovinek se pri?ge lu? na levi namesto na desni :ne vem:
?e se igra? samo pazi, ker ta elektronika je fina, ?e je kot drsenja normalen, do 45 stopinj glede na smer vo?nje. ?e gre? ?ez ima? pa lahko sranje, ker ne bo znal ve? lovit in te bo zaviral tako, da te bo do konca zavrtelo in tudi dovolil ti ne bo, da z dodajanjem plina re?i? zadevo.
Pa sej ma diske zadaj ... mejdu? pri 210KM jih pa ja mora met
Tole, da bi se ti zalimali diski in pakne pa tud ne vem, ?e sem ?e sli?al, da je mo?no razen, ?e ti je kje kaka ve?ja koi?ina vode zraven pri?la, ko je avto stal... recimo da ti je kak zlobni sosed pono?i zalival avto oziroma diske
Velik ve?ja verjetnost je, da ima? zajlo za ro?no tolk "razgaljeno", da se je okoli nje nabrala voda med vo?njo in ti je nato pono?i zmrznila ter ti zdaj dr?i ro?no v zategnjenem stanju.
ima ima - ?e ne dela pravilno lahko po?ilja napa?no informacijo in temu primerno se fila motor s prebogato me?anico (ve? goriva manj zraka) in poraba naraste.
Dr?i SUV-i to majo oz. bom tako rekel, da majo to SUVi, ki so homologirani za ameri?jo tr?i??e in pa? tuki te omejitve ne odstranijo. V Ameriki, ?e se ne motim imajo nekatere SUVe oz. terence limitirane celo na samo 180km/h.
Pri vseh ostalih pa omejitve na?eloma ni razen ta, ki omejuje hitrost nad 250km/h, kar naj bi bil nekak?en gentelmenski dogovor, da ne bi hitrosti drvele v vi?ave.
Kar se pa ti?e BMW-ja in 265km/h bi prej rekel, da je to podatek s ?tevca, ki pri tej hitrosti la?e tudi za 15km/h in po moje realno ni ?el ?ez 250km/h.
Nobene omejitve ni... edina omejitev je blokada obratov ampak to je recimo pri moji pri hitrosti 300+km/h tolk pa gre samo v primeru, ?e zapeljem v prepad.
Kakor vem so Hrvati po?eli nekaj drugega in sicer so nastavili hitrost (recimo 68km/h) in je bila ta cifra izpisana na zaslon?ku. Nato so to cifro kazali voznikom kot, da so toliko vozili in jih veselo colali.
Da bi pa pri nas goljufali pa mo?no dvomim in da so kar realne cifre kot ti jih predo?ijo.
Bo pa verjetno res najbolje, da se ?im manj izmika? in ?isto po pravici pove? kaj je bilo. Lahko omeni?, da je bila cesta ?iroka in nobenega prometa ali pe?cev - ?e je bil plo?nik bo? ?e la?je vsaj malo omilil situacijo.
?e si "?ist" in nima? neke velike prometne kartoteke in ?e ne bo? krivdo zvra?al na vse drugo samo nase ne in ?e bo? naletel na razumevajo?o sodnico se da marsikaj zmenit. Samo ne bodi aroganten in nesramen ter imej spo?tljiv odnos pa bo veliko veliko bolj zaleglo od raznih for tipa, da je meril nenaslonjen pa brez kape pa ne vem kaj ?e - tega ?ita majo na sodniji vrh glave in take primere ?e toliko bolj z veseljem colajo na maksimalno mo?ne sankcije.
v glavnem dr?im pesti, da bo? dobro opravil in nam sporo?i kako je ?lo...
Arogantne?, druge obto?uje, da so nevljudne?i in da gospodi?u nismo vsi prisko?ili na pomo? in se ukvarjali samo z njegovim problemom. Oh ja ego zna bit res velik problem, ja.
Sorry res, ker ti nismo bili dovolj servilni ampak za take zadeve so o?iji pa mamice ne pa foruma?i.
Sicer pa to je moj zadnji odgovor saj, da se nekdo odlo?a a bo avto vzel ali ne zgolj na osnovi tega a dobi dovolj "neglupih" odgovorov na forumu je zame popolnoma neresen in nekredibilen. Verjetno mu je blo malo dolg?as pa je pri?el preverit, ?e je dolg?as ?e komu drugemu. :ne vem:
V petek sem kon?no v snegu lahko sprobal zimake Continental TS 830 in sem bil kar rahlo razo?aran glede na to, da so zmagovalke leto?njih testov zimskih gum.
To da veselo ?vi?gajo pri hitrosti 100km/h in ve?, ?e je cestna vla?na sem se sicer ?e navadil ampak, da se tako kaoti?no obna?ajo v snegu mi pa ni ?ist jasno. Ko 1x zdrsnejo oreng za?vica?, da avto obdr?i? na cesti pa se ni? nisem igral z ro?no.
Z nobenimi drugimi gumami prej se mi to ni dogajalo v taki meri - lahko, da je pa krivo podvozje Golfa VI ampak kar malo dvomim. Hja, ni kej, oreng mirkat bo treba, ko bo sneg ni druge
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Vsaka ?ast Mrcina, da s tako lahkoto stresa? aroganco na tem forumu ... s takim vzvi?enim na?inom komunikacije mi je zdaj kristalno jasno zakaj imate toliko konfliktov s svojimi strankami.
?e enkrat poudarjam, da se da tudi izobra?evat na vseh podro?jih tudi na osnovah komunikacije.
Sploh me je pa "navdu?ilo" tvojo lahkotno navajanje, da foruma?i zaradi lastnega gu?ta pizdimo ?ez dolo?en servis in povrhu ?e la?emo in potenciramo zadevo. A res? Al je to ?e ena od predpostavk s katero za?nete komunikacijo s stranko? Se pravi po tvoje vsak, ki pride na va? servis je la?nivec in si posku?a pridobiti nekaj kar mu ne pripada isto?asno pa o?itno sploh ne ve? kaj je to garancijsko popravilo in ja, zvite diske pri 40.000km so mi menjali v garanciji.
Ve?, garancijsko popravilo ni to, da za?ne? pogovor v stilu "... ja kaj ste pa delali?" ali pa "... to se dogaja samo zaradi napake in malomarnosti uporabnika".
Glede servisov, ki znajo prisluhnit ?eljam pa le toliko, da res obstajajo in se s tabo pogovorijo z mislijo v glavi, kaj bi bilo res narobe in kako naj odpravijo ne pa da ves ?as pogovora razmi?ljajo kako bi krivdo zvalili na uporabnika. Ve? to je bistvena razlika in ko se boste nau?ili, da znate ustre?i tudi najbolj zahtevnim kupcem oz. strankam potem boste carji in presene?en bo? ko kar naenkrat ne bo ve? pripomb ?ez Avtorent.
Za zaklju?ek pa ?e ta ameri?ki pregovor, ki pove marsikaj in ga ni potrebno razlagati
fool me once, shame on you
fool me twice, shame on me
pa lep pozdrav
Bo?tjan
Povezava za deljenje
Deli na druge strani