Prav pred nekaj minutami sem dobil na italianskem Mazda forumu sporo?ila,zakaj je pri njih v bistvu tako...
2 leta garancije "?asti" Mazda italia,in to samo za prebivalce Italie.
Sicer pa opa?am iz italianskega foruma,da uveljavljajo zelo te?ko garancijo ?e za stvari,katere so same po sebi umevne(recimo par njim ne delajo prav xenon lu?i-motor?ki za dvig xenonk pa? ne delajo),pa se na servisih
izmotavajo z vsemi triki-?e?,za lu?i je pa samo 2 leti garancie itd...
Vse ve? lastnikov(tistih kateri imajo opravka z popravili )je nezadovoljnih z delom Mazda servisov v It.
Wau....mega ...kapo dol.Tudi jaz sem opazil,da ima tvoja M6 bolj?e pospe?ke'??...ali pa niso bili
enaki pogoji?Tudi sam sem probal M6 face-lift,preden sem nabavil mojo(136 konjev)..sedenje za volanom
je res ?alostno,pa tudi nova armaturna se mi zdi bol plastic-fantastic(ni tako ?portna kot stara).Vrata se res
zapirajo bol "?vabsko"in ma?ina se manj sli?i v kabini...to bi blo to.Glede porabe pa ne vem.Prodajalec me je takrat na vse kriplje prepri?eval,da manj pije kot stara?!...Da ne omenjam filtra trdih delcev Na italijanskem Mazda forumu se jim me?a,koliko problemov imajo z njim...
Presene?a me da so francozi tako osovra?eni oz. neza?eleni...........a vseeno najbolj mno?i?no zastopani na na?ih cestah!?
:ne vem:
...jest samo vem,da francoza(moj prej?nji avto je bil Peugeot),ne kupim nikoli ve?... ...na njem sem pustu denarja-za popravila in dele tolko,da bi verjetno kupu novo Mazdo...
Zanima me,?e kdo pozna to firmo-(Avto Cesar v Ljubljani),ki se ukvarja s prodajo "second hand"avtov?...ali ima tudi on uvo?ene avte in "kao"izgubi servisne knjige ali je to resna firma?...
Torej ja alex....to sem tudi sam sli?al...in nebi proval....sicer pa ?e kupuje? tak avto mislim da je najmanj?i problem se zapeljat do LJ, in kasneje isto za servise.....
Moj predlog.... Gama Center v BTC-ju.....
LP daVid
Problem z koprskim salonom je, da tam delijo samo ?e prospekte!?.
?udi me, da tako renomirana znamka avtov nima predstavni?tva na obali...
saj ni problem sko?it do Lj...ampak za kako malenkost?
Upam, da so bolj sigurni kot ta bidon od Peugeota 306, katerega vozim sedaj.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Thanks KAALman.To sem hotel dat gor...ja,res sem ra?.analfabet...
...kaj ?mo...ko sem bil ?e jaz mlad,so bli ra?unalniki veliki kot soba...zdaj pa -tanajmlaj?i sin,ki ima 6 let,
me "??ije" v ra?unalniku...
...se pa? u?imo celo ?ivljenje....
LP Alex.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani