Skoči na vsebino
MP3 za Mazdo 6
Napisano

hmm... ra?unalni?ki analfabeti :P:)

http://cgi.ebay.it/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...QfromZR8QQfviZ1

here you go ;)

:jupiii::bravo: Thanks KAALman.To sem hotel dat gor...ja,res sem ra?.analfabet... sramezljiv

...kaj ?mo...ko sem bil ?e jaz mlad,so bli ra?unalniki veliki kot soba...zdaj pa -tanajmlaj?i sin,ki ima 6 let,

me "??ije" v ra?unalniku...

...se pa? u?imo celo ?ivljenje.... :bravo:

LP Alex.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MP3 za Mazdo 6
Napisano

Na italijanskem forumu sem na?el zanimivo stvar...

Stvar je v tem,da se da s pomo?jo te "pripravice"v Mazdi 6 poslu?ati MP3-je :bravo:

Mislim,da se da nalo?it gor 10 virtualnih diskov z po 99 komadi(se pravi 990 komadov)..

Na forumu so to izprobali in naj bi super funkcioniralo...

Za monta?o naj bi v povpre?ju potrebovali kako urco ali dve-potrebno je sneti sredinsko konzolo

(na internetu je to lepo opisano,kako se razstavi)...

?e znajo italijan?ki,bomo znali valjda tudi mi ;)

Na koncu se samo priklju?i konektor in je.To deluje tudi pri tistih,kateri imajo CD changer za 6 cd-jev

(tudi Bose)...

No,in zdaj bom poisku?al dati link

http://cgi.ebay.it/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...em=150084708142

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Izpis naslova pesmi
Napisano

Tudi pri meni(Bose ozvo?enje)ni te opcije.. :ne vem: ...tako,da verjetno v M6 to ne obstaja...

...naslove komadov se nau?it na pamet,pa je... ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Top speed
Napisano

Kolko?...230km/uro ?zmeden? ...Komar,pa si se upal tako hitro vozit?!...

Sem mislil,da ker si nekje moja generacija(starej?i mladinci,he he),da si bolj umirjen...

Zdaj pa vidim,da si pravi norc :bravo: ...ni kaj,bom moral obvezno probat tudi jaz malo adrenalina...

...samo ne vem,kje na primorskem bi to ?lo... :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Top speed
Napisano

Super,Boss!...Tvoje ?lanke res najraje berem-ful profi so vedno narejeni...me zanima,koliko

bi bila kon?na na moji 136KM :whatever: ...bo treba enkrat sprobat...

V glavnem,Boss ?e takih ?lankov. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

5 letna garancija Mazde
Napisano

To?no tako,Boss.Bravo.Se strinjam tudi jaz in bi ?e dodal,da ima? v takem primeru tudi ve? zaupanja v

realne km-ker dokler je garancija se folk ne more "balinat" z navitimi km...vsaj se mi zdi da ne.. :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

5 letna garancija Mazde
Napisano

Prav pred nekaj minutami sem dobil na italianskem Mazda forumu sporo?ila,zakaj je pri njih v bistvu tako...

2 leta garancije "?asti" Mazda italia,in to samo za prebivalce Italie.

Sicer pa opa?am iz italianskega foruma,da uveljavljajo zelo te?ko garancijo ?e za stvari,katere so same po sebi umevne(recimo par njim ne delajo prav xenon lu?i-motor?ki za dvig xenonk pa? ne delajo),pa se na servisih

izmotavajo z vsemi triki-?e?,za lu?i je pa samo 2 leti garancie itd...

Vse ve? lastnikov(tistih kateri imajo opravka z popravili )je nezadovoljnih z delom Mazda servisov v It.

Res slaba reklama. :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

5 letna garancija Mazde
Napisano

No,?e ste se razveselili,da bo to pri nas, vas moram razo?arati. :P

Ko sem kupoval M 6 v Milanu,mi je prijazni trgovec na vse pretege hitel razlagati,da je poglavitna stvar

nakupa rabljene Mazde v Italiji 5 letna garancija na vse dele in pazi to -na neomejeno ?tevilo km ?zmeden?

Mislil sem,da bluzi kake pravljice.V?eraj sem se oglasil na Mazda servisu v Trstu,da preverim,kako je s tem.

Prijazni "kapo"mi je razlo?il,da je to vse res,ampak...avto mora bit registriran vseskozi v Italiji :(

Se pravi,?e bi jaz registriral avto v Trstu,bi imel 5 let garancije -na neomejeno ?t.km.

Zveni O.K?.

To pomeni, da ?e nekdo naredi recimo 50000 km na leto,bo imel garancijo do 250000 km.Lepo ne?

Zdaj pa ?e ni? kaj obetavna novica za Mazda?e-z aprilom bodo tudi v Italiji pre?li na 3 leta in 100000km.

Vzrok?Prijazni "kapo" v Trstu mi je razlo?il,da so bili glavni razlog za zni?anje garancije preveliki stro?ki

popravil v garancijskem roku ?zmeden?

Medtem,ko razmi?lja Toyota in ?e nekateri korejci na 7 let garancije(v Italiji),se je Mazda malo ustra?la...

Mogo?e pa je za?ela ?epati malo kakovost?... :whatever:

Kakorkoli,mislim da s to potezo ne bodo prepri?ali morebitnih kupcev,ki so doslej nihali med Toyoto in Mazdo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chrom letvice za M6
Napisano

Naro?il sem chrom letvice za na vrata-za Mazdo 6.

Zanima me,kako se jih pritrdi gor na vrata?...ali se obstoje?e sname in kako...

Zdi se mi,da jih je zamenjal LabiGT...ali se motim?.. :whatever:

Hvala za odgovor.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

Ko sem kupil Mazdo 6,so bile gor montirane Pirelli P 6000(po suhem slabe-na mokrem nikakve)...

Nabavil sem Potenza RE 50 A...Mislim da sem prave kupu... :bravo:

Dimenzije:205/55/16...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

LabiGT....ima? prav...ga imam ?ele dober mesec in trenutno zimske gume -?elezne feltne(bogo za videt)...

...ko bodo "letnjaki"z ALU-feltnami,pa pridejo slikce moje "Mazdone"... :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

6-ka diesel 136 ks,

gume 195/65/15(zimske),95% mestne vo?nje-ne glih po?asne,

ro?no izra?unano:7.4,po ra?unalniku 6.6 l/100.

To je moj prvi diesel in ga ?e nisem 100% sku?u(vem samo,da med 2000 in 3000 obrati najlep?e "?aga"). :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Eko la.... da mal popipkam.....

.... je ve? ko leto.... od kar sem na?ela podobno temo..... in vidim, da ?e kar vztraja :ouje:

Poraba gor al dol..... sam ta nova Toyota Corola je pribli?no enako cartkana... vse ostalo

je sam za gledat pa raj ne vozit :ouje:

Pozdrav?ek vsem, pa ?im manj?o porabo!!!!!!!!1 :vino:

...What??... :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

TEST Mazda 6 old/new :)
Napisano

Wau....mega :bravo: ...kapo dol.Tudi jaz sem opazil,da ima tvoja M6 bolj?e pospe?ke'??...ali pa niso bili

enaki pogoji?Tudi sam sem probal M6 face-lift,preden sem nabavil mojo(136 konjev)..sedenje za volanom

je res ?alostno,pa tudi nova armaturna se mi zdi bol plastic-fantastic(ni tako ?portna kot stara).Vrata se res

zapirajo bol "?vabsko"in ma?ina se manj sli?i v kabini...to bi blo to.Glede porabe pa ne vem.Prodajalec me je takrat na vse kriplje prepri?eval,da manj pije kot stara?!...Da ne omenjam filtra trdih delcev :angry: Na italijanskem Mazda forumu se jim me?a,koliko problemov imajo z njim...

Stara M6- :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?e ne bi bilo japonskih avtov,
Napisano

Presene?a me da so francozi tako osovra?eni oz. neza?eleni...........a vseeno najbolj mno?i?no zastopani na na?ih cestah!? :whatever:

:ne vem:

...jest samo vem,da francoza(moj prej?nji avto je bil Peugeot),ne kupim nikoli ve?... :angry: ...na njem sem pustu denarja-za popravila in dele tolko,da bi verjetno kupu novo Mazdo...

sramezljiv ...kje sem bil do zdej?... :ph34r:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zimski ?korenj?ki
Napisano

Jaz pa i??em jeklene feltne(15"),ker mi je 16" alu felten ?koda za po soli in pesku ...

...?e sre?a da mi na primorskem hodimo skoraj ?e z kratkimi rokavi okoli :danzoman:

...tudi jaz ne bi dajal gor verig...sem jih enkrat na prej?njem avtu gor dal,pa mi je ves blatnik stouklo :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poznate to firmo?
Napisano

Zanima me,?e kdo pozna to firmo-(Avto Cesar v Ljubljani),ki se ukvarja s prodajo "second hand"avtov?...ali ima tudi on uvo?ene avte in "kao"izgubi servisne knjige ali je to resna firma?...

...za informacije se zahvaljujem..

:whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prodajni salon Mazda na obali
Napisano

....ravno danes so me obvestili(preko i-mail-a) z Mazde Slovenija,da bodo na obali-kje to?no ne vem-odprli nov avto salon takoj po Novem letu......

...pohvalno pri tem je to,da so mi odgovorili ?e takoj drugi dan....

...BRAAAAVO!!!...?e en dokaz ve?,da je to resna firma..... :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

....ne vem...verjetno sem imel te predsodke ?e iz muzike....

....v?asih so izdelovali(japonci) samo slabe"kopije"in?trumentov,...kupovali smo samo

ameri?ke ali evropske....

?au Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

...tudi jaz sem bil vedno proti japoncem...full...

Pol pa sem videl pri kolegih(razni Bmw-ji,AudijiA4tdi in podobni "?vabi"),koliko stro?kov

imajo z raznimi"popravilci"...

...Tudi sam sem delal v?asih v avto-industriji....(za Bmw,Audi,Opel,Mercedes)-Magnezij in

aluminij ulitki.

Tri ?etrt delov se naredi izven Nem?ije....

In potem so to kao nem?ki avti....

Ne vem to?no za Japonce,a so vsaj bolj vzdr?ljivi....

Kaj menite vi?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Torej ja alex....to sem tudi sam sli?al...in nebi proval....sicer pa ?e kupuje? tak avto mislim da je najmanj?i problem se zapeljat do LJ, in kasneje isto za servise.....

Moj predlog.... Gama Center v BTC-ju..... :rispekt:

LP daVid

Problem z koprskim salonom je, da tam delijo samo ?e prospekte!?.

?udi me, da tako renomirana znamka avtov nima predstavni?tva na obali...

saj ni problem sko?it do Lj...ampak za kako malenkost?

Upam, da so bolj sigurni kot ta bidon od Peugeota 306, katerega vozim sedaj.

Upam,da bo ?im prej Mazdica v gara?ici!!!

?au Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Najprej ?au vsem skupaj!

?eprav ?e nisem vesel lastnik Mazde kot vi ostali,upam ,da bom kmalu to postal.

Zelo mi je v?e? M6-120 ali 136/Dizel.

Problem je, ker na celi obali!!! ni prodajnega salona (seveda niti servisa).

Ali ima kdo kaj pojma,?e bodo mogo?e kakega odprli in kje??.

?au,ALEX .

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.