Skoči na vsebino
Potnike na zadnjih sede?ih zebe v noge.
Napisano

Filter je menjan redno vsako leto na servisu.

Ej, kje pa se pride do cevi, ki je speljana do zanjih ?ob? A je potreben kak?en ve?ji poseg in mogo?e spredaj armaturko razkopat?

Mah ne vem ce bi to delal - cev gre pod tepihom, zadaj v armaturko ce se ne motim kjer se uravnava, ali pa samo do cevi za noge spredaj, tega pa nikoli nisem gledal....

Nekje je izguba...lahko da samo v prenosu...to je tko kot ?ri?ki...:) ?e se ti das poglobit ok, druga? pa kake topl ?evlje :D

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ni karavan. Sport 5 vratna varianta. Enopodro?na klima.

?e pa dam gretje na ful, pa se zgodi, da ti je v glavo vro?e v noge pa hladi.

In to samo zadaj, spredaj je vse OK.

In ja, na displej?ku kjer izbira? smer pihanja lepo ka?ejo pu??ice pod noge ali v sredinske ?obe.

Probaj ce pri vkljucenem notranjem krozenju zraka dela bolje, ker to je potem dokaz namo?enega ali zabasanega kabinskega filtra - kdaj je bil menjan (sicer ce je spustila kaka dihtnga ali ga je drugace zalilo to nima veze)

Meni se je to zgodilo (ne na mazdi), in na nekaterih sobah sploh ni pihalo

Pa tudi, ?e spredaj vse dela ni izklju?ena mo?nost snete cevke do zadnje ?obe

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pregednost nazaj M6 do letnika 2007
Napisano

Stekla je potrebno tudi z notranjosti ve?krat s?istiti, sploh pozimi, ker dihamo v avto zjutraj ko je mrzlo in se ?e kadi iz ust :hohoho: , ?e je poln avto pa sploh, v avtu toplo, zunaj hladno in stekla se rosijo. Ve?krat spucat pa bo bolje. Druga?e pa pri?ge? klimo in se odrosijo ampak ko jo ugasne? se v momentu zarosijo, oz. full na vro?e avto (samo bo prevo?e), jest ga ponavadi segrejem, potem pa zmanj?am temperaturo tam na 21-22 stopinj in ?ipe se odrosijo. Druga?e pa: na avtu so montirani park senzorji in od takrat vozim v rikverc brezskrbno in samozavestno,hehe, to se sli?i kot da bi poslu?ak komentar izdelka iz top shopa. :hohoho:

Res je, pa ce kdo kadi notri pol je pa konec.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pregednost nazaj M6 do letnika 2007
Napisano

kje so tisti ?asi, ko voznikom ni bilo odve? s krpo pobrisati klju?nih steklenih povr?in za bolj?o vidljivost :)

jaz vsako jutro ko je mokro, zmrznjeno ali vsrano, o?istim lu?i, ?ipe in ogledala, predno se odpeljem od doma...

ta postopek vzame cele 3 minute

?e posebej zdaj pozimi je v prtlja?niku vedno ena "steleks" fla?ka z raztopino za ?i??enje stekel, in pa guma za brisanje stekla... hitro, enostavno in u?inkovito...

tudi na dalj?ih potovanjih, ker me ponavadi vsake dve ure stisne na skret, se pa? ustavim, pobri?em, in gasa naprej...

brat ma Hyundai Lantro, pa je isti ?morn, mati ma staro Fiesto, pa je isti ?morn, fotr ma Fiat Doblo, ?ena pa 323F, vsepovsod se v takem vremenu ?ipe uma?ejo... :ne vem:

Zanimivo, na mojih dveh s klimo na vetrobransko ni nobene panike...mogoce je tudi tip sipe? (Toplotna prevodnost...)

Je pa drug problem M5 ima kamero za rikverc, v tem vremenu vidis samo crn ekran...neuporabno po 5 min voznje, tud ce spucas prej, pol moras pa ven, s prstom spucat, pol pa parkirat... :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Golf novi avto leta
Napisano

evoga zdele ma chuck RPG... vse je razstrelu :bravo:

Vsekakor oba ne vdreta v Golfa....je nemogo?e

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Karavan?

Ker v zadnjem delu se toplota razgubi, enako je v enoprostorcih....

Drugace pa ali uporabljate dvopodrocno klimo - in to vsak zase? Tudi to sem pri P407SW opazil da vpliva na zadnji del....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Nimam dizla. Imam bencin 2.0.

Pismo, a se da to kaj zrihtat, da bi ve? toplega zraka nazaj pod noge pri?lo?

Zdaj, ko ima sin vozni?ki izpit ve?krat pelje on, ?ena kot navigator seveda kraljuje spredaj kot sovoznik, jaz pa sem zdaj pristal zadaj in sem ugotovil, da to pod nogami nekaj ne ?tima tako kot bi moralo.

Sem bolj zmrznjene sorte in me rado v noge zebe. Mi je pa zanimivo, da se prej sin ni nikoli prito?eval, ko je on zadaj sedel, kadar smo se na smu?arijo peljali. :ne vem:

Ta mlad ne ?utjo n?..... :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 - priro?nik v sloven??ini
Napisano

Ja res je jaz mam tut italijansko mazdo 6 pa sm e-mail poslal na mazda slovenija pa so mi poslal slo knjigo in se kupon za popust pri pregledu klima naprave! :bravo:

E-mail dobis pa na mazda.si mislimda je tam pod kobtakti

Verjetno vedo da italjani ne dajo dost na servis.... :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 - dilema pri nakupu
Napisano

sam mal... a ti si ?e zmeri na tem tanku ko so ti SW menjal? ?e je tko pol nima? skrbi, ker men so ga na prej?njem tanku zamenjali pa zgleda cela zadeva pri nadgradnji pobri?e nekatere zabele?ene vrednosti in je ?ista zmeda.

Ko bo? na novo tankal bo vse v redu... vsaj pri meni je bilo tako ;)

Sicer smo off topic, ampak zanimiva objava na UK forumu, kjer se sprasujejo isto:

Hi All,

Regarding the fuel computer/guage issues, don''t know if this may help. About 5 years back, we had a Picasso which had similar problems. Sounds like those on the 5 work in a similar way. Here''s some info I was given at the time.

1) The computer works purely in L/100km. It then does the math to convert to MPG. Rounding up/down can induce errors.

2) The sampling rates for the fuel sensor can also cause problems. On the Picasso, the fuel sensors were ''damped'' and only polled every 6 and 80 minutes. The damping being used to cancel errors caused when driving on windy/bumpy roads.

3) When filling, any thing under 6L would not be registered until the sensors are next polled. So stick 5litres in and drive on a straight road for 80 minutes before computer/guage finds the extra fuel.

4) The fuel guage may not be programmed linearly(?) The guage on the Picasso was a strip of 9 leds. I assumed each led = x litres. Not so, each was set to a different amount. If same on the 5, each section of the fuel guage will give differing miles per section.

Hope that helps

Pat

Jaz danes dobim pofleshan avto pa bom porocal. na 5ki CD143 sem imel range po kompjuterju 950-1000 pri polnem tanku, pri 550 je bilo ze remaining 0 in poraba 6,2.

V resnici sem naredil do 700km in poraba.com pravi okoli 8....

Totalna ?tala....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rezervno kolo..
Napisano

Kako vam je v?e? dejstvo ,da ni rezervnega kolesa v novi 6ki?

Meni ne prav preve?...da mora? klicat ?lep slu?bo zarad defekta je nekam tuma? ..

S tisto teko?ino za flikat si verjetno ne bo dalo pomagat..

Saj ne ,da ne bo zadihtala luknje,jo bo ..

Imam na bajku nekaj podobnega v gumah in ?ude?no dihta predrto gumo.

Ampak na avtu pa zadnjih ,recimo deset let,raje ve? ,recimo dvajset,

?e je ?e bil defekt ,je bila vedno presekana guma,nikol predrta.

Tu pa teko?ina sevede ne pomaga.

Sem se nekaj zanimal na servisu ,?e se da nabavit zasilno rezervo,tako kot v stari 6ki,

pa niso lih vedel na pamet,so djali ,de bojo poizvedl,

?e se jo da dobit,?e je sploh predvidena..

?udno..le zakaj ne ..plac zanjo je v kufru,le tist stiropor je treba ven zabrisat..

Ob vsem tem bi bile primerne run flat gume....?udno da proizvajalec ne pomisli na tako kombinacijo - ali pa?? Verjetno gume niso Run FLat a?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 - dilema pri nakupu
Napisano

Jaz sem probal prej?no C5 serije 2, potem novo in te turbo luknje nisem tako grozno ob?util. Ne re?em da jo sploh ni, ampak jaz o?itno nisem tako ob?utljiv. Ampak je pa zato ma?ine mirna, bolj tiha, lepo zadu?ena, ni? trkkk ko stisne? sklopko pri menjavi ...

Zgleda da je tako kot pri Mazdah ... odvisen na kak?en avto naleti? :rozico:

Stari a moras ti tvojga na servis pelat? :blink::blink:

:rolleyes:

u tole je pa ?udno... jaz mam zdele cca 800km pa je ?el kazalec mal pod zadnjo ?rtico. Domet ka?e pa ?e cca 120km... se pravi da 900 km bi moral past to pa je pol pri men poraba tam nekje med 6,2 in 6,5

sej pravim, ko tankam ti sporo?im... zna bit ?e danes, ?e bom moral na Bled

No Boss a si prisel domov al si ostal na cesti?? :lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 - dilema pri nakupu
Napisano

So ti to na servisu sami naredili... ali si jim moral reci, da ti nadgradijo... Zakaj so nadgrajevali? Preventivno ali je bilo kaj narobe? V kratkem bom imel servis na 20.000 pa lahko se to naredijo, ce prinese kaksne izboljsave :) ...

1. Original SW je bil en o^o vreden oz natan?en, in praviloma ti morajo vsak redni servis pofleshati avto s popravki

2. Zate?i, ker zelo malo servisov v gu?vi to tudi dela, mojega so na 20.000 kar 15min fle?al....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 - dilema pri nakupu
Napisano

Hmmm ne vem no, mene je C5 s HDI 136KM kr razo?aral... turbo luknja da popizdi?. Ravno tako v Peugeotu 407. Tam je blo pa ?e zakasnjen odziv na gas. :(

Sicer ne vem kako vozi? in kako prestavlja? sam men ne pri novi ne pri stari ni ni? delalo trrrr pa ni? ni trokiralo... mogo?e pri novi je edin to, da ?e pri 1.300 obratov pritisne? gas mal bol zarobanti ... potegne sicer solidno (mnogo bolje kot pri stari) ampak to so itak prenizki obrati za pospe?evanja tako, da je tud pripomba brezpredmetna.

Poraba je pa za moj ob?utek ve? kot solidna... enako sem vozil Golfa V 1.9TDI 105KM (pregovorni var?ne?) pa je bla poraba pri njem samo za tri deci ni?ja v povpre?ju od Mazde. Recimo za primerjavo na bencinski Astri mam zdele porabo med 9 in 10 litri, ?e se ho?em vsaj pribli?no tako teko?e peljat kot z Mazdo al pa prej z Golfom. Za Astrinih 116KM je to kr velik se mi zdi :ne vem:

Tud ?estko se da vozit na relaciji Lj-Zagorje z manj kot 5 litri na 100km vklju?no s prehitevanji po?asne?ev.

Potrjujem za 407, imel 407SW SPORT 2.0 136....luknja, nev?e?na ma?ina....

u tole je pa ?udno... jaz mam zdele cca 800km pa je ?el kazalec mal pod zadnjo ?rtico. Domet ka?e pa ?e cca 120km... se pravi da 900 km bi moral past to pa je pol pri men poraba tam nekje med 6,2 in 6,5

sej pravim, ko tankam ti sporo?im... zna bit ?e danes, ?e bom moral na Bled

Ce bos prisel do tja, vzame MES kartico... :bravo::bravo:

Racunalnik je poden, na 5ki tud laze v iber....tud men bojo flashal jutri ko mam servis an 60k

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Golf novi avto leta
Napisano

Das Auto je itak uber alles tako, da ga na rabi? prat, ker je najja?i in najbolji kot Chuck Norris :P

OFF TOPIC Ravno prejle je Chuck premlatu ene 7 komadov na Kanalu A, mal zatem na ORF pa je Steven Seagal pojedel ene 8 nepridipravov, in sem se zamislil...

Chuck Noris : Steven Seagal ???

Tezko napovedati izid...:) Se posebej ce bi se dvobojevala z njunimi bogatimi dialogi....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 - dilema pri nakupu
Napisano

Ti re?em..na pravi poti si prjatu..bencinar, tooo.!. :bravo:

Jebesh tisto traktoriranje...

Saj leti dizel kot utrgan ,ni dvoma sploh...

Ampak,eleganca ,uglajenost vo?je je pa pri bencinarju.

Toda, kot vsak luksuz ,tudi ta stane -

ve?ja poraba ..

Pa ne samo za liter..najmanj dva :cheers:

Kar meni verjemi ,jaz ?e vem.. ;)

Thanks, jah kot sem ze rekel bencinar bi bil absolutno predelan na plin...torej poraba tud ce je 7L pomeni cenovno v bistvu to 4L....(toliko je razmerje 95/avtoplin in verjamem da bo politika u?timala da bo to se raslo v prid LPGja) in to po prvem letu, ker z mojo kilometrino se predelava povrne ze v prvem letu.

M6 pa ima sedaj brez rezervne gume vse pripravljeno za to.....

Me pa zanima kako je pri 2,5i masini glede pojemkov, CX7 ima tu problem, ce po speljevanju ne drzis obrate ali med voznjo spustis gas te skoraj prilepi na volan.....tudi v nekem testu suvjev na snegu so to izpostavili kot o?iten minus, se posebej pozimi...

Meni osebno najvecji minus bencinarja je da ni webasta (oziroma bi prisel 3x vec naknadno), ker parkiram zuni, in sem se res razvadu tega. :wub:

Letos ob taki zimi kjerkoli sem je bil uporabljen 2x dnevno

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mo?en nakup mazde6 karavan
Napisano

?e se ne motim,je bla ta 6ka 2 leti nazaj tudi na Avto netu,tak da preveri ?e dr?i "2 lastnik".... :whatever:

Vsekakor ta avto niso vozili mirni vozniki....... :policaj:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 - dilema pri nakupu
Napisano

Si se malo zmoto?? <_< Verjetno si mislo na leto.....

Ja itaq....sor?i

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 - dilema pri nakupu
Napisano

kaj pa subary legacy 2.0D?

za ta denar bi rekel odlicen avto

Nein Danke.....ostajam kr na Mazdi...:), poleg tega nisem preprican da imajo karavana...

Drugace je pa ta nova Avensiska pohvale vredna

Objavljena slika

Ampak o?itno predraga, vse je treba neki dokupovat:

motor 2,2 D-CAT, 2231 ccm, 130 kW (177 KM) CENA

Sol 34.100,00 ?

Executive 36.100,00 ?

Veljavnost cenika od: 18.12.2008

Kovinska oz. biserna barva: 480,00 ?

Samodejni menjalnik (modeli 2,2 150 KM ): 1.800,00 ?

Multidrive S - brezstopenjski samodejni menjalnik (modeli 1,8 Valvematic in 2,0 Valvematic): 1.800,00 ?

VSC+ - sistem za nadzor stabilnosti vozila (modeli 1,6 Valvematic): 600,00 ?

DPF - filter trdih delcev (modeli 2,0 D-4D): 600,00 ?

Navigacija Luna* (modeli Luna): 1.100,00 ?

Navigacija Executive** (modeli Sol in Executive): 2.000,00 ?

Dinami?no prilagodljivi Bi-ksenonski ?arometi (modeli Sol): 1.300,00 ?

Panoramska streha z elektri?no pomi?nim sen?nikom (modeli WG Sol): 800,00 ?

Life Pack (modeli SD in WG Terra): 490,00 ?

Life Pack Premium (modeli WG): 590,00 ?

Chrome Pack: 590,00 ?

* Navigacijska naprava Luna: 6,5” barvni, na dotik ob?utljiv zaslon, DVD, Bluetooth? za prostoro?no telefoniranje

**Navigacijska naprava Executive: 7" barvni, na dotik ob?utljiv zaslon, 40 GB HDD, Bluetooth? za prostoro?no

telefoniranje in prenosa glasbe, kamera za pomo? pri parkiranju zadaj

Life Pack in Life Pack Premium¹: Gumirana obloga prtlja?nika, sprednji ali zadnji parkirni senzorji, za??ita zadnjega

odbija?a in pre?na pregrada (samo Premium) za prilagoditev prtlja?nega prostora

Chrome Pack¹: Kromirane obrobe sprednjih meglenk, obrobe hladilnika, bo?ne letve in letev na zadnjih vratih

¹Vsebina paketa je odvisna od modela in nivoja opreme avtomobila. O podrobnostih se pozanimajte pri va?em

poobla??enem prodajalcu.

Cena vklju?uje:

- paket storitve Toyota Eurocare - 24 urna brezpla?na pomo? na cesti

- 3 letno garancijo / 100.000 km

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 - dilema pri nakupu
Napisano

bencinarji in diesli imajo isti servisni interval 20.000km... bistvena razlika je pri starih bila le pri 120.000km, kjer je bila menjava zobatega jermena. Novi 2,2 diesli pa imajo ketno tako, da ni ve? panike pri velkem servisu. :bravo:

Mal je nerodna mo? pri 185 konjskem dieslu, saj pade v najvi?ji zavarovalni razred, no ampak ?e te to ne moti :danzoman:

?al pa so pametnjakovi?i pri MMS naredili tako, da GT in GTA se da dobit sam s tem top dieslom, 163KM pa je le z opremo TE Plus. No zame osebno je tud ta oprema popolnoma dovolj in ?e bi zdele kupoval bi vzel prav to.

Stro?kovno pa itak: ?e bo? dajal notri plin pol je itak vseeno sam navora pa na plinu ne bo niti pribli?no takega kot pri dieslu, ker 400Nm je pa ?e toliko, da te lepo prilepi v sede?. Po filingu bo ?e zelo blizu CX7 ;)

Ma ja sej....vle?e me bolj na dizla....ker tudi ne vem ali je smisel imeti 2 avta na plin....glede na to da bo tale 100% slu?ben..

KAr se ti?e zavarovanja sem presene?en da ne pla?ujem toliko, bonusa se je nabralo ful, AS daje 55%...itd tako da sedaj za M5 dajem cca 1100 na mesec, kar je seveda veliiiiko denarja, ampak kasko se veze na ceno novega vozila vedno in je bil cca 28.000....

Se vedno moram gledati seveda stroske, vendar smo zmenjeni da je ocena mese?ni obrok, ostalo mora biti pa v mejah normale, dejstvo je da ker delam za francosko firmo to, da je pri njih vsee veliko drazje in mi je lazje :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mo?en nakup mazde6 karavan
Napisano

Mislim, da je homologirano... Glede na to, da takih sestic ni prav veliko, predvidevam, da gre za tole, ki so jo tunali kar na MMSu >> http://avtomanija.com/default.asp?rb=1&id=389

Objavljena slika

Vse tako ka?e.....

Ampak una nalepka baby on board je pa d best na tem avtu!!!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 - dilema pri nakupu
Napisano

?e od prvega modela M6 je tud bencinar na 20 kkm. :bravo: Za turbake pa nebivedu. :ne vem:

Bolj logi?no bi bilo obratno, samo ima "traktor" zato malo ve? olja.

Thanks, CX-7 je namrec 15.000 ampak ja to je druga zgodba, evo zato se pa popa take stvari tle... :rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 - dilema pri nakupu
Napisano

Dalj?i servisni intervali ?zmeden?

A ni bencinar 15.000km dizel pa 20.000km??? Vsaj tako je sedaj pri mojih dveh...I could be wrong.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda3 GTA - predelana na plin
Napisano

Baje da imajo plinski sistemi itaq neka maziva za bate, al valje, al kwa jest vem kaj se tm not dogaja. So mi rekl ja da so predelali dve CX-7, hudo ja. Dej k jo bos prodaju se spomni name. Full full full bi jo imel :)

Ful ful ne dam... :bravo:

Drugace je vse isto - karakteristike, poraba itd itd....le pla?a? manj, sem zelo zadovoljen. Ja jaz Dejana ze dalj poznam in sem dal se manj din?kov, ker moja je bila referen?na, in me folk potem kli?e kako je in gre na predelavo, ta druga je pa iz LJ.

Enako je Tartarini, enako imam poleg original tank luknje ta malo za plin, ampak z adapterjem. Drugace delajo direkten priklop na odbija?u, a je rekel da so mazde prelepa da bi imele bradavico na odbijacu...

Pazi le da ga popolnoma ne izpraznis - na primer ko ti ven vrze, da bi ga zopet vklopil, pa spet pa spet...ker potem, ko ga bos napolnil ti bo na zacetku tudi ene parkrat ven vrgel, ker bo rabil da potegne. Ko prvic ven vrze, al pa tudi jaz gledam po kilometrih, to je ene 100km po rdeci liucki grem tankat.

Res pa je tudi da ko v CX-7 (MPS ma?ina) da? v obrate vle?e ko prtegnjena in plin ne dohaja, ga ne vle?e iz prtlja?nika ob teh pospe?kih in v?asih raj? na bencin da... :jupiii::jupiii:

Pa ?e tole - original kestel za mojga je bil 52-55L - kar je premalo pa mi je dal 60L, ki je 2cm vi?ji od podna v avtu zato sem si naredil se lesen poden, z 2cm distancniki.

Najboljs mi pa je, ko pridem na pumpo s tem avtom, pa vsi zjajo kaj tankam....zadnjic me je nekdo na avtocesti z X5 neki izzival pa ni mogel drzati, pa oba zavijeva na Lom, on na dizla jaz pa na LPG, bulu je ko konj v kobilo ej....

Vse se da - uzivej med voznjo!!!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 - dilema pri nakupu
Napisano

Pozdrav, kot sem ze na nekaj postih omenil sem pred dilemo v drugi polovici leta glede nakupa nove Mazde. Prvo dilemo ali M5 ali M6 smo resili, ker se je sestra ogrela za mojo M5 in bo ostala v familiji - to je bil predpogoj, ker avto je majka.

Pri meni pa je situacija taka da delam za tujo firmo (s.p.) in imam krit tudi avto, zato lahko mislim na novega, in to je tudi hvala bogu razlog da lahko gledam na dnu cenika :ouje: , ki ga lahko odkupim po sme?ni ceni po izteku 3letnega leasinga (tako je tudi z M5 - 8500? po 3h letih pri 65.000km) medtem ko so bili obroki kriti....

Zatorej k dilemi, kateri vem da boste znali komentirati in iz lastnih izku?en svetovati tukaj najbolj?i Mazda GURUji...

Govora je o karavanu

Mazda 6 GTA '09 2.5i - bencinar po ceniku 29.450,00?

Mazda 6 GTA CD 185 - dizel po ceniku 32.090?

Seveda se bom pogajal za kon?no ceno, a vseeno:

Bencinar:

cenejsi in za razliko v ceni ga lahko predelam na plin (tako kot CX-7, to je zakon!)

Diesel:

Webasto predgrelec - na to sem navajen ful s predvklopom

Daljsi servisni intervali

navor pri nizkih obratih....vozim dizle ze ene 7 let....i love it

Torej, imate kak pameten nasvet, ali je doba dizlov mogo?e potekla, saj ni vec nobene razlike pri bencinu, avto je drazji..itd

Glede porabe pa lahko bencinarja na plin dam za 1000?

Hvala Mazda Guruji.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rezervno kolo..
Napisano

Na?eloma ?e imam rezervno kolo od xedosa doma, 195/65/15 ?e se ne motim. Alu felna + guma ?e nerabljeno in se sveti :D

?e si zainteresiran mi javi na zs.

lp, Ale?.

?E je bencinar je to predpriprava za avtoplin.... :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.