Skoči na vsebino
mo?en nakup mazde6 karavan
Napisano

.

Me pa zanima zakaj ji utripa lu?ka na armaturki(avto in notri narisan francoski klju?) ko

klju? v klju?avnici.

Nekaj ne ?tima v avtu, le pazi da ni sam kaj dograjeval in za?u?tral sedaj se pa ho?e avta znebit....

Druga?e pa ?e ima keyless (kartica namesto klju?a) se ta lu?ka posveti ce je kartica izven avta ali pa so slabe baterije, vsekakor pa PAZI, lahko je okvara!

Pa ?e nekaj:

PRAGOVI. STRE?NI SPOJLER. ?PORTNI ODBIJA?I. TOVARNI?KO ZNI?ANO. ?PORTNI DVOJNI IZPUH

Homologirano?????

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Golf novi avto leta
Napisano

Jebesh slovenski avto leta na celem sveti je itaq zmagala MAZDA 2. :danzoman::danzoman:

Evropski in Svetovni avto leta 2009 je sedaj Opel Insignia, ki je seveda niso dali med kandidate za slovenski avto leta saj bi lahko konkurirali das Autu....

Vse se da zrihtat...samo v SLO je treba bit.

In rezultati:

In the very closest of contests, the Opel/Vauxhall Insignia emerged victorious as Car of the Year 2009 with 321 points against the 320 for the Ford Fiesta. The Volkswagen Golf took third place with 223 points.

Med 223 to?kami so ziher v glavnem slovenci...

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Golf novi avto leta
Napisano

Kolko brezveze razlitega ?ol?a zaradi enga brezpomenskega izbora......itaq,kot je ?e nekdo napisal,ne bom ?el avta kupovat glede na ta izbor. :whatever:

Dokler si riti grejemo ob PCju moramo cajt nekje porabit..... :pepsi:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Golf novi avto leta
Napisano

:bravo:

Ce dodamo v podvozje se spidermena dobimo 4 motion....

Cisto mozno da je testna vo?nja potekala zelo blizu kriptona in je superavtu zmanjkalo mo?i....

Ce povzamem:

Vse kar je novo je treba dokupiti.... :harhar: in Novi golf z faceliftom je na vrhu cenovne lestvice v svojem razredu.....

P.S. Test je nemski

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Golf novi avto leta
Napisano

V orodju poleg avta pa je ?e McGyver.

:bravo:

Ce dodamo v podvozje se spidermena dobimo 4 motion....

Cisto mozno da je testna vo?nja potekala zelo blizu kriptona in je superavtu zmanjkalo mo?i....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda3 GTA - predelana na plin
Napisano

Tule sem na?el seznam vseh ?rpalk za polnjenje LPG (GPL) oz. UNP na obmo?ju Evrope. ?e kdo kaj potuje po drugih dr?avah, mu utegne tole prav pridt! B)

http://www.gas-tankstellen.de/menu.php?language=en_US

Sem tud uporabljal ampak ni glih updejtan....vsaj kar se okolice ti?e, ko sem ?el na Kronplatz smu?at mi pod Italija ni prijelo ne Bruneck, ne Dobiacco ne ni?....

Le ko sem dal po?tno ?tevilko teh mest je nekaj delalo, samo enciklopedija pa nisem.... no na licu mesta sem pa videl da je LPG na 2km povsod...

V italiji je to bogato, Avstrija ma pa samo ERDGAS...jebe.. to.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Va?a mnenja o nakupu
Napisano

V?eraj sem videl neke reklame za Mondeo, ki naj bi bil ?e od 19.000 ? dalje, kar pomeni, da se bo tudi mazda zagotovo kaj pocenila. Mi je pa osebno Mondeo celo lep?i, sam je pa Ford, kar pa spet ni neko ?udo od avtomobila! <_< :ne vem:

Pucajo zelo staro zalogo....frend je ravnokar kupu focusa karavan l.2007 (se pred faceliftom) 1.6 TDCI za 13.000? na summitu

Res je, ampak v?asih je to malce preve?. Po enem tednu vo?nje z novo M6 GT oprema je sicer vse OK, ampak 18' plati??a naredijo avto resni?no neudoben (verjetno je 16col precej bolj?e). Sicer se ?lovek navadi, ampak si ne predstavljam, da bi imel tak?en avto in bi delal recimo vsak dan 200 km ali pa celo ?e ve?. Avto te namre? na na?ih jamah preve? preruka.

Ko sem se vsedel v mojo staro M6 sem mislil, da ima "hidravliko", tak?na je v primerjavi z novo M6, pa je vseeno bolj trdo nastavljena. Je pa res nova OB?UTNO bolj tiha kot stara, ki je pravi mali traktor :P

Ko sem jaz dobil CX-7 sem mislil da bom na Jeprci dozivel pretres mozganov, ampak danes se mi pa zdi ta cesta Jozefa Stefana s tem avtom kot da ima nov asfalt, vse se navadis, ker sportni avti so trdi ampak ima podvozje druge prednosti. Nikoli ne bo zaplaval ko kak mehek francoz, in raje mam tako...

Kaj je sploh razlika GT in GTA (samo odbijaci??) Nisem se se poglobil....kero masino pa mas pacek? :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rezervno kolo..
Napisano

Glede kitov: ja ta stari so v bistvu iz gume naredili rezervno gumo za enkratno uporabo, za nove res ne vem

Glede komedije:

meni je nazadnje sla guma pred letom 2000, na Seat Leonu, na strehi truga, v avtu 4 folka, kufer popolnoma zabasan. To se je zgodilo na avtocesti in predstavljajte si da je treba ce zelis gumo dobit 500L krame nekam dati iz prtljaznika (+ pes)...in to na avtocesti, bili smo tako obtezeni da bi unicil tako feltno kot gumo ce bi sel naprej.

V tem primeru imam raje sprej....

Aja po?ila pa je ker je iz kamiona odpadel zelezni, oz, aluminijasti trak (tak kot pri konkordu na Pariskem letaliscu, sam jo ni razrezal, le ob strani predrl....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Golf novi avto leta
Napisano

Das Auto je itak uber alles tako, da ga na rabi? prat, ker je najja?i in najbolji kot Chuck Norris :P

To je Chuck Noris v batmobilu......

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Va?a mnenja o nakupu
Napisano

Majn uporabna?Z toliko prostora zadaj?Iz lastnih izku?enj ti povem,da je prostora in uporabnosti v stari 6ki ?e preve?.Verjetno je v novi isto. :P

In ni toliko "kombijevska" vo?nja-vsaj zame v 6-ki.Vsak ima svoj okus.Jaz ne bi recimo nikoli imel teh monovolume sistemov.

Drugac ti pa povem da 5ka GTA sploh ni kombijevska voznja...sportno podvozje jo drzi na cesti da se lahko primerjas s katerikoli limuzino...avto je zakon, sam ni tok ?mekerski, pri ta novi 6ki se ti kar sline cedijo...ta prav avto za pleh pi?ke...

Drsna vrata v 5ki se ne morejo primerjat s ?imerkol, parkiras kjer ces, otroc ti ne butajo vrata, pozimi ti sneg ne pada not, odpre se ti cela odprtina za velike zadeve brez omejitve (fotrov hladilnik je sel po?ez notr)dobesedno razvadle so me...

Le na Krasu ob burji malo bolj surfa? s 5ko....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rezervno kolo..
Napisano

Kako vam je v?e? dejstvo ,da ni rezervnega kolesa v novi 6ki?

Meni ne prav preve?...da mora? klicat ?lep slu?bo zarad defekta je nekam tuma? ..

S tisto teko?ino za flikat si verjetno ne bo dalo pomagat..

Saj ne ,da ne bo zadihtala luknje,jo bo ..

Imam na bajku nekaj podobnega v gumah in ?ude?no dihta predrto gumo.

Ampak na avtu pa zadnjih ,recimo deset let,raje ve? ,recimo dvajset,

?e je ?e bil defekt ,je bila vedno presekana guma,nikol predrta.

Tu pa teko?ina sevede ne pomaga.

Sem se nekaj zanimal na servisu ,?e se da nabavit zasilno rezervo,tako kot v stari 6ki,

pa niso lih vedel na pamet,so djali ,de bojo poizvedl,

?e se jo da dobit,?e je sploh predvidena..

?udno..le zakaj ne ..plac zanjo je v kufru,le tist stiropor je treba ven zabrisat..

Jaz sem gumo se v CX7 ven vrgu ker je zadaj teko?ina... avtoplin, ja v primeru defekta bo avantura...ampak to mora bit, ne sme bit dopust ali podobno brez zapletov... :zvizga:

Skratka uporabnost rezervne gume je drasticno padla, vendar kot si rekel samo 1x je dovolj da so tezave...zanimivo bi bilo vprasati ce mazda asistenca mogoce krije ?lep v primeru da sprej ne zmore popraviti luknje in je vo?nja naprej neomogo?ena..hmmm

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Va?a mnenja o nakupu
Napisano

jaz pa lahko iz lastnih izku?enj povem ,da je nova 6ka manj uporabna kot stara..

?eprav je ve?ja..

pa o tem sem ?e jamral..je pa lepa ,ja.. :D

Fantje govorim o M5 in M6 ne o novi ali stari M6....

Verjemite da je M5 veliko bolj uporabna.....

Jah drugace pa za novo M6 lahko recemo le za lepoto je treba trpeti...:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Va?a mnenja o nakupu
Napisano

Mazda je bila do sedaj ena od najbolj "skopu?nih" tovarn kar se ti?e komercialnih popustov. Zdi se mi, da bo tako tudi v prihodnje kljub recesiji. Tako da tistih 4500 EUR popusta po moje ni najbolj realno pri?akovat. Saj ni Citroen ali Peugeot :D Tvoja ?akalna doba je ?e v redu, jaz sem na svojo ?estico ?akal dobrih pet mesecev. Ampak se je spla?alo :bravo: .

Jebela a je to res?

Meni pote?e leasing novembra to leto, in imam v mislih Mazdo 6 Combi CD185 GTA :vesel::ouje::rulam:

Ampak a ga moram naro?iti sedaj????????????

V bistvu cincam med novo 5ko CD140 GTA ali tole 6ico z novo dizelco, samo pri dveh mulcih je 5ka zakon z drsnimi vrati...mal sem v dilemi :vskalo:

6ka je zakon zame, samo manj uporabna za vse skupi.....

Evo nove teme..:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Golf novi avto leta
Napisano

Prise?em na rutico, pa na modro ?epico, pa na trobojnico, pa na Titota... :hohoho::P

?astna Pionirska torej, ampak dvomim, vkolikor je to res, da bo naslov testa Slovenski avto leta odpovedal ?e prvi dan....

P.S. Verjetno je zanjga tudi glasoval? :harhar::vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Golf novi avto leta
Napisano

Pozdrav vsem.

Pravkar sem izvedel iz prve roke. To?nih podatkov ne smem izdat, saj razumete. Enemu od najbolj znanih slovenskih avtomobilisti?nih novinarjev je "novi" Golf crknil med testom in je moral poklicat avtovleko :hohoho::blink::( Nadaljnji komentar verjetno ni potreben. ?e bi se to zgodilo Mazdi, jih verjetno lahko kar nehajo prodajat.

LP A

Tip je ravnokar zasluzil ene 5.000? :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Golf novi avto leta
Napisano

Vceraj sem na cesti s CX-7 dobesedno uzival, dokler nisem naletel na DAS AUTO.....

Objavljena slika

:bravo::bravo::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Kdor se veliko okol vozjaka, se mu absolutno izpla?a zadevo vgradit, lahko pa bi malo bolj ?e spustili ceno UNP, pa ?e ?tevilo plinskih bencinskih bi se moralo malo pove?at, trenutno je ?e precej?nja su?a! <_<:P

Kod brata Hrvata je avtoplin mnozno razsirjen in tudi zelo poceni, poleti je bil 0,45?, in tudi delajo korak naprej s tem, namrec saloni ponujajo ze predelane avte.

Namesto tistih marketin?kih 1000? ali 2000? popusta ponujajo LPG makine in ljudje kupujejo, ker se jim tistih 1000? povrne v enem letu....

Pri nas smo se vedno PETROLenija.....ampak svaka jim ?ast sedaj je skoraj vsak Petrol z avtoplinom, v Kranju je na Laborah, na avtocesti pri Brniku, Hru?ica itd...

Se pocasi razvija

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dodatni vebasto
Napisano

Kako je tole preko gsm-a? Kaj pa ?e se kdo zmoti in pomotoma pokli?e na to cifro??Se webasto vklopi? Ali je pa? narejeno da lahko samo iz dolo?ene ?tevilke pokli?e? na to cifro in se nato vklopi.

Brez panike, poklice lahko kdorkoli iz kjerkoli ampak ce ne ve password ne more ni?.

Teta se oglasi:

Webasto ThermoCall, herclich willkommen, bitte geben sie ihre password ein

in odtipkas xxx in lojtro.

Potem pa teta rece Fur heizen drucken zie 1, fur luften (ja tud poleti loh mal preluftate sam ne s klimo, ampak odleze) drucken zie die 2

Vse se tonsko upravlja, password, vklop izkolp, nastavitev casa gretja, nastavitev ure, skratka vse, ampak samo s passwordom, ki ga tudi sam dolo?i?

800? ? JA madona jest sem pla?al 180, sam res da so se na moji 5ki u?ili...je bla tam 14 dni...:)

Ampak nobenih problemov v dveh letih.

Drugace pa ne vem koliko drugacna je lahko dizelca 6 od dizelce 5......po moje se jim ne da...ker imajo kar nekaj dela s tem.

Ni se pa treba bat, so struckoti in zrihtajo. Jaz sem po tem na moji 5ki tudi 3x uveljavljal garancijo - DFP (menjal lambda sondo, skripanje podvozja in novi Sw za racunalnik) pa ni nihce na 3h servisih kaj zatezil....

In se dodatno sem dal passenger AIRbag off opcijo vgradit, kjer morajo zopet novo elektronko nalozit, pa tudi brez problema.

:ouje: To je pa spet druga tema, Mazda5 najbolj druzinski vagon nima Passenger Airbag off gumba.... :ouje:

Sem ga mogu dogradit.....res da ni bil drag sam vseeno pi?e se leto 2009, upam da v posodobljeni je, moja je l2006....oprema GTA pa tega ni...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 Radio CD vpra?anje
Napisano

Misli? 9 X 999 komadov ?

Vsaj takega imama jaz.

Druga?e pa imam tudi original veksler za 6 cedejev in noter imam 2 cedeja ki ju nisem pognal odkar imam Xcarlink.

ups ja 999 komadov, ampak v 5ki ne gre vec kot 6 direktorijev (CDjev) ker je weksler tko nastiman sramezljiv

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 Radio CD vpra?anje
Napisano

?ivjo!

Potrebujem pomo?. Imam mazda 3 sedan, TX brez CD predvajalnika, radio+predpriprava. Na ebayu sem staknil tole enoto: BN8V79AGXA , to je radio CD za mazda 3 po ugodni ceni. Motim pa me eno: ?e pogledam v en cenik z dodatno opremo, recimo tule: http://www.wrights-motors.co.uk/Accessorie...3_Presenter.pdf pa pi?e, da je to enota za modele brez potovalnega ra?unalnika, jaz GA PA IMAM. Torej, bo pasalo ali ne?

Hvala!!!!

Moj glas gre Xcarlinku, rizik je vecji kot 35?....pri mazdi je tudi vprasanje elektronike....ce ti ne bo delal on board computer vprasanje kako bo to elektronka razumela

Poleg tega enota ki jo zelis nima Mp3....garantiram ti da bos mesec kasneje zelel imeti vec kot 20 komadov na CDju, dojadil ti bo pe?t CDje, pa se ene 20 se ti jih bo vozil sem pa ke v predalu.

Vse skupaj je ze strosek Xcarlinka, na katerega na kljucu menjas enostavno 6 x 99 komadov minimalno

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

:D

Hello,

v?eraj sem se le odlo?il in svojo Mazdo3 GTA (l.2005) predelal na plin. Namesto rezervnega kolesa je sedaj plin . Tankanje plina je speljano tik zraven luknje za bencin, tako da je vse zelo lepo skrito in odli?no narejeno.

Prvega tanka sicer ?e nisem porabil, tako da o porabi ne morem govoriti. Je pa ?lo iz Bre?ic v Lj na polno :-)

Brezice - SIGAS? Tam sem jaz mojo CX-7 dal predela, dela od tistega dne ze 10.000km brez problema, opazi se le na denarnici....no pa guma ne sme po?t...:)

PA pazi v tank bos laho nato?il le 80% deklarirane kapacitete zaradi varnostnega ventila... :hohoho:

Drugac pa fantjetud to znajo priredit sam ne priporocam...

Kako je pa za garancijo na motor pri Mazdi? V kolikor so meni rekli, naj bi zgubil garancijo. Prav tako je tudi pri nekaterih ostalih znamkah.

Jaz imam namre? sedaj predelan avto na plin (sigas (sedaj g1)) in deluje odli?no. Naro?eno imam m6 2.5 GTA :) ki jo tudi nameravam predelati na plin.

Kar se ti?e pa ojla je pa pri meni sedaj tako, da jemlje olje iz motorja samega, se pravi na cca 10kkm dolijem kake 3 deci olja.

LP, S

Meni so rekli da ne vpliva na garancijo, le fantje morajo za svoj del odgovarjati, kar ni problem.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Va?a mnenja o nakupu
Napisano

Napi?i za kateri avto se gre, kak?na je cena bila takrat s popustom in kak?na cena je s tem popustom ki je sedaj. Kot vidim je sedaj razlika v ceni ?e 1500 EUR, ?e je are manj potem nima? kaj razmi?ljati. Samo verjetno bi se dalo zmeniti da naj ti dajo ?e ve? popusta,odvisno od prodajalca.

To?no tako, ?e ne drugega gre? v drugo avtohi?o po predra?un in pride? nazaj k originalnem...in lepo poka?e? dejstvo, bolj se mi spla?a iti tja in vam pustim aro, ali pa boste dali enak popust.

Fight the power!! :ph34r:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Va?a mnenja o nakupu
Napisano

Lep pozdrav.

Sem nova, sem ?e zaarala, sem skepti?na...

Torej va?e mnenje... v novembru je bila M 1000 eur ceneje, letos je 2500 eur ceneje.

Kaj mislite, da se bo dogajalo v aprilu letos. Se spla?a ?akati in pustiti aro ali kaj...?

Glede na to, da so nove ?estke v Nem?iji 19.000 eur? Bo taka tendenca tudi pri nas?

Dajte no, malo vede?evanja prosim!

Rabim ?im ve? mnenj, saj mi tole ?iv?ke krav?lja... :(

Zna biti da bo morala M zaradi nove 3 tudi malo ceno na 6 spustiti da je ne bi ogrozila....ni lahko vpra?anje..

sicer pa ima M6 zelo dober image in tisti ki jo hoce se mogoce ne ozira na 3ko.

Zaarala si kateri model? Pa ni mi jasno to, da pravis da si zaarala v novembru - a se ni avta, al je kak po naro?ilu in cakas 3 mesece? Potem probaj malo pritisniti da dajo zdajsno ceno, danes se mogoce celo da da reces da bos pustila aro in sla drugam ker se ti bolj spla?a. Recesija pa to..:):)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 navigacija
Napisano

Katero navigacijo pa uporablja Toyota? V Mazdi6 je Denso in kartografija od Navteq-a

Navteq tole obljublja odkar sem kupil mojo 5ko....to je bilo 2006....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.