Jah sem preveril do koder sem lahko brez da je avto na dvigalu - fora je da te?e samo pod desno lu?jo - pod levo ne in tudi okoli posode je vse suho ko poper... Pa ko pritisnem gumb za pranje ?arometov pol ne ?prica ni? na lu?i - ampak ?e bolj te?e - ?prica - pod desno lu?jo na tla.
Sem dobil na telefon mehanika - kolega - ki mi je reku da ?e sam ne bom zmogu, naj pripeljem v ponedeljek med lunch-brakeom (hvala Lesnina d.d. za tak delovni ?as) in mi bo preveru. Baje da se lahko zaradi ve?jega pritiska, ki je v teh ceveh za pranje lu?i, sname kak?na objemka in se pol avto tako nemarno polula... Samo upam da bo ?lo brez da snemamo odbija?. Bom vam javil kaj je bilo in kako smo popravili - ?e bo ?e kdo kdaj rabil.
Lp
Sej tudi,?e bo? moral sneti odbija?,ne bo konec sveta. Gre dol ?e kar hitro.Verjetno se ti je res snela(ali pa po?ila) cevka pri ?arometu.?e je samo to,mislim,da ne bo ve?jih stro?kov....ali pa ja? Buo...
Se pridru?ujem mnenju mnogih ''beri vseh'' da je BC sranje v mazdi 6. Ko se mi pri?ge lu?ka mi ka?e ?e 200-250km dometa - pa raje tankam, ker mi je no?na mora ostat brez pri dizlu (preveril pri audiju in ga nism mogu ve? u?gat pol)...
Zanima pa me koliko ste ?e naredili pri kombinirani vo?nji - brez ti??anja seveda - preden ste ?li ?e ''varno'' tankat. Samo toliko da vem ali se je varno peljat ?e 50-100km brez da bom klical Triglav asistenco...
lp Kuscar
Kot smo ?e ugotovili-ko pride kazal?ek proti zadnji ?rti,alora hitro na ?rpalko.Tako ni? ne skrbi?,koliko km bo? ?e naredil.Zadnje opozorilo je,ko se pri?ge lu?ka. Sej so pri nas kar pogoste ?rpalke.?e pa si kje v tujini,pa ne reskirat do zadnjega,?e ne ve?,kje je naslednja ?rpalka.
Saj res da ni va?no kak?en je klju? ampak vsaj malo bolj masivnega bi pri?akoval ?lovek.
Tak klju? je imel od tete Suzuki Swift in ni blo ?udno, da ima pa Mazda 6 tak?nega je pa ?udno Al so pa samo vzhodnjaki mahnjeni na majhne klju?e? Kak?nega ima pa npr. Avensis?
Res mi ni jasno,kak?no vezo ima veli?ina klu?a??Sej Ferrari ima tudi majhnega,pa ?e zlo?ljiv ni.Vsaj tiste,ki sem jih imel priliko videt.Va?no je,da je avto velik in dober.Sej lahko da? na mizo,ko si v kak?ni o?tariji zlo?ljive klju?e od kak?ne bolj?e makine -tiste,ki meni izgledajo kot ?vicarski no?ek.
ampak so ?e posebej dobre v vla?nih in mastnih odsekih, predvsem v tunelih. ?e jih uporablja? z ob?utkom zdr?ijo dolgo, ?e si pa nasilen je pa nevarnost nesre?e lahko velika. bi temu rekel neprilagojena hitrost.
OK, back to topic
Labi spet na?teva? nove in nove modele a odlo?u se pa ?e nisi - pol pa ?e mene mede?. Tako lepo sem pri?el do izbora parih gum zdaj jih imam pa spet ?est v igri
Ah Boss,ni? hudega.Ene izbere? pa je.?e se zafrkne? z njim,kupi? druge in jih izproba?.Kot na dirkah-enostavno kot pasulj.
Jap tyre test je ok stran, ceprav vcasih pride do napak, ker pri nemcih je najboljsa ocena 1 (tyre test je originalno nemska stran) pri vseh drugih (logicno) visja ocena je boljsa...in potem dobijo ene cudne gume zelo dobre ocene.
Je se nekaj, italijani ponavadi dajejo dobre ocene trsim gumam (bridgestone, pirelli) nabjrz zaradi tega, ker je italijanski asfalt bolj grob od drugih in mehke gume hitreje pobira...(to sem zdaj filozofiral do konca, kar je ok, ker sem bolan in lezim )
Ajvar, ma kaki...pri zenskah je enostavno, lahko testiras, ce ti ni vsec gres po drugo
Ampak to o Italijan?kih bo kar dr?alo.Tam nimajo radi preve? ?portnih gum gor na mazdah(verjetno res jim jih hitro pobere).In pol najdejo ene ?udne gume,ki mi tukaj sploh ?e sli?ali nismo za njih...in jih hvalijo po 1000 prevo?enih kilometrih po suhi cesti...
Men so tudi vsec...sam, ce bi kupi bi kupil cist na slepo...
Pa sej, ves katere so glavne slabosti Potenze RE050A, ce te ne motijo ti ostane odlicna sportna guma pa se draga ni, kot takrat ko sem jo jaz kupil...
Ne,sej so mi Potenza RE 050 A v?e?...moti me le to,kar si napisal o njih,da rabijo ?as,da se segrejejo.In jaz ve?ino prevozim po mestu in se bojim,da mi ne bodo "delale" prav-se ne bodo niti ogrele za vo?njo.
Labi,ve? ko pi?e? o gumah,bolj mi ni ve? jasno,kaj bom dal gor. Te Firestone se mi zdijo kar v redu.?e,?e so v navezi z Bridgestone...bomo videli,kaj je za naredit...
Ja ?e si ga dobil zraven... Sem opazil ja da bi mogu bit tam noter woofer - pa ga ni - ga je zgleda prej?nji lastnik pobral ven - imam bose ozvo?enje brez woofra . Samo ?udno da tudi kablov za priklop le tega ni nikjer videti - ali je varijanta da ga ?e v osnovi ni - ali moram bolj podrobno razstaviti plastiko v prtlja?niku da najdem kable? Se da kupit ta originalni woofer naknadno ali priklopiti kakega drugega?
Najbolj?e,da montira? noter kakega drugega.Ker original sub. ni bog ve kaj-je bolj za silo.In kable obvezno povleci druge,ker so original zelo tanki in nekvalitetni.Aja,pa ?e oja?evalec bo? moral dat not za Sub.,ker Bose ozvo?enje dela na 2ohm in ne bo? dobil takega Sub-a.Pa tudi oja?evalec original Bose ti ga ne bo poganjal,ker
je pre?voh.V glavnem,?e bo? hotel kaj konkretnega,bo? moral dat kaj aftermarket.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
...in vedno se Boss ustavi pri gorivu,he,he...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani