Skoči na vsebino
CX-7 DSC OFF nemogo?
Napisano

??? Wooow :blink:

Al pa ce das sam varovalko ven...:)

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova mazda 3
Napisano

Upam da bo veliko sedank po cesti, ki zgleda za moj okus precej lep?a kot takratka! :rozico::ljubezen:

Sedanka je ?ista baby 6....

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Da vam jo tak odpeljejo...
Napisano

O hudo, sam a v ameriki ne poznajo ro?nih pa pustiti v prestavi (dobr tam poznajo samo avtomatske....itak) ??? Ker ce ne drugac je pol tole dobr za skrito kamero, ni? drugega....

Sem sele pol videl, da ste enako temo odprl.....drugac bi se pa kak pametnjakovi? najdu ki bi zapel avto zadaj pa ga fural po prvih da se kilometri nazaj obrnejo... :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova mazda 3
Napisano

Naro?ila konec aprila, samo dobavni rok pa je pri mazdi vedno od do.....se posebej za novo 3 bo kar naval po svetu.

Probaj poizvedeti s kakim salonom ce bodo kake testne...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 - 5 zvezdic na NCAP
Napisano

Nismo pri?akovali drugega, samo pe?ca bo pa treba na sredino havbe nacentrirat zgleda...:), Ali obratno za ni?anje popravila... :hohoho:

mal ?rnega humorja...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pozdravljeni,

Meni so v?eraj na Autorentu (N. Gorica) nalo?ili nov program za DPF.

Med tem mi je mehanik rekel, da bo potrebno zamenjat ?e pal?ko za meritev olja, ker imam ?e staro.

Po novem je v avtu 4.2l olja prej pa 5l. ?e prav razumem so sedaj pove?ali kapaciteto za nafto, ki je ?la mimo filtra.

Res bistro.

Lp

Mislim da se spla?a po?akati ?e par komentarjev in mogo?e sploh ne iti.......

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ali ma kdo predelavo na plin mazde cx7
Napisano

Prosim ?e mi lahko ,kdo da kaj ve? podatkov o predelavi na plin cx7 sicer to spra?ujem za mojga kolega k ma isti avto kot jaz,in dela cirka 40000letno.

PS.?tevilko ,naslov in katera firma to dela hvala.

SIGAS - kli?i Dejana, ?efeta pa re? da te je Jure poslal.

Pa naj ti naredi tako kot meni - original kesel za ta avto je samo 50L...pa mi je dal 60L, sicer 2cm visji od podna pa sem moral narediti leseno dno, samo 10L je skoraj 100km v tem avtu..:):)

Kako to izgleda lahko pogledas pri meni, sva oba iz Kransterdam.....cifro ze imas.

dobis ga na dejan@sigas.si, Skype: tihitex ali 041 388 893

dovoli da ga objavim...:)

Pa se opozorilce, plin vcasih pod obrati ne sfolga in preklopi na bencin, tako da ni za dirke, je pa za normalne voznje 1A.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ali ma kdo predelavo na plin mazde cx7
Napisano

Po mojem ima to jures... B)

:bravo:

Naredu 20.000 ravno po enem letu na plinkota in sem na nuli....povrnjena investicija, poklici me na privat mas mobi, ker ti ne smem povedat cene pa to...je blo sa popustom.. :jupiii:

Dobis vse drugac je SIGAS, ampak ti dam direkt cifro k je kolega. 2 so ze predelal, moja 1. v SLO sramezljiv. Vids tud loh ce si blizu

dijo

p.s. Sej res ti si jo natunal na 360KM....torej predvidevam da imas sedaj ene 18L/100?

:ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Temnenje Stekel+Parkirni senzorji
Napisano

Fantje, lahko re?em samo, da je to zakon. Pustimo zunajnji izgled avta, ki je tako ali tako no? in dan. Ta zadeva se v notranjosti resni?no zelo pozna pri temperaturi, klimi na splo?no in svetlobi, tako da resni?no priporo?am, pa ?e drago ni. :bravo:

P.S.: Zamo?il je samo zakonodajalec s to neumnosto okrog prepovedi temnenja prednjih bo?nih stekel. Zakon oz. predpis, ki je veljal pred tem je bil z vseh varnostnih vidikov popolnoma primeren, to vem iz lastnih izku?enj. Zaradi tistih nekaj % je vidljivost popolnoma neopore?na. ?e pa so kot papige kopirali nem?ke predpise je pa druga zgodba, ampak tukaj smo (so) pa res Butalci :whatever:

NE vem kako je v 3ki 6ki, ampak 5ka ima original sen?nike, ki se nataknejo fiksno na vrata in se sipa odpira neodvisni, to sem jaz mislil:

http://www.mazda.at/showroom/mazda5/accessories/

pod komfort / sonnenblinde

Verjetno pa je to predost drsnih kvadratnih vrat :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Temnenje Stekel+Parkirni senzorji
Napisano

Jaz ne bom dal zatemnit sip zaradi izgleda ampak zaradi otrok in sonca sploh na dalsi voznji! :D

Hja ce se ti gre za to, potem daj raje sencnike, temnenje ?ip ima bolj ali malo samo estetske vrednosti, mam jaz tudi original sencnike v 5ki za 2 froca in je nenadomestljivo, pri 5ki so celo taki da se lahko sipa neodvisno spusti in se se zrak menja (na primer ko ti zaspi v avtu), sej se jim bojo se o?i pokvarile, pa vro?e jim bo na soncu za znort in bos kuru klimo da jih bos prehladu...

Pa vsakic (ker omenjas morje) bos spuscal zadaj sipo dol za carinike...:)

Stari odlo?t se bo treba al otroc al pa mo?kost...:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Stre?ni nosilci in kov?ek
Napisano

74 EUR + 67 EUR = 141 EUR. Tisti aka "osnovni" komplet pa ne pa?e na 750 sistem....

pase...je 'or'

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

hi hi hi hi

For your MAZDA, 2007, 3, 4-dr, Sedan you need

Thule Rapid System

Foot pack 750

http://www.lovecnacene.si/thule-750-rapid-system/m/344246/

Square 769

http://www.lovecnacene.si/osnovne-palice-s...127cm/m/204419/

Aero Bar 869

http://www.lovecnacene.si/osnovne-palice-z...127cm/m/204447/

Res mora bit hec....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Lublan?ani majo gnar - njih je treba o?emat... Folk, ste v 21 stoletju, mal je treba okol pogledat, ma? internet. Ne pa juri? u prvo ?tacuno....

;)

mal heca. Ampak vsaka ?ola nekaj stane.

Matr, sami motoristi....

No jaz sem pa svojo TDM 900 pretopil v M6 :( ... pa ?e otroc ne dajo ravno ?asa za motoriranje, kot v?asih. upam, da se ?asi ?e vrnejo. Aja, pa denar tud.... :danzoman:

Se en ata s turerskimi sanjami...:) Meni je celo na Grosglockner uspelo lani priti, dolomite pa po dalmaciji

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ojej.... ?zmeden?

Res da je pozim vecja....sam...

http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=6693

:ne vem:

Drugac pa tud moje predgretje webasta more kurt dost benza, ce je nominalno 2dcl na uro, jaz kurim vsaj 20 dni po 40 minut, reci pisi 15 ur x 0,2 = 3L sam vseen to ni tolk...

Pa res lepo vozim, dokaz je CX-7 ga znam spravt skor na isto... :hohoho:

http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=6806

Ga pa ni tezko na 15 spravt...:) S tem da se mora pristeti 1L/100km bencina vedno plinu...avto ma danes skoraj 20.000km, bencin je bil pa tankan nazadnje pri 17.300 :bravo: tako da poraba se bo z meseci znizala na 1L/100

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Se strinjam glede ekonomi?nosti. Kaj ve? pa raje ne bom, ker bo pregrdo. ?e povzamem koliko TAMov se vozi okoli, jaz pa pla?ujem ta je*eni DPf, me kar zmrazi.

Nisem fr?kal. Vozim se vsak dan LJ - Zagorje v slu?bo, torej cca 100 km dnevno v obe smeri.

Odkar so men to zrihtal (2 let nazaj kot receno v Puli) moja 5ka ne gre pod 7/100...prej obratno se vrti skoz 8/100

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Kdaj ? ?zmeden?

Za 1 maj pa sem v Palit-u. :ouje:

Pol ti pa loh kaj pele z novim kov?kom.... :P

Druga?e pa da se ne bos sekiral za svoje praske na novem kov?ku:

http://www.bolha.com/oglas382663729/avtoop...ni-kovcek-thule

http://www.bolha.com/oglas382642496/prtlja...hule-alpine-500

Za 150? razlike greste lahko skorajda vsak dan na vecerjo.....

Pa celo nov:

http://www.bolha.com/oglas382603269/prtlja...ule-pacific-500

http://www.bolha.com/oglas382603233/prtlja...ule-pacific-600

Moj Ocean 600 je 6 let star bil ze na 4h avtih pa je danes enako dober kot prvi dan....sam usran je bolj

Takle boste mel...:)

Mi smo 4je + pes, s tem da imamo tud se vozicek in krame k Romuni (ta mali je 6 mesecev star). Zato mamo pa V rovinju prikolco, vse dol pa se furamo...Zena se na porodniski do septembra, zato so vsi dol ata pa z motorjem cez vikend..:)

Drugace sem pa na mimovrste.com vzel prtljaznik nek italijanski za 3 kolesa na kljuki, 250? ceneje od Thuleta ampak ne vidim razlike, sam sem gor stal in majal in je super zaeva, se posebej pri nas ko sta oba avta visoka

Se zadnji nasvet od mene, ker mi kovcek res skoz rabimo

Thuletovi ?iroki kov?ki cez celo streho so zelo nizki, in kake ve?je polne ?portne torbe ne bos moral voziti so bolj za smu?i, tako da premisli, na? je ozek a visok, in gre veliiko ve? notri kot v tiste navidezno ve?je (?ir?e)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Js sem mal?ek druga?en ljubitelj ceste in jo obdelujem z CBR 600F v?asih pa CBR 1000RR Repsol. <_<

Moped....shooooowwwww

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Niti ne, jaz grem zmopedom v kamp(San marino-Lopar-RAB,2 osebe+?otor za 5 oseb in vsa krama za 14 dni in ugante ni? mi ne manjka). Druga?e me pa razpizdi, da 2 osebi gresta va partma, karavan v avtu 2 osebe in truga na strehi, jebemu sunce a pol bajte sabo peljejo ?

Res je vcasih so komot....ko smo pa s stoenko hodili 5 komadov s staro mamo v Milano k sorodnikom 10-11 ur) in 5L vode za avto se je pa vse dalo...

P.S. Moped??

Jaz enako - renovirana vespica ali Suzuki stromar 650cm, sam zdej so otroc na vrst, bolj redko to...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Peljalo se nas bo 5kom samo da s tem da bo takrat stara ena puna?ka 1 leto in je treba se ogromno stvari zanjo vzet s seboj vozicek, prenosno pojstlco itd. pa ne gremo kampirat!

Mogo?e spra?uje, ker bi ?el zraven? :jupiii:

Eko:

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ljubljana-Prishtinë
Napisano

Teakega majstra, ki ?raufa Golf 2 sem videl v?eraj v BTCju. Je imel parkiran avto zraven mojega Japonca, pa ga raje nisem ogovarjal ker vse kar bi mu imel povedati bi bilo to, da bi za ceno Golfa 2 dobil bolje opremljenega in bolj vzdr?ljivega Japonca. :hohoho:

On bi ti pa rekel, ma dej to sranje iz koreje nihce ne mara...:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ljubljana-Prishtinë
Napisano

Tako, skratka upam, da bom moja 6-ka cimprej nazaj...

Lepo!!!! Uzivancija, rispekt.

Pazi mojo dogodivscino pri Lipovacu eno leto nazaj perd vhodom V srbijo.

Neka inspekcija, neke velike umazane pene in warning table. Veterinarska inspekcija gospodine, ima pticja gripa i kuga u blizini (na Hrvaskem), i treba dekontaminizacija. Prevozite ovu pjenu sa avtom da se eliminira unos u Srbiju, zapelem cez spricne tone blata iz dveh navadnih pen...

Na drugi strani clovek v beli kao dezinfekcijski obleki (s cikom v roki) pokasira cca 10? v dinarjih...Recem prijazno, saj to je tudi pri nas ampak veterinarska inspekcija to pokriva a ne?

Odgovor: PA brate, biznis je biznis....

Grem naprej z nasmehom...:)

:whatever: (BJ-blowjob) :whatever: a sem kej zgresil?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 323 f is back
Napisano

evo pa se je vrnila :bravo: na cesto po nesre?nem sre?anju z odbojno ograjo :(post-364-1234686445_thumb.jpg

no to pa je nova slikapost-364-1234686507_thumb.jpgpost-364-1234686533_thumb.jpg

Cool! A star is re-born!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Lep pozdrav sem lastnik karavanske izvedbe mazde 6 2004,zanima me ce ima kdo izkusne z stresnimi noslici in kov?ki?

Zanima me ali se mi spla?a dati malo ve? in kupiti original od mazde al v kaki trgovini univerzalne kol je to ke varn da ne bo vse potrgalo!

Pa ?e mogo?e kdo pozna kako trgovino z zmirnimi cenami?

Se vete morje (po?itnice) se blizajo!

www.fux.si

thule, predlagam pa da vzames aero bare in kovcek ki se zapne s jitrim zapenjanjem. Jest rabim 3min da dam vse gor...

Pazi ce si vzel za M3 original in je skoraj ziher thule, preveri v tej trgovini ce ni treba zamenjati samo roke! Aerobari in palice so univerzal in se menja samo roka!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.