Skoči na vsebino

nope...ni ;)

ker ni nastala finan?na ?koda in se jo ne da izmeriti z denarjem.... razni ?ustveni pretresi pa ne palijo ve? ;)

Spet bi te moral civilno tozit za onesna?evanje zraka....kaj ?e ma plin u gumah..:)

?eferin bi ?e najdu izgovor....?e je tud treba bit nepri?teven....

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

sej je res problem teh 90% nedolznih ... treba je tele 10% spravt nekam ... jst vem da lahko zase recem da spadam med idiote pri voznikih ... tko da jst vem kje je pri men problem in toj to

sam @BOSS npr bos ti naredu ta psotopek spuscanje gum .. in ti to veselo naredis in te nehote kamera ulovi pred blokom al pa kej .. in kaj mas od tega ti pol si se v vecjem dreku ...

v ljubljani na dolenjki pri streliscu na parkeriscih ma folk nastiman avto pod blokom pod oknem pakamerca cez sipo laufa ... in nis 0 naredu vrjem razn ce se bos sou specialca pod masko ...

to je pa nova posebnost Slovenije, brez vednosti te na javni povrsini ali skupnih prostorih ne smejo snemati...ce je parkplac javna lastnina, ne smes, v bloku ce ni soglasja vseh, ne smes...prileti takoj Natasa Pirc Musar...

Pazi, to je bolj za osebno vednost.....

?E enkrat to je sLOVEnija....kjer veliki lahko ti pa ne smes...

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pa mau lahko se tok pridigas celi familiji pa ne bo pomagal dokler se res kej ne bo zgodil pol pa tista fora ja bolnca tabletke pa zakaj mi je tega bilo treba ... ti se pa lahko na glavo postavlas do takrat ...

Ce se njemu kaj zgodi boli me, problem je da v 90% nastrada nedolzen, ja to ti dam prov smo res nemo?ni..in je vse slab?e

Drugac bi bil pa budala da se tle izpostavljam, so tud moje tablce na drugih forumih, pol bi ga sel pa njega al pa avo sesut..:):)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hvala vsem ocitno je tema zbadljiva a aktualna....

Sem za foro poklical policijo in razlozil, odgovor ( ?zmeden? :

- gospod glede na to da je vasa beseda proti njegovi morate vloziti civilno to?bo za ogro?anje

- tudi ?e bi ga obiskali na domu in ugotovili alkoholiziranost ne moremo dokazati da je bil udele?en, oziroma da je on vozil vozilo

dodam, ogledal sem si ga kot boga, imam pri?o - ?eno.

Ravno zato je beseda proti besedi, zato civilna to?ba....mi ga ne moremo oglobiti, ker ga policija ni ustavila med dejanjem.

AAAAAAAAAAAAA :rispekt::rispekt::rispekt::rispekt:

To je neverjetno!!!!!

O?itno se res vra?amo v ?as ko morajo ljudje med sabo za?et obra?unat (berem ?lanke v cajtngih...)

in kaj bi mel od tega ce bi vedu lastnika tablice .. a bi kr do njega sou al kako

Ne sel bi do njegove druzine....., jasno mi je da kreten ostane kreten in da nima smisla.

Ampak vsaki? ko se bodo vsedli v avtu z njim bodo imeli v glavi strah, in mogo?e ga bodo sami spreobrnil, druge ni.

Glede na to da je imel modrega Ford Galaxyja ali WV Sharan mi govori da ni sam .......

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Na? sistem podpira take kretene in posamezniki ne vem ?e bi lahko kaj dosegli.

So primeri ko je kdo ?e 5 ljudi v razli?nih nesre?ah ubil in ?e vedno veselo okoli vozi!

Kar tako na tehni?nih ne bodo izdajali podatkov, zaradi zakona o varovanju osebnih podatkov

Ne samo alkoholike, tudi brezizpitne, neregistrirance...vse.....ta vikend je pijanc zbil 18 letnika, doma so ga nasli po dveh urah, se vedno s promili, ugotovili da nima izpita....

Kaj so naredili....predlog sodnik....bla bla bla, danes sedi v bifeju s klju?i od avta brez izpita...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

O tem sem razmisljal ja da bi sel na tehnicne, pa kao sem ga mal butnu pa rabim naslov :ne vem:

Jaz sem se mirno odpeljal domov, sam sem si pa mislil ne bos ti nas takole ogrozal, naj kreten odgovarja

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bom odprl ?e eno temo, sicer ni v povezavi z Mazdo, ceprav je bila tudi sama v nevarnosi..ampak je se vedno pleh.

Nekaj dni nazaj na jeprci je za mano pridivjal idiot z lu?mi, meglenkami itd, jaz sem bil z dru?ino, ?ena in mala 2 otroka vozil po propisima 90...

Tip se je zalimal na rit da bi senzorji piskal, ko sem ga 'prosil' da naj se umakne in ugasne proklete meglenke tako da sem dvakrat pozmukal z zadnjo meglenko, je vzgal ?e dolge, pred mano do Kranj nobenega lahko bi sel mimo. In postavil se je se malo levo da ja nisem videl totalno ni? in sem ?el ?e po?asneje.

Kreten se zapelje mimo - vidno pijan in zadet :vino: , za?lajfa pred mano in vzge ?e zadnjo meglenko....ter upo?asni na ene 10km/h s sredincem v zraku....jaz nisem ?el mimo in se nisem spu??al na njegovo raven ker bi me kreten gladk mal zrinu s ceste, celo familijo...

:policaj: Sedaj mene neki zanima, a se da ugotoviti kako lastnika po registraciji brez policije :policaj: . Policija je nesposobna pa verjetno bi rekla, jah kaj naj naredimo ce nismo bili na licu mesta?

Moj namen je iti do kretena, njegove familije in jim povedat da zivijo s potencialnim ubijalcem....

Ustavimo alkohol na cesti!!! :vino: Ta vikend je ?lo 5 komadov!!!!

Hvala

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 navigacija
Napisano

stroj?ek je letnik 2004, navigacija je navteq

http://www.navteq.com/

tule pa odgovor od navteq-a

Customer Email ID: 78145

Dear Customer,

Thank you very much for your inquiry regarding the NAVTEQ database and services.

One of the big projects for NAVTEQ this year and into the future is to provide

more mapping data for your vehicle as related to Eastern Europe. For the current

DVD (2006-2007) there is not much coverage of Eastern Europe but in September

or October there will be a new mapping disk coming out for 2007-2008.

According to our records you are not registered with us, but if you take advantage

of this free service we can contact you when the new maps for your Mazda are

ready which will include perhaps a great coverage of Eastern Europe.

You may register on line at the following URL

http://www.navteq.com/webapps/Registration...;continentId=EU

If you would prefer to register via the telephone please contact our Customer Contact Centre

on the contact details provided below.

If you have further questions, please include the Email ID reference

with your return email.

With kind regards,

NAVTEQ Customer Service Centre

PO Box 501

7300 AM APELDOORN

THE NETHERLANDS

International Toll Free Number: 00800 18 23 53 22

Local Toll Free Number Germany: 0800 181 6065

Local Toll Free Number France: 0800 914 478

Local Toll Free Number Italy: 800 781 145

Telephone Number: +31 555 384 245

Fax Number: +31 555 433 947

Ref: < Customer id>

Kind regards,

NAVTEQ Customer Service Centre

PO Box 501

7300 AM APELDOORN

THE NETHERLANDS

International Toll Free Number: 00800 18 23 53 22

Local Toll Free Number Germany: 0800 181 6065

Local Toll Free Number France: 0800 914 478

Local Toll Free Number Italy: 800 781 145

Telephone Number: +31 555 384 245

Fax Number: +31 555 433 947

-----Original Message-----

From: mail@kaalman.si [mailto:mail@kaalman.si]

Sent: Thursday, August 23, 2007 11:01 AM

Subject: Contact Us [E4204200] ID {78145}

Role: Owner of a vehicle/handheld device using NAVTEQ maps

Question: What coverage is available for my vehicle?

Name: Sebastjan Vu?ina

Email: mail@kaalman.si

Phone:

Business:

Address:

Address:

City:

State / Province:

ZIP / Postal Code:

Country: Slovenia

Preferred Contact Method: email

Device: Mazda ONBOARD NAVI

Comments: Dear Sirs,

I would like to know, if NAVTEQ plans to cover south Europa (Slovenia, Croatia, Bosnia), and if, then when.

I own a Mazda 6 2004, and plan to update my maps, but would like to know the possibility to have maps for my own country.

Thank you very much for your kind answer !

Best regards !

Sebastjan Vu?ina

JAz v svojih dveh uporabljam NAVTEQ/Denso in Japonci mislim da se niso nasli Slovenije na zemljevidu...

Drugace sem se takoj 11/2006 narocil na novice o updejtih na navtequ, no smo 12/2008 in ni ?e ni?...:)

Drek pa je ker ne mores nicesar drugega not dat, ja Evropa je pa v iber....samo da bos prestopil v AUT ali ITA bo se teta oglasila Welcome to Austria!

Druce pa za primeren denar dobis 99% pokrotost SLO + CRO + BIH + ostale vzhodne drzave

+ cela evropa seveda

http://www.mimovrste.com/artikel/318002522...avigon-2110-crn

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bencin OMV ali Petrol
Napisano

NA moji 5k je webasto in zato mal vprasam, ker se vedno s toplim motorjem odpeljem, zasledil sem pa da neprimerno lep?e lavfa moj 650ccm Suzuki na OMV100 kot pa katerakoli zelena brozga s Petrola, res prede....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bencin OMV ali Petrol
Napisano

Ja po moje ne mores Petrol LOM jug primerjat s Petrolom LOM sever.....to je Slovenija.....

pa se kak sivi uvoz na kaki manjsi pumpi....:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bencin OMV ali Petrol
Napisano

Zanima me vase mnenje o kvaliteti Dizla in zelenca na OMV in Petrolu. Veckrat sem slisal da je na Petrolu 'gnojnica'

Je kdo opazil razliko??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda Mp3 USB - XcarlinK
Napisano

Zanimivo:

sem nabavil sedaj 2GB USB kljuc (veste za omejitev na SD karticah, nikjer pa ne pise za omejitev na USB kljucu, samo je isti bus).

Tole zadevco: http://www.mimovrste.com/artikel/202003211...r-mini-slim-2gb

Super zadeva majhna ko mezincek.

In ne mece vec ven, ne vem ali ima vezo sam klju? ali kapaciteta.....prej?nji je bil 4GB.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA 5 bluetooth z glasovnim upravljanjem
Napisano

Noup moja CX-7 ima mikrofon pri luckah 100%....lahko da so ga namerno ven potegnili....in ja pri meni pravijo da naj se ne derem ker me dobro slisijo, enako cez zvocnike - nekje na sredni jakosti.

Je mozno da ti zracenje poteka na poti mikrofona? To je ponavadi najvecji ?under - pihanje v mikrofon.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

bruseljska direktiva
Napisano

Veste kaj, samo v Kranj na Labore pejte na tehnicnega pa mirno kri...:)

Moja 1970 Vespa resda obnovljena nikoli ne pade.... :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kdaj nova M6 MPS?
Napisano

Kva ste skromni -V12 pa 900HP to bi blo neki :hohoho::hohoho:

Js bi bil ?e s tastaro MPS-ko vesel hihi

260 konjev z MPske v moji CX-7 trga gate pa ma skor 2 toni....dejte se umirit...:):ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Za dvojko morte uporabljat tisto staro pravilno anglescono ''TOU'' pa dela super, za nulo pa 'OU'

Drugac oa je ni cez ZWEI :):):)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prihajajo?i 2.2 litrski dizelski motor
Napisano

Pol ima? kar nekaj dodatnih stro?kov, ker o?itno je poraba gat kr huda. :D:D:D

Predelan na plin, :danzoman: stane me tok ko kak clio, performanse iste!!

En tank 60L me pride 32?, predelava se pa povrne po 12 mesecih....(1100?)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prihajajo?i 2.2 litrski dizelski motor
Napisano

Najvecja pridobitev je to da dizel pase v CX-7, in je najavljen za 2009. Veliko ljudi se je obrnilo pri sedmici ker ni bilo te opcije, in mazda se je morala zmigat mal.

Ampak 260 konjev na zelenca je le 260 konjev...trga gate.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Pol mas tovarniskega, tacga imajo vse sedaj. Tud moja CX-7, ampak tud ta ima mikrofon (vsaj moja) pr luckah v sredini. Komande pa ja na volanu. Pa se to napravi ki jo dodajas moras dati ime (gerede name bitte) in ponovis 2x prej ne prime

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

V moji 5ki je mikrofon gor pri lu?kah, ve? kot viden. Ja samo sparis telefon in dela...

Ali imas desno od prestavne ro?ke cca 5x3 cm ploscico za glasnost in dvig? Ce ja mava enakega - vsaj tega so mi 2 leti nazaj dal na mazdi not.

Drugace pa ce ne znas nemsko rabis mal prakse:

- loschen (lu?en) izbris naprave

- gerede liste (seznam naprav, ki so ze gor), pri meni je bilo ze 4 mest polnih zato ni prijelo in sem mogel jih zbrisat

itd....danes ni ve? starega dobrega menija, mal se mora? pogovarjat s tetko....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume 2008
Napisano

Jaz sem probal gume-direkt.si....pazi, Slovenec te kontaktira iz Nem?ije, pla?a? na NLB v Ljubljani, gume pridejo iz Avstrije....:)

in to po 7h dneh, in za CX-7 so bile skupaj 380? ceneje pri njih kot drugje!!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume 2008
Napisano

CX-7 ima auto 4WD vklop...no ce izklopis DSC ima stalen 4WD....preverjeno...:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume 2008
Napisano

Moje so Uniroyal MS Plus 55 moram rec presenetljivo dobre, ker ta mini enoprostorec ni ravno snegoljub. ?e posebej ce ga nalozis s 4 osebami zadaj + prtljaznik. Imajo dva zelo siroka kanala kamor se naba?e plundra in sneg in zelo dobro drzijo linijo.

Lani na smucanju so vlekle 6 oseb v po?ten klanec s steptanim snegom brez problema, seveda s pametjo in vi?jo prestavo. To je dobra stran dizla - navor za take primere v nizkih obratih. Pod klancem je obupalo kar nekaj ?mekerskih avtov z zadnjim pogonom, pa tudi kar nekaj druzinskih.

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda Mp3 USB - XcarlinK
Napisano

Mo?e...mas MSN v profilu

Jutri mam servis 15k na CX-7 me zanima kok bo....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.