sej je res problem teh 90% nedolznih ... treba je tele 10% spravt nekam ... jst vem da lahko zase recem da spadam med idiote pri voznikih ... tko da jst vem kje je pri men problem in toj to
sam @BOSS npr bos ti naredu ta psotopek spuscanje gum .. in ti to veselo naredis in te nehote kamera ulovi pred blokom al pa kej .. in kaj mas od tega ti pol si se v vecjem dreku ...
v ljubljani na dolenjki pri streliscu na parkeriscih ma folk nastiman avto pod blokom pod oknem pakamerca cez sipo laufa ... in nis 0 naredu vrjem razn ce se bos sou specialca pod masko ...
to je pa nova posebnost Slovenije, brez vednosti te na javni povrsini ali skupnih prostorih ne smejo snemati...ce je parkplac javna lastnina, ne smes, v bloku ce ni soglasja vseh, ne smes...prileti takoj Natasa Pirc Musar...
Pazi, to je bolj za osebno vednost.....
?E enkrat to je sLOVEnija....kjer veliki lahko ti pa ne smes...
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
pa mau lahko se tok pridigas celi familiji pa ne bo pomagal dokler se res kej ne bo zgodil pol pa tista fora ja bolnca tabletke pa zakaj mi je tega bilo treba ... ti se pa lahko na glavo postavlas do takrat ...
Ce se njemu kaj zgodi boli me, problem je da v 90% nastrada nedolzen, ja to ti dam prov smo res nemo?ni..in je vse slab?e
Drugac bi bil pa budala da se tle izpostavljam, so tud moje tablce na drugih forumih, pol bi ga sel pa njega al pa avo sesut..:)
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Na? sistem podpira take kretene in posamezniki ne vem ?e bi lahko kaj dosegli.
So primeri ko je kdo ?e 5 ljudi v razli?nih nesre?ah ubil in ?e vedno veselo okoli vozi!
Kar tako na tehni?nih ne bodo izdajali podatkov, zaradi zakona o varovanju osebnih podatkov
Ne samo alkoholike, tudi brezizpitne, neregistrirance...vse.....ta vikend je pijanc zbil 18 letnika, doma so ga nasli po dveh urah, se vedno s promili, ugotovili da nima izpita....
Kaj so naredili....predlog sodnik....bla bla bla, danes sedi v bifeju s klju?i od avta brez izpita...
Bom odprl ?e eno temo, sicer ni v povezavi z Mazdo, ceprav je bila tudi sama v nevarnosi..ampak je se vedno pleh.
Nekaj dni nazaj na jeprci je za mano pridivjal idiot z lu?mi, meglenkami itd, jaz sem bil z dru?ino, ?ena in mala 2 otroka vozil po propisima 90...
Tip se je zalimal na rit da bi senzorji piskal, ko sem ga 'prosil' da naj se umakne in ugasne proklete meglenke tako da sem dvakrat pozmukal z zadnjo meglenko, je vzgal ?e dolge, pred mano do Kranj nobenega lahko bi sel mimo. In postavil se je se malo levo da ja nisem videl totalno ni? in sem ?el ?e po?asneje.
Kreten se zapelje mimo - vidno pijan in zadet , za?lajfa pred mano in vzge ?e zadnjo meglenko....ter upo?asni na ene 10km/h s sredincem v zraku....jaz nisem ?el mimo in se nisem spu??al na njegovo raven ker bi me kreten gladk mal zrinu s ceste, celo familijo...
Sedaj mene neki zanima, a se da ugotoviti kako lastnika po registraciji brez policije . Policija je nesposobna pa verjetno bi rekla, jah kaj naj naredimo ce nismo bili na licu mesta?
Moj namen je iti do kretena, njegove familije in jim povedat da zivijo s potencialnim ubijalcem....
Ustavimo alkohol na cesti!!! Ta vikend je ?lo 5 komadov!!!!
Hvala
NA moji 5k je webasto in zato mal vprasam, ker se vedno s toplim motorjem odpeljem, zasledil sem pa da neprimerno lep?e lavfa moj 650ccm Suzuki na OMV100 kot pa katerakoli zelena brozga s Petrola, res prede....
Noup moja CX-7 ima mikrofon pri luckah 100%....lahko da so ga namerno ven potegnili....in ja pri meni pravijo da naj se ne derem ker me dobro slisijo, enako cez zvocnike - nekje na sredni jakosti.
Je mozno da ti zracenje poteka na poti mikrofona? To je ponavadi najvecji ?under - pihanje v mikrofon.
Najvecja pridobitev je to da dizel pase v CX-7, in je najavljen za 2009. Veliko ljudi se je obrnilo pri sedmici ker ni bilo te opcije, in mazda se je morala zmigat mal.
Ampak 260 konjev na zelenca je le 260 konjev...trga gate.
Pol mas tovarniskega, tacga imajo vse sedaj. Tud moja CX-7, ampak tud ta ima mikrofon (vsaj moja) pr luckah v sredini. Komande pa ja na volanu. Pa se to napravi ki jo dodajas moras dati ime (gerede name bitte) in ponovis 2x prej ne prime
Moje so Uniroyal MS Plus 55 moram rec presenetljivo dobre, ker ta mini enoprostorec ni ravno snegoljub. ?e posebej ce ga nalozis s 4 osebami zadaj + prtljaznik. Imajo dva zelo siroka kanala kamor se naba?e plundra in sneg in zelo dobro drzijo linijo.
Lani na smucanju so vlekle 6 oseb v po?ten klanec s steptanim snegom brez problema, seveda s pametjo in vi?jo prestavo. To je dobra stran dizla - navor za take primere v nizkih obratih. Pod klancem je obupalo kar nekaj ?mekerskih avtov z zadnjim pogonom, pa tudi kar nekaj druzinskih.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Spet bi te moral civilno tozit za onesna?evanje zraka....kaj ?e ma plin u gumah..
?eferin bi ?e najdu izgovor....?e je tud treba bit nepri?teven....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani