Sej je razumljivo, ne Mo?nik me ne vidi ve?...Interclass Vi? Ljubljana.
Pravim, da je moj xcarlink direkt iz Japonske preko e-baya. Sedaj imam SDCARD in problemi so reseni, sej vec kot 2GB muske tud ne mores poslusati skoz, razen ce celo pot ?alta? komade....
p.s. mam pa webasto not serijsko v GTA opremi zakon te dni.....sem dodal se vklop preko GSM, se zbudim, poklicem in se ko lord usedem in odpeljem...sosedi pa spohtlajo pa gledajo... Gorenska fov?ija
Moja je danes stara 2 leti 56.000km....
Problemi v tem casu:
- DPF lucka, v puli zamenjal lambda sondo pod garancijo
- Dunlop SP2050 pobralo pred 10.000km (vsevesoljni problem po evropi)
- racunalnik itak bilo potrebno skalibrirat
Ampak drugace dela ko urca, nikoli pustila na cedilu.
In extra v 2h letih:
- zamenjani vsi zvo?niki v avtu, ker oriinal so bili totalno zani?
- Woofer (tresejo se vsa ogledala)
- xcarlink
- Webasto daljinski vklop
- DVD za potnike zadaj (Quelle.si za 160?!!) dela ko najboljsa zadeva na trgu pa se ven lahko vzames
NE lo?im se od tega avta. Ceprav ima zena CX-7 ki je bil zakon te dni v snegu, si jaz ritko pogrejem in speljem...
Oj sucker, zdej mi je pa jasno!!!
No ko vidis CX-7 z registracijo LJ-CIGI pomahaj!!!
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
No meni tudi mece ob vsaki gsm aktivnost ven.....imas slucajno blackberryja???? KEr Bbery stalno cekira maile... in je enako kot klic...oddaja signale.
2. Xcarlink je poleg tega ZAKON, spila noro, ja v Mazdi 5 ne gre vec kot do CD6 ker tako je changer narejene -kar se tice USBja, mogoce preko SD da bi slo. Se nisem probal.
Resitev: Ugasnil mobitel v avtu, in spila non stop ure in ure brez prekinitve.........
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Sam, ko gledam te slike se mi zdi da lepota spet prekasa funkcionalnost- 2 zica v drugi vrsti, pa 2 zasilna, ki jih spustis v dno. s tem je velika izguba prtljaznika, tud ce sta poklopljena, v 2. vrsti pa ziher so 3je samo malo se ?opirjo...
Mazda vedno testira za nas evropejce kake 2 leti v tujini...bo prisla.. potem pa predelajo in et voila.
Isto je bilo s CX-7....jaz ga mam kot receno - tudi predelan na plin. In avto je vreden vec kot 29.000?!!!!
260 konjev moras nadzorovati da ne pobesni - za na cesto je sportnik, za makadam gorske / gozdne ceste spica...cakam pa kako se bo obnesel pozimi, ker ni izrazit terenc.
Jaz imam Mazdo5 - je manjsa kot MPV, defacto, ce ne drugega se to pozna ker ima v zandji vrsti v sredini zasilen zic - ce das tja otrioski zic, je ok, drugace pa motece. Ampak kar se tice drsnih vrst, zakon, zakon, zakon, zakon!
Prav uzivam ko se vsi guzvajo zjutraj u vrtcu, cakajo, otroc seveda butajo v sosedne avte ker nimajo obcutka, jaz pa se zapeljem ob zid pa odprem vrata....
Te masine delajo x00.000 km nabavi! Ce delas 20k letno - dizel....mogoce pa se ti spla?a ce najdes cenejsega bencinarja predelava na plin. Jaz imam na plinu CX-7 drugi avto - in tudi to je zakon. Sploh ne ves da se vozis na plin, ves ko pla?a?...liter je 0,68? ali cca 40% ceneje. Predelava je 1000? kar ti ob 20.000 letno povrne v dobrem letu - se enkrat ce pa najdes za jurja cenejsga bencinarja pa takoj, in potem je samo plusssss
na en tank prisparas 40% denarja - pri 60L je to 30? - to je 35 tankanj.
He,he,Labi res je poletje...ma tudi za smu?anje se rihta ?e zdej.
No,sem se pa le nekaj nau?il o gumah.
Jaz imam na svoji Dunlop FastResponse - dobra guma ni kej, tiha, prime, v dezju ima linijo ni akvaplaninga. pri 30.000 (20k so mele vmes zimske) so se ko nove....
Fantje - moja zgodba je za vas...imam Mazda5 GTA CD143. Iz prejsnjega avta P407SW 2.0 HDI sem odmontiral webasto ker sem se poro?il z njim - z daljinskim vklopom preko GSM.
To sem hotel imeti v novi 5ki. ?lovek mi je potrdil da ima avto webasto ze vgrajen in da starega vzame v ceno, ampak rekel mi je pustiti moras avto tukaj in moramo se vkopati v elektroniko da vgradimo uro za vklop reko GSM.
res so se matrali ve? kot en teden da so pri?li do brezhibnega delovanja - in danes imam original Webasto na vklop z gsmja!!! Dela avto je odtajan po pol ure (ne ravno zadaj ker avto je pa? malo dolg...)
Naslow Beja d.o.o.- webasto specialci Zavrh pod ?marno goro.
Fantje - moja zgodba je za vas...imam Mazda5 GTA CD143. Iz prejsnjega avta P407SW 2.0 HDI sem odmontiral webasto ker sem se poro?il z njim - z daljinskim vklopom preko GSM.
To sem hotel imeti v novi 5ki. ?lovek mi je potrdil da ima avto webasto ze vgrajen in da starega vzame v ceno, ampak rekel mi je pustiti moras avto tukaj in moramo se vkopati v elektroniko da vgradimo uro za vklop reko GSM.
res so se matrali ve? kot en teden da so pri?li do brezhibnega delovanja - in danes imam original Webasto na vklop z gsmja!!! Dela avto je odtajan po pol ure (ne ravno zadaj ker avto je pa? malo dolg...)
Naslow Beja d.o.o.- webasto specialci Zavrh pod ?marno goro.
dodatek - moja je bila pa? prva - leta 2006, res ena prvih v slo, tako da verjamem da je danes to ze eins zwei drei
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ne ne, nic se ni crknilo (ej to je Mazda )....pa se na plin je predelana.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani