..s tem, da unga s sleperjem sploh ne bodo ustavili
Me pa se nekaj zanima: a je sploh kdo dal kaksen drug predlog kako zmanjsevati prometne nesrece?
Ker kritizirat znamo, ideje dat pa niti ne toliko?
Jaz recimo pojma nimam kako zmanjsat prometne nesrece v Slo.
Mogoce, bi naredil tako, da je izjemno tezko naredit vozniski del izpita pa vsem vrtet filme z nesrec pa pokazat razliko med manevriranjem (zaviranje ipd) pri 50km/h pa 60km/h...
Ideje rabimo
Jaz bi dal vsem,ki naredijo na novo izpit,da morajo obiskat te?aj varne vo?nje.In pa tudi vsi tisti,ki pogosto kr?ijo predpise.Pla?ali pa bi ga sami,se ve.
Jaz se vedno mislim, da sta v Sloveniji 2 glavna problema:
1. prevec avtov glede na stevilo ljudi in glede na infrastrukturo
2. prevec kvazi sumaherjev glede na stevilo avtov
Jaz lahko povem, da bom zdaj vozil cisto po omejitvah. Tko al tko nimam izpita in mi ne pade na kraj pameti, da bi me ustavili se za prekoracitev hitrosti.
Na splo?no je bolj varno ?e so pri?gane o tem ni debate.KOLIKO PA ZARADI TEGA CRKUJEJO ?ARNICE, PA GLEDE NA NAMEN NI OMEMBE VREDNO.tako je pa? moje mnenje.
Edino pri xenonkah je zaradi vi?je cene malo ve? izdatkov.Sicer pa ne vem,koliko sploh zdr?ijo xenonke in koliko vpliva to v?iganje in vga?anje na njihovo ?ivljensko dobo
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz bi dal vsem,ki naredijo na novo izpit,da morajo obiskat te?aj varne vo?nje.In pa tudi vsi tisti,ki pogosto kr?ijo predpise.Pla?ali pa bi ga sami,se ve.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani