Skoči na vsebino
Elektromobilnost
Napisano (urejeno)

Jaz sem jih z volom delal preko 1000km sam je mel 65L tank se mi zdi ali celo več, ne spomnim se točno  🤪

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano

A ni bilo nekje v eni temi od dometa 1000pri nevem kateri znamki? Oz., da bi bil lahko domet še več vendar bodo omejili in tako podaljšali dobo baterijam.

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano
pred 1 minuto je Bini napisal:
AVTO-MAGAZIN.METROPOLITAN.SI

Na Darsu k dvigu spodbujajo že leta, saj naj bi s trenutnimi prihodki le s težavo pokrivali vse naložbe in stroške.

Le kje imajo dobičke iz preteklih let....🤔

Napačna tema

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano (urejeno)

Grem z dela domov, ni blo 500m slišim, da se mi hitro policija približuje. Pogledam v vzvratno ogledalo vidim policaje ki preganjajo Italijana v nekem znižanem spimpanem peđoju 206. Hitro pristavim in se umaknem skrajno desno oni pa komaj mimo kolkr je dalo v slep ovinek, da so obem gume cvilile (bog ne daj da bi se kdo pripeljal nasproti) naredim 2 kilometra so ga imeli ustavljenega pri strani. En policaj je krilil z rokami drugi je imel vperjeno pištolo v voznika 😅. Kot v filmih.

Na srečo smo vsi celi

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.