Po testni vo?nji lahko re?em, da avto je super ohranjen, je pa res zanimivo kar sem ?e tudi bral in sicer glasnost gum, oz. bolj?e re?eno, izolacija drugje je tako dobra, da se ?ujejo samo gume . Pa elektro servo je abnormalno zgovoren . Motor je povsem dovolj mo?an za normalno rabo. Edino kar me res moti in gre pravzaprav bolj za mojo "hibo" je precej dolga sklopka ali kako bi se izrazil... Precej pozno prime in takrat res mo?no, se pravi da 3/4 spu??anja sklopke dela? ni? in potem naenkrat vse, ne vem za vas ampak mene to grozno moti, vozil sem ?e kar nekaj avtov in veliko jih ima precej lep?e urejeno te zadeve (govorimo o bencinarjih seveda).
Kratek zaklju?ek: Za 11.200? kolikor je minimalna cena raje po?akam na pomlad in novo 3-ko, (ki mimogrede nima "dolge sklopke" :D:D)
?e ?e koga zanima kaj naj vpra?a, celega romana tudi nebi pisal.
Hvala zaenkrat za va?o pomo? in sre?no vo?njo
btw, sklopko se da druga?e nastavljat kdaj ti prime
V ra?un vzamejo tudi Cobro. ?e je to mi?ljen nek redek super?porten avto, sklepam da jih pri nas kar mrgoli teh primerkov, ?e ve? pa si jih ?eli menjave za bus.
Sem glih v?eraj polo?il aro za svojega prvega predstavnika "Premium" lige (heh, kok se trapasto sli?i), eni mu pravijo Paraolimpijec, ki pa ni TT kot sem planiral ampak A3, plin pa ima ?e no3.
Printem gre samo za grafiko nic drugega, vmesniki so isti kot na mojem videti. Radijski je isti pa preveri ce podpira RDS na shranjen postajah, na sliki so samo frekvence... Ti glej proc pa resolucijo med 1024 pa 800 je razlika kot dan in noc
sam u resoluciji je fora? Se prav, da bi na?eloma mogl to dober delat... sm gledu ?e druge alternative z nekim XY operacijskim sistemom, sicer samo 50? razlike v ceni, ampak tist upra?anje kok se kej obna?a
Pa saj to ti nima neke veze, ker te mora bolj zanimati na kak?en na?in je ta Android posiljen, kak?en vmesnik so kitajci vrgli gor in kako polomljeni so driverji. Vse to je precej neodvisno od verzije base Androida :/
Kolikor imam izku?nje stvari ponavadi kar delajo vredu, ne da se pa re?i kako bo delal BT in integracija brez da bi probal to?no dolo?en model.
mogo?e res
Pa ok, BT mi je najmanj pomemben, najbolj se mi gre za USB, da lohk MP3-je predvajam in pa, da navigacija dela uredu
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Agree!
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani