Skoči na vsebino
Sprememba cene goriv
Napisano

Razlika je cca. x 2 (se pravi, da imajo Avstrijci v povpre?ju pa? slovensko podvojeno). Zdaj koliko pa kdo ?eli podcenjevati in zasmehovati na?o de?elo, je pa stvar njegova aspekta.  sramezljiv

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Ce govorimo o standardu ne govorite splosno. Povprecna placa v AUT je vsaj 3x vecja od nase, v I pa 2x

Samo Dunaj pa je normalna placa tam brutto 4500-5000?

Povpre?na mese?na pla?a v Avstriji je v letu 2018 zna?ala 3,632 EUR bruto.

VSAJ 3x ti pa kar povem, da ni, razen ?e ?eli? nekaj na pamet pisat, ampak to ne dr?i vode.  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Testi ostalih avtomobilov
Napisano

vsak zase ve kaj rabi... tist ki dela v merkatorju za minimalca in se vozi 100+ km vsak dan.... ?e sobote in nedelje.... more dobro premislit .. ker ?e ti kuri 8l bencina ali 6l dizla je konec meseca kar nekaj denarja...na letni ravni pa sploh...

kolk pa dajo za prevoz pa vsi vemo... najraje ni?...

Meni se recimo za prevo?enih 35 do 40.000km letno ?e 10 let najbolj izpla?a avtoplin :) Pa nisem v Me?katorju in na sre?o ne slu?im zajam?enega OD-ja :) 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Testi ostalih avtomobilov
Napisano

BMW = Big Money Waster :jezicek:

Ampak glih na 5700 obratih... :lol:

Bavarski Mull Wagen

Bayerische Misst Wagen

Broke My Wallet

Brings me woman

Bosansko mestno wozilo

Beda?ki morbidni woz

in ?e kaj bi se na?lo.  :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

To?no to. Pa? izstopajo ?e zaradi vozila. Evo recimo eden ve?jih idiotov zadnje ?ase ,ki sem ga videl je bila mazda5. Folk zavija levo (relacija skofljica-lavrica),jaz s kolesom po tamkaj?njem odstavnem pasu,tip pa s polnim gasom na centimetre mimo tistega ki je zavijal levo in sto?cem,ki je na odstavnem pasu ozna?eval luknjo.

In Dajmo potem ?teti ?e vse tiste idiote v cliotih in kijah sportage,ki se v mraku in megli vozijo z dnevnimi lu?mi,ker jim pac merilniki kljub temu svetijo kot da imajo vse lu?i pri?gane.

Meni se zdi to vse skupaj samo 1velik stereotip. Briga me kdo me ogro?a,zame to ni bmw,audi,lada ali pa Traktor. Zame je to Idiot,kjerkoli ?e sedi.

Saj to, ker za volanom vedno sedi OSEBA, ne pelje se posamezna znamka vozila SAMA (vsaj zaenkrat ?e ne, ?eprav bo kmalu tudi to mo?no, hehe).

(nikakor ne zagovarjam svoje podvojene znamke, ki mi je daaaale? od "svetinje" in nikakor ni najljub?a). :lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvale servisov - serviserjev
Napisano

?e ni strogo varovana voja?ka skrivnost: in koliko si pla?al za obnovo amortizerjev?

Za kos 50? in se je moral kar potrudit ker je bilo pri enem ohi?je precej pokrivljeno. :)

Obenem jih lahko tudi str?a oz. utrdi, ?e komu ne ustreza se z mehkim (podvozjem) okrog vozit, hehe

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvale servisov - serviserjev
Napisano

V?eraj mi je za Bavarski Mull Wagen mojster za amortizerje iz Homca (JENKO) zelo ugodno obnovil amortizerje in ga res priporo?am. ?e rabite kontakt; 041 582 642 (Nejc Jenko).

Pohvalit moram tudi mojstra Beno-ta (Bernard Kuhar) iz ?marce pri Kamniku, ki pa je obvlada? za varjenje aluminija in mi je poravnal ALU plati??a po zelo ugodni ceni. 041 718 400

Priporo?am oba mojstra, preverite pa sami in sem prepri?an, da boste zadovoljni! :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano

Glede na to, da so zelo redki proizvajalci, ki to serijsko vgrajujejo... bi rekel, da nekaj ni OK ... :) ... Poznam samo Opel, ki je imel v Evropi na voljo ob nakupu izbrati serijsko vgradnjo plinske naprave... Je se kaksen drug?

Nekateri Fiati, Dacie, Renoldi tudi, verjetno ?e kateri :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Dr?i :) V homologaciji imam celo na 318i to dimenzijo ?e navedeno, kar mi je zanimivo za 87KW motor?ek, skoraj polnoletni Wagen, s tem da dvomim, da je to kdo naknadno noter vna?al v ?elji, da bi montiral 18col na to ?katlo, hehe. :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

@Labiman, katero dimenzijo pnevmatik mi priporo?a? za plati??a deljenih dimenzij na Z4, ko so zadaj 10J in spredaj le 8,5J? (doslej je imel zadaj 255 in spredaj 225 ?irine, 18pal?ne, se razume). :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Mah,kaj pa vem,specialci so povsod,ne sam na specialki.....

Ne obremenjuj se, kot se jaz ne, da vozim znamko, s katero najbolj izstopajo krsceni osli na 4h kolesh. Verjetno sem (skoraj) edini Bayerische Mull Wagnov voznik, ki uporablja smernike, uposteva omejitve ter pogosto ponudi prednost komu s stranske ceste. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Konec Mazde6?
Napisano

Sej sem, ampak kot pravi jest, mi je vseen za to, za siroke gume, felne, bling bling...

Stre?no okno oz. panoramska streha, ampak Mazde najbr? le-te niti nimajo na izbiro. :wub:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda bt 50
Napisano

Da se razumeva; ti niti slucajno ne privoscim karkoli neprijetnega, kot ne komu drugemu (sicer je to najbrz precej nenavadno za Slovenca, hehe).

Pa srecno voznjo! :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda bt 50
Napisano

Slivka, me zanima ?e bo? ?e vedno takole za hece razpolo?en, ko prav iziva? kdaj ti bo ki?ta kaj guznila in se bo to udejanjilo. :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ali je ?e komu hecno prebrat v oglasu, ko nekdo napi?e "prodajam zaradi pomanjkanja ?asa"? A si bo s tem kupil ?as oz. podalj?al svoje ?ivljenje, ?e ga bo dobro prodal? (tako se namre? bere na prvi pogled). :zvizga::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Zakaj imam ob?utek, da se bo zdaj razvnela debata o tem kam dati bolj?e/novejse gume....

Na avtu z zadnjim pogonom nekak ni ve?je dileme :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.