Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Mogo?e misli, da bo tolk dobil dejansko. Ker je 1.8 motor? :ne vem:

En dejansko prodaja novej?o, se mi zdi da 2006, za isti dnar.

To ali pa SLK II s kompresor motorjem za tak denar, skratka ni primerjave. :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Ampak zakaj v 90% samo Italijani? A imajo tolk zjebane avte. :lol: :lol:

Romuni z ITA registrskimi tablicami, si kar mislim koliko so zainteresirani za vlaganje v vozila in njihovo primerno vzdr?evanje. :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

WIZ zavarovanje
Napisano

Zagor, ti priporo?am klic na?ega forumskega zavarovalni?kega agenta (Eclipse oz. Marko Ferlin), mojster za zavarovanja vseh sort in tule ?tevilne zadovoljne stranke; 031 209 143

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 MPS
Napisano

tok negativnih komentarjev pa mnenj da se mi zdi da bom kr ostal na svoji GTA pa jo porihtal hehe

Poslano z mojega SM-N950F z uporabo Tapatalk

Ampak saj avto kupujes zase, ne zato da bos vsec drugim in dobival odobravanja komentatorjev :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 MPS
Napisano

Glede vargalanta imam jst izku?nje na M3 sem enkrat dal obnovit kon?nik na spodnji roki in je dr?alo 2leti, naslednji? pa sem menjal kr celo roko ker me je pri?la cenej in je komplet nova roka s kon?nikom in seleni, ta dr?i zdaj ?e ve? kot 3leta.

Glede Curkotove M6 pa se tudi jst ?udim kaj za vraga so delali s tem avtom da je v takem stanju.

To, kaj so delali je resno vpra?anje, podpoglavje pa to, da zakaj ni ?el fant nekam preverit vozila pred nakupom, ?e je vse skupaj v totalnem razsulu? :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 MPS
Napisano

Dobro se pozanimaj glede uvoznih dajatev in celotnih stro?kov, ker pri toliko starem in precej mo?nem motorju ga bo? zaradi izpustov konkretno prepla?al. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Testi ostalih avtomobilov
Napisano

A mogoce kdo ve kako se obnese renault laguna 2.0 dci 150hp 2010 (tretja generacija). Vem da so predhodne lagune imela en kup sranja, ampak tretja generacija naj bi imela nissanov motor DOHC. Kolega se zanima za nakup :)

Pelko je velik poznavalec Renojev in dobesedno vse ve o njih, ker je delal 7 let na pooblascenem servisu. Vprasaj! :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Turki imajo karavane nalo?ene do stropa, prav tako nemci, a slednji s plastenkami mineralne vode.

Katere predvidevam, da jih potem tudi nazaj gor (prazne) peljejo, ker sigurno ne me?ejo stran Pfand-a (25 ?centov kavcije za plastenke in plo?evinke).  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Evo to pa je za Bossa

Boss rad prevaza hladilnik in pralni stroj v avtu, pa ima sedan premajhno nakladalno odprtino in neuporabno.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Boss, vidim, da si prevelik prista? znamke mazda in pa? i??e? pri vseh drugih napake, samo, da ti jih ni treba kupit.

Pohvalno. :)

Pravoverni Mazda? se temu re?e.  B)

P.S: Je nekaj na tej znamki, ki ostaja moja najljub?a.  :wub:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Leon je res sterilen avto brez du?e... imel sem nadomestnega 5 dni in sem bil vesel, ko sem spet dobil nazaj 6.

Pri meni ima frend unega 2009 letnik, pa sem vedno znova v ?oku kako grozna je armaturka. Oblikovanje kot v ?asih Golf1, no ?e huje.  :zvizga:

https://www.google.com/search?biw=1680&bih=907&tbm=isch&sa=1&ei=DKg8XfasJIXkgwefmpagDA&q=seat+leon+2008+interior&oq=seat+leon+2008+interior&gs_l=img.3..0i19j0i8i30i19l2.27218.27805..29318...0.0..0.122.230.0j2......0....1..gws-wiz-img.......0i7i30.kT8eemz5Soo&ved=0ahUKEwj24ujZ7NXjAhUF8uAKHR-NBcQQ4dUDCAY&uact=5#imgrc=_UNBm7Y6dWl-iM:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Tam sigurno in pa verjetno ?e kje. A niso tudi LPP mestni busi v prestolnici na CNG?

(nekdo mi je pred kratkim razlagal, da naj bi bil CNG precej cenej?a vo?nja kot na "moj" LPG). :zvizga:

P.S. Ja vem, da 110PS s takim strojem ni glih neka alpska posko?nica na cesti, hehe :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Pred par minutam se je v Dom?alah, ob vklju?evanju na AC mo?ak s klobukom v rde?em 206, dobesedno ustavil, namesto da bi pospe?il po vklju?evalnem oz. pospe?evalnem pasu. (dobro da sem ?e prej predvideval kaj se utegne zgodit, ker ?e predhodne reakcije niso bile Ayrton Senna). :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

130 EUR - precej bogato glede na to, da ima Nem?ija poravnane finan?ne obveznosti glede AC-jev.

Ja ampak so se na veliko lotili obnavljanja (celotna Bavarska eno ogromno gradbi??e, vi?je gor je verjetno podobno), si pripravljajo teren za uvedbo vinjet, da imajo "ur?ah" :))

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.