Razlika je cca. x 2 (se pravi, da imajo Avstrijci v povpre?ju pa? slovensko podvojeno). Zdaj koliko pa kdo ?eli podcenjevati in zasmehovati na?o de?elo, je pa stvar njegova aspekta.
vsak zase ve kaj rabi... tist ki dela v merkatorju za minimalca in se vozi 100+ km vsak dan.... ?e sobote in nedelje.... more dobro premislit .. ker ?e ti kuri 8l bencina ali 6l dizla je konec meseca kar nekaj denarja...na letni ravni pa sploh...
kolk pa dajo za prevoz pa vsi vemo... najraje ni?...
Meni se recimo za prevo?enih 35 do 40.000km letno ?e 10 let najbolj izpla?a avtoplin Pa nisem v Me?katorju in na sre?o ne slu?im zajam?enega OD-ja
To?no to. Pa? izstopajo ?e zaradi vozila. Evo recimo eden ve?jih idiotov zadnje ?ase ,ki sem ga videl je bila mazda5. Folk zavija levo (relacija skofljica-lavrica),jaz s kolesom po tamkaj?njem odstavnem pasu,tip pa s polnim gasom na centimetre mimo tistega ki je zavijal levo in sto?cem,ki je na odstavnem pasu ozna?eval luknjo.
In Dajmo potem ?teti ?e vse tiste idiote v cliotih in kijah sportage,ki se v mraku in megli vozijo z dnevnimi lu?mi,ker jim pac merilniki kljub temu svetijo kot da imajo vse lu?i pri?gane.
Meni se zdi to vse skupaj samo 1velik stereotip. Briga me kdo me ogro?a,zame to ni bmw,audi,lada ali pa Traktor. Zame je to Idiot,kjerkoli ?e sedi.
Saj to, ker za volanom vedno sedi OSEBA, ne pelje se posamezna znamka vozila SAMA (vsaj zaenkrat ?e ne, ?eprav bo kmalu tudi to mo?no, hehe).
(nikakor ne zagovarjam svoje podvojene znamke, ki mi je daaaale? od "svetinje" in nikakor ni najljub?a).
V?eraj mi je za Bavarski Mull Wagen mojster za amortizerje iz Homca (JENKO) zelo ugodno obnovil amortizerje in ga res priporo?am. ?e rabite kontakt; 041 582 642 (Nejc Jenko).
Pohvalit moram tudi mojstra Beno-ta (Bernard Kuhar) iz ?marce pri Kamniku, ki pa je obvlada? za varjenje aluminija in mi je poravnal ALU plati??a po zelo ugodni ceni. 041 718 400
Priporo?am oba mojstra, preverite pa sami in sem prepri?an, da boste zadovoljni!
Glede na to, da so zelo redki proizvajalci, ki to serijsko vgrajujejo... bi rekel, da nekaj ni OK ... ... Poznam samo Opel, ki je imel v Evropi na voljo ob nakupu izbrati serijsko vgradnjo plinske naprave... Je se kaksen drug?
Nekateri Fiati, Dacie, Renoldi tudi, verjetno ?e kateri
Dr?i V homologaciji imam celo na 318i to dimenzijo ?e navedeno, kar mi je zanimivo za 87KW motor?ek, skoraj polnoletni Wagen, s tem da dvomim, da je to kdo naknadno noter vna?al v ?elji, da bi montiral 18col na to ?katlo, hehe.
@Labiman, katero dimenzijo pnevmatik mi priporo?a? za plati??a deljenih dimenzij na Z4, ko so zadaj 10J in spredaj le 8,5J? (doslej je imel zadaj 255 in spredaj 225 ?irine, 18pal?ne, se razume).
Mah,kaj pa vem,specialci so povsod,ne sam na specialki.....
Ne obremenjuj se, kot se jaz ne, da vozim znamko, s katero najbolj izstopajo krsceni osli na 4h kolesh. Verjetno sem (skoraj) edini Bayerische Mull Wagnov voznik, ki uporablja smernike, uposteva omejitve ter pogosto ponudi prednost komu s stranske ceste.
Ali je ?e komu hecno prebrat v oglasu, ko nekdo napi?e "prodajam zaradi pomanjkanja ?asa"? A si bo s tem kupil ?as oz. podalj?al svoje ?ivljenje, ?e ga bo dobro prodal? (tako se namre? bere na prvi pogled).
Pele mi je zamenjal volanska koncnika na obeh straneh, potem pa se poskrbel za ugodno avtooptiko v blizini KR. Voznja je zdaj dobila novo dimenzijo, hvala Pelku!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Razlika je cca. x 2 (se pravi, da imajo Avstrijci v povpre?ju pa? slovensko podvojeno). Zdaj koliko pa kdo ?eli podcenjevati in zasmehovati na?o de?elo, je pa stvar njegova aspekta.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani