Zagor, ti priporo?am klic na?ega forumskega zavarovalni?kega agenta (Eclipse oz. Marko Ferlin), mojster za zavarovanja vseh sort in tule ?tevilne zadovoljne stranke; 031 209 143
Glede vargalanta imam jst izku?nje na M3 sem enkrat dal obnovit kon?nik na spodnji roki in je dr?alo 2leti, naslednji? pa sem menjal kr celo roko ker me je pri?la cenej in je komplet nova roka s kon?nikom in seleni, ta dr?i zdaj ?e ve? kot 3leta.
Glede Curkotove M6 pa se tudi jst ?udim kaj za vraga so delali s tem avtom da je v takem stanju.
To, kaj so delali je resno vpra?anje, podpoglavje pa to, da zakaj ni ?el fant nekam preverit vozila pred nakupom, ?e je vse skupaj v totalnem razsulu?
Dobro se pozanimaj glede uvoznih dajatev in celotnih stro?kov, ker pri toliko starem in precej mo?nem motorju ga bo? zaradi izpustov konkretno prepla?al.
A mogoce kdo ve kako se obnese renault laguna 2.0 dci 150hp 2010 (tretja generacija). Vem da so predhodne lagune imela en kup sranja, ampak tretja generacija naj bi imela nissanov motor DOHC. Kolega se zanima za nakup
Pelko je velik poznavalec Renojev in dobesedno vse ve o njih, ker je delal 7 let na pooblascenem servisu. Vprasaj!
Pred par minutam se je v Dom?alah, ob vklju?evanju na AC mo?ak s klobukom v rde?em 206, dobesedno ustavil, namesto da bi pospe?il po vklju?evalnem oz. pospe?evalnem pasu. (dobro da sem ?e prej predvideval kaj se utegne zgodit, ker ?e predhodne reakcije niso bile Ayrton Senna).
130 EUR - precej bogato glede na to, da ima Nem?ija poravnane finan?ne obveznosti glede AC-jev.
Ja ampak so se na veliko lotili obnavljanja (celotna Bavarska eno ogromno gradbi??e, vi?je gor je verjetno podobno), si pripravljajo teren za uvedbo vinjet, da imajo "ur?ah" )
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Wankelca v najlep?i barvi; Winning blue
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=14514780&display=Mazda%20RX-8%20Revolution
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani