Skoči na vsebino
Tudi med Mazda?i so ?rne ovce
Napisano

Boss...zadnji? sem hotel en tak post napisat za enega "kretena" na ljubljanski obvoznici.... mazda 6 sport, ljubljanska targa....

Najprej me je za?el prehitevat po desni strani, in ko sem ga zagledal sem dal gas, s principa da se ne bo u?tulil pred mano, glede na to da je bla precej dolga kolona, no in ta kamikaza je meni ni? tebi ni? useeno zapeljal pred mano ko bil ?e slabega pol metra konca avta.... no hvala bogu sem precej hitro po zavori pohodu tako da nisva tresknila, pol je to isto ponovil z enim renault master....ta pa ni bil tolk toleranten in se mu je zalimal v rit, beri 10 cm, in letel za njim, pol je mazda? skrenu za brdo ven, in renault za njim....nadaljevanja ne poznam,,,,, upam da je bil en :policaj: undercover..... <_<

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dodatek k olju
Napisano

Sirius, kot je boss povedal....pa ?e drugi...res ne nima smisla prepirat... Torej RedDevil naj sprova zadeva da vidi kolko se mu zmanj?a poraba olja, in po tem testu sem prepri?an da se bo dosti ljui obrnilo na tvojo stran... kakorkoli...teorija eno praksa drugo.....

Bodi fajn...

daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda Kabura
Napisano

No djmo ?e a se bo ?e kdo najdu, da prevzamemo ?e tisti forum, ?e posebej komar in kompanija....

Flood team se je odlo?il da raj?i dela 100% na tem forumu kot 50/50...

Tako da ostajamo zvesti.....AMEN! :rispekt:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dodatek k olju
Napisano

Glede PC-jev je tudi ena zanimivost. Veliko krat se pri le teh pojavlja ro?ljanje ventilatorja (jev). ?e je vzrok v le?aju, zadostuje kapljca 007 na os in vetilator utihne. Potrebno je samo odstraniti nalepko in os namazati. Deluje na dolgi rok. Po izku?njah ve? kot 5 let

To je tudi razlog, da ga tako "ognjevito« zagovarjam.

Ej pa ti ma? odgovor oziroma re?itev za kakr?nokoli premikajo?o se stvar...

Zdej pa offrecord------ Lahko bonda uporabi? tudi pri intimnih zadevah kot lubrikant???? :hohoho: :mi pijemoo:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dodatek k olju
Napisano

?e se ne motim je pa itak pri vseh avtih ali skoraj vseh po normativu dovoljena poraba do 1l na 1000 km in kak?ne alfe baje to kar prakticirajo! :blink:

No ti s prve roke povem da to ni res... Alfa mi ni rabla n? olja, mazda pa po 28 000 km tudi ni?.....

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dodatek k olju
Napisano

Uf...kaj nej re?em kot to da sem kar ostal nad strokovno razlago 007... mene osebno je ?e skorej prepri?alo.... kako si reku da je to dobro pri novej?ih avtih.... Mogo?e ga pa sprovam.... Bravo ?e enkrat!

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Solidarnost v prometu?
Napisano

Pa kako pol ?lovk nebi hupe nabil do fula za par sekund, ko ti zaprejo komplet cesto! :angry:

Temu se re?e strpnost v prometu Devil....na cesti nisi sam...torej spo?tuj to in NE TROBI!! Ker meni pa lasje pokonci ko kdo trobit za?ne.... :angry:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dodatek k olju
Napisano

Morem priznat da se je ta debata zeloo lepo razvila.... in sem se marsikaj novega nau?il! Fanje keep on the good work... :bravo:

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kateri alarm kupiti?
Napisano

Ali pa so tile alarmi bolj za nas, lastnike avtomobilov :( in ?e se :ph34r: odlo?ijo kaj ukrasti, ti noben alarm ne pomaga? :angry:

Tedi si use povedala...... Ponavadi je tako....

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.