Boss...zadnji? sem hotel en tak post napisat za enega "kretena" na ljubljanski obvoznici.... mazda 6 sport, ljubljanska targa....
Najprej me je za?el prehitevat po desni strani, in ko sem ga zagledal sem dal gas, s principa da se ne bo u?tulil pred mano, glede na to da je bla precej dolga kolona, no in ta kamikaza je meni ni? tebi ni? useeno zapeljal pred mano ko bil ?e slabega pol metra konca avta.... no hvala bogu sem precej hitro po zavori pohodu tako da nisva tresknila, pol je to isto ponovil z enim renault master....ta pa ni bil tolk toleranten in se mu je zalimal v rit, beri 10 cm, in letel za njim, pol je mazda? skrenu za brdo ven, in renault za njim....nadaljevanja ne poznam,,,,, upam da je bil en undercover.....
Sirius, kot je boss povedal....pa ?e drugi...res ne nima smisla prepirat... Torej RedDevil naj sprova zadeva da vidi kolko se mu zmanj?a poraba olja, in po tem testu sem prepri?an da se bo dosti ljui obrnilo na tvojo stran... kakorkoli...teorija eno praksa drugo.....
Glede PC-jev je tudi ena zanimivost. Veliko krat se pri le teh pojavlja ro?ljanje ventilatorja (jev). ?e je vzrok v le?aju, zadostuje kapljca 007 na os in vetilator utihne. Potrebno je samo odstraniti nalepko in os namazati. Deluje na dolgi rok. Po izku?njah ve? kot 5 let
To je tudi razlog, da ga tako "ognjevito« zagovarjam.
Ej pa ti ma? odgovor oziroma re?itev za kakr?nokoli premikajo?o se stvar...
Zdej pa offrecord------ Lahko bonda uporabi? tudi pri intimnih zadevah kot lubrikant???? :mi pijemoo:
Uf...kaj nej re?em kot to da sem kar ostal nad strokovno razlago 007... mene osebno je ?e skorej prepri?alo.... kako si reku da je to dobro pri novej?ih avtih.... Mogo?e ga pa sprovam.... Bravo ?e enkrat!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Shit happens....torej ?e enkrat...alco ne sodi na cest!!!!!
Pol se dogajajo sranja kot je ta....
No sem ti napisal na PM... premisli tudi o tem...
LP david
Feel free....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani