Za tak denar bo tole buti?ni avto. Pa, da se razumemo, 200hp, RWD, super igra?ka. Ampak ne za tak denar. V rangu 200hp za 20.000? dobim novega Clia Akrapovi?, ki roko na srce ni ni? po?asnej?i in je uporabnej?i za vsak dan, za ceno GT86 pa se dobi tudi Megane RS 250 CUP, ki je sploh v vseh pogledih bolj?i. Aja ne, ni RWD in ker so Renaulti bo nekdo rekel, da crkujejo.
Ampak, ?e bi rad ?porten RWD dobi? za tak denar 2x350Z en za vsak dan, drug za v maline, ali pa M3 E46 pa ?e vsaj 10.000? ostane, lahko tudi 135i.... Ne vem pravzaprav, ?e bi kupil nov avto direkt za driftati, mogo?e sem samo prereven, da tako razmi?ljam.
Meni osebno je res ?koda ker sam avto se verjetno pelje super in je res zabaven ampak zaradi cene ne bo pretirana uspe?nica. Sploh ?e upo?tevamo, da je cena na doma?em trgu ve? kot 10.000? manj?a pa ga vseeno prodajajo z dobi?kom. Skratka, za 20-25.000? sem prepri?an, da bi jih bilo ve?. Tako bo pa vsak, ki ima 30.000 ? pa? pogledal ?e kaj drugega.
Sm lih prej mal gledu tele RSe, mi je ta tud padu v o?i. Sam ?e zmer ma pogon na napa?nem mestu
Pojdi peljat, sredi ovinka zategn volan pa spusti gas pa bo? videl ?pas, bo? mislil, da ima? pogon na pravem mestu. Potem pa samo volan namota? v pravo smer, nahodi? pa ?aka?, da se poravna? v pravo smer. Deeyan lahko pove kako zabavno to izgleda v de?ju.
Je pa potrebno omeniti, da do 182 so imeli vsi neke ?ibke to?ke, tem naprimer lahko aksa sko?i ven, pa mislim da je menjalnik ?e malo bolj ?voh, aja pa servo pumpa ima malo pretanko cev in cvili, ni pa kriti?no to zadnje.
Ma ne vem, tak avto bi bil bolj za kakega Mitja MX6, Ticha, koga ki je ?e pre?raufal kaj pa kdaj vozil rwd, ki se znajde ko je treba najti dele. Tebi bi bolj pasala Mazda 3 MPS pa vozi mi?ko.
Tale 200SX S13 je pa ena bolj?ih izbir. Od prijatelja biv?i avto, ga je on zrihtal na trenuten spec in zdaj tale ga vozi ?e nekaj let. V glavnem res dober nakup, ?e koga resno zanima pa lahko tudi vpra?a na ZS kaj ve?.
Malo pomislite kaj pa naj nekdo z 2,5 V6 drugega kot proda za male pare? Kdo bo kupil 17 let staro limuzino 2,5 V6 (ki ima konec koncev le 165hp), ?e lahko dosti novej?i in var?nej?i stroj. Kdor ima jurja v ?epu ne bo dal jurja za po?re?en avto, kdor ima malo ve? pod palcem si bo lahko privo??il kaj novej?ega. Za to Mazdo bo pa sre?en, ?e jo kdo odpelje. Zakonitosti trga.
Kon?no po?timal rjave koloteke, da bo spet za nekaj ?asa dobro, spoliral prednje lu?i, preveril bremze, jih preajnliftal (?alabajzarski mehanik jih je izgleda slabo, v zadnji desni je bilo kar nekaj lufta). Primejo itak ?e vedno zelo pozno, ni mi ravno v?e?. Aja pa zadnjo levo stop lu? zamenjal. Zdaj gre lahko pogumno na tehni?nega.
GTT, prjatu, 2,5 turbo, RWD! GTR bi bil pa res dra?ji. Ali pa la?e glede prostornine motorja, v tem primeru je cena realna le, ?e je ukraden in pla?a? le prevoze in ponarejene dajatve. Pa ?e to bi bilo prepoceni.
Sej kdor nabavla kej tazga pomoje niti ne cilja na hitrost, kaj ?ele var?nost..bol se gre za to, da ne rabi? de?ja za akrobacije
No ja ampak potem smo pa tam, da pri nas za take bedarije se ?e vseeno najbolj spla?a BMWja, najceneje pride? ?ez.
Kaj naj napi?em? Vem ni? o doti?nem uvozu. Vem pa, da ko pripelje? avto izven EU pa, da ima ?e kake hude izpuste CO2, da bo? te?ko pri?el ?ez z malimi parami. Pa, da se razumemo, GTT je na Japonskem nekaj brezveznega, imajo ?nizke cene. V bistvu vse kar je za nas eksotika, Skyline, Silvia, Evolutioni vseh generacij (sploh prvih) in podobno je tam pa? na doma?em trgu in poceni. Po drugi strani VR6 je tam vredna zlata, pa kake Lancie, Alfe itd... EUDM stari!
V glavnem, lahko, da je za tak denar pripeljan. Dvomim pa, da bo za tak denar imel vse papirje (?eprav je vsem, ki bi imeli R34 GTT ?e Vesna utrla pot in ga imajo vsaj v ra?unalniku pa podatke za homologacijo), vse pla?ane dajatve in na? tablico.
Sicer pa, ?e tak jap fan kot sem jaz bi raje vzel Megana RS Tropyh, Focusa RS itd... Sta ziher hitrej?a in var?nej?a od serijskega R34 GTT, ?e kaj gre ima? servisov vseeno polno, pa ?e novej?a, varnej?a in udobnej?a sta. ?e ho?e? biti pa nekaj posebnega na avtoshowih pol pa go ahead. Ampak spet, da se razumemo niti pod razno ni po?asen avto ampak mel ga pa ne bi.
Sam zvok imajo pa res brutalen tile avti. En gospod je na avtocesti v Nem?iji stal v koloni v?tric v ne?em 6,3 (mislim da turbo) karavanu pa je ?e pri peljevanju globok zvok zvok. Na pisti so pa SLS AMGji padali mimo, da samo gleda?.
Boss nekako dvomim, da je bil razbit le en tako, da je to bolj tako-tako. Kot drugo pa BMWje kradejo kot po teko?em traku. Nekateri lastniki so celo dobili klic, da naj dostavijo odkupnino.
"ob kraji je bilo razbito steklo na voznikovi strani, poleg tega ima po?eno prednje steklo na voznikovi strani-posledica kamna. za koristno informacijo DAM BOGATO NAGRADO.
uredni?tvo prosim, da ne bri?e oglasa, hvala!..."
tle mi pa neki ni jasn...kako ve da je bila razbita ?ipa na voznikovi strani...?
Em, si pomislil, da ve kako je bil parkiran in je to ugotovila policija, da je verjetno tam razbit? Mogo?e celo o?ividci?
No da povem, da ni 102 oktanov ni? bolj?ih glede porabe. Res pa, nisem gledal na porabo. Cena je bila pod 1,7?/l, v Avstriji je 98 oktanov dra?ji od tega na Aralu ob pisti v Adenau. Da bi ?lo kaj bolje tudi ne.
Tako nekako. Je pa RX8 na pisti vseeno malenkost hitrej?a. Oba sta pa relativno brez navora. Zato ima tudi Clio RS 200 bolj?i medpospe?ek od obeh. Tule se pa vidi tudi razliko na pisti, vsak nekje zmaga.
Clio RS 200 vs RX8 Tu se to?no vidi, da RX8 iz nule sicer fajn ?tarta, zaradi slab?ega medpospe?ka pa je na progi identi?na oziroma celo malenkost po?asnej?a.
Pa ravno danes smo se v eni dru?bi delali norca iz wanklov, in njihovih perfomans glede na porabo....
Alhambra pa sharan sta isti avto z drugo zna?ko, no vsaj bla sta pol je pa sharan dubu ?e druge lu?i ampak v osnovi je isti avto. Fotr ma zdj ?e drugo Alhambro, obe slu?beni, nikol problemov, sam serivsi pa? na cca 4 mesce ( zrd kilometrov) avto je udobn pa se dobr pele za tako kravo.
Sosed ima Forda Galaxy 7 sede?nega in nikoli ne pozabi omeniti, da ima to TDi motor in gre v bistvu za isti avto kot omenjeni modeli.
a serijska stvarca.. je blo sproban proti 1.6 miati.. do 100 km/h.. v hrib.. iz nule.. sva bila ?is ista.. parkat probano.. vsaki? isto:)
Hmm zanimivo, to skoraj ne bi smelo biti glede na konkretno razliko v konja?i pa tudi mo?/te?a je v prid GTA. Drugi? poskusita 40-100 v drugi ali tretji pa bo? videl razliko. Z nekaj dodelavami gre pa GTA ?isto spodobno, zvok je pa sploh kul!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pa 03 klicno obmo?je. Logi?no.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani