Iz kje je ta Mazda pripeljana?? ?e je bil butnjen samo odbija? ni panike. Je pa neka napol GTA oprema, nima GTA odbija?ev,pragov in zadnjega spojlerja. Kaj je tist kabel iz armarture?? Pa OBVEZNO ?t. ?asije in na Mazda servis pre?ekirat kilometre ipd., Mazda ima elektronsko in lahko po celmu svetu pogleda? kaj in kako se je dogajalo z avtom.
..mora imeti vso opremo, se pravi M paket + original navi (bolj se mi gre tukaj zaradi samega menija,radia na njej ipd, ker je res top of the top)+kravan. Se vsake toliko ?asa kak?en prodaja za primeren denar, samo kot ka?e jih kar pri sebi dr?ijo lastniki. Nekaj jih je gor, samo so bolj novi kar je pa too much zame
Jaz sem imel porabo iz Nove Gorice do otoka Pag, to pomeni AC do Kozine, potem vijuganje do Jel?an, nato avtocesta do Bakarja, naprej pa magistrala..6,9 do 7,2, brez klime. V avtu imel cca 150 kil robe in sitno ?ensko
LJ-PAG ?ez Ko?evje sem jest imel porabo s Passatom dizlom, nafilanim do konca (?eh style), 7,5 litra..hehe...res pa da je LJ-Ko?evje letelo 120 km/h+, prehitevanja ipd. ipd. razen ?ez naselja ...pa? mi je pasalo poslu?ati kako lepo turbina ?vi?ga ...zdej sem prepri?an da jest ne morem tekmovati z nobenim za najni?jo porabo, lahko pa za najvi?jo
hehe...ne res nima...verjetno je opcija bila...res pa da 3ka in 6tka le nista v istem razredu...je pa res, da ima danes tempomat ?e vsak kinder jaj?ek.
?e te bojo preverjali kdaj....te odpeljejo dokler ne pla?a?. Je pa res da je v EU dr?avah manj ?ekiranja, ker ni mej. Sej mnogokrat vidite ko vam na meji ?ekira dokumente v sistemu, no in ?e kaj ni pla?ano samo ven butne pol si pa gotov, takoj pla?at k sodniku ?e je delovni dan al pa uklonilc, spusti te ne.
No pa mi je ratal ...cca. 210km, 90% avtocesta, vo?nja med 130-150km/h = povpre?na poraba to?no 8.0litra. Moram pa povedat da je bla vo?nja tako booooring, skor me je ?e gle?enj za?el bolet ker sem se gasa mogu res rahlo dotikat ...avto se mi je pa smilil ko je pri 130 km/h - 3.900 rpm
Zelo dober opis, me pa ?udi kako ?uti? razliko z dvopodro?no klimo na 2m2 prostora :)
Glede zavor so pa tudi Japonci dojeli da nekaj ni ok, kar so popravili na M3 GTA...so ve?ji diski ipd., ustav se ko satan, pregret jih ne mor?...pa 15tke ne grejo gor
Ajvar je dobr tole povedu...res ima avto vse kontra....je tudi meni vse to on po?timal, pa ?e tisto zakasnitev in zadeva dela BP ?e od monta?e naprej....oz. se lahko na cesti hecam in z blinkeri delam kar ho?em, sam ro?ko gor in dol ruknem in ?miga ko novoletna jelka brez to?nega zaporedja ...tko da je ?e zraven zabavno, folku itak ni? jasno
Bom pa jest verjetno imel enega Passata karavan za prodati, 2.0 TDI - 12/2005, vsa oprema razen ledra, celo bixenon, gara?iran, v bistvu 1.lastnik, 190.000km-relacije - 1000% REALNI, servisiran na poobla??encu tko da....enkrat decembra kot ka?e trenutno avto je zmaga, ni ga kar sam obdr?al
Po moje nism lih slep, ?eprav ne vidim full dobr, ampak ?e sem pravi videl sem videl na AGIP-ovi tabli da bodo imeli 100tko, ?e je ?e nimajo, ker se nisem ustavil...kdo ve od kje in ?igava je? ?e je njihova zna bit good.
Meni en stric na smrt trdi, da ma Petrol skupi z OMV na serminu skladisca. Tko da ne vem v cem je razlika.....
Verjetno je res it istih "cistern", ampak je ?e brez dodatkov, tako da....OMV 100 je direktno iz Avstrije, se pa tudi ve, da Petrol tro?i bencin tudi iz dr?avnih rezerv, zdej pa na kolko cajta to menjajo pa nimam pojma.
Super zadeva!!! Ne vem zakaj Mazde ?e v osnovi nimajo da ko butne? ro?ico ?migavca ne utripne 3x...jest v 80% uporabljam tole zadevo, npr. pri prehitevanjih, kak?nih prednostnih cesta, na kri?i??ih ?e gori zelena ipd...res super zadeva!!
Jo?a, da ti takoj povem, Clarkson je sicer izjavil, da je to od Renaulta motor, v resnici je kontra, Espace je imel od 350Z motor. ?vohnej?ega sicer. 350Z je kar ?istokrven Japonc, za spremembo od kake Micre ali nasploh kakega v UK izdelanega "Japonca".
Se pravi da Renault edino dobr dela z Japonskim motorjem
Za tele USA modele nisem sli?al ni? dobrega, kot je Symon napisal, + te?ave s konektorji ker so druga?ni od EU modelov, baje tudi nekaj s homolomo samo ne vem kako imaji potem SLO tablice, so pa USA cenej?i na avto netu kot EU modeli.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Iz kje je ta Mazda pripeljana?? ?e je bil butnjen samo odbija? ni panike. Je pa neka napol GTA oprema, nima GTA odbija?ev,pragov in zadnjega spojlerja. Kaj je tist kabel iz armarture?? Pa OBVEZNO ?t. ?asije in na Mazda servis pre?ekirat kilometre ipd., Mazda ima elektronsko in lahko po celmu svetu pogleda? kaj in kako se je dogajalo z avtom.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani