Skoči na vsebino
mx3 evo
Napisano

Za ta avto se je govoril da je bil tokrat razlupljen, da noben ve? ni ?tel, vsaj tako mi je RedWind povedu, ki ga je hotu celo kupit pred leti! <_<

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali zaupate mehanikom
Napisano

Gremo mal nazaj na temo!

U soboto me je Ajvar "stra?il", da ?e enkat pogonski jermen dol vzame?, pol si pe?enka, ?e daje? nazaj gor istega.

No naj povem, da je blo treba zamenat vodno pumpo in v mojem primeru je direkt pod zobatim jermenom, pol pa je treba ?e neke plehke dol pobrat, ko ma? ?e jermen snet. Glede na to da mi do menjave jermena manka ?e skori 30 k KM, ga pa? nismo menjal.

A je to loh problem, me zanima?! Po moje ?e je dobr nazaj gor dan in vse tko kot mora, bo u redu, ?e ne sm pe?enka totalna in se loh kr z Markotom za?neva pogajat da mi odstop (svoj rezervni) 1.6 16v motor! :ne vem:

Nekteri k obvladate mehaniko, povejte svoje mnenje! B)

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

rain-X preparat
Napisano

Men je tut glih to v?e? in to fuul, pa za za?etek sem namazal samo pol spredne ?ipe, se prav ?oferjevo stran, uno drugo sm pa pustu, da vidm razliko in kdor dvomi v ta preparat je to kr dobr test! :danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

rain-X preparat
Napisano

Zdej vas je ?e par mazda?ev dobil ta preparat, pa me zanimajo va?a mnenja! <_<

Jz sm medtem uporabu ?e antifog od Pauline, za spredno ?ipo (od znotri jasno) in sem med vo?no precej mn ?iv?n, ker se n? ne rosi! :danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zimski ?korenj?ki
Napisano

Ja o?itno sem kot Ross Bravn totalno faliv taktiko, do zdej ko ste nekteri fural letne, sem mev jz ?e ve? kt mesc zimske in jih kar mal oguliv, zdej ko bodo pa dejansko potrebne zimske, bom pa letne vozu! :P

Pa ?e Boss - mogu bi vidt v primeru snega, kak?en klanc moram zvozt do svojga gradu! :D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zimski ?korenj?ki
Napisano

Za dans imam v planu spet montirat letne gor, sicer pr moji legendarni sre?i, bo pa pol ?e jutr sneg! <_<

Drga? mogo?e niti neb letnih gor daju, ampak mam glih aluminijke nanov polakirane, pa da vidmo kako makina zgleda z 205kami, itak je to u planu samo za par dni!

Bom pa mev zimske kar s sabo u kufru teh par dni, kot prvo zarad copov, kot drugo zard event. snega! :ne vem:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali zaupate mehanikom
Napisano

Pr men je glih dons pr mojmu Gustlnu makina parkirana, da mal porihta razdelilno kapco, menja ?vedsko erekcijsko pumpico - za vodo :P (sem nehu odla?at z neodlo?ljivim), pa sve?ke, pa najbr? je treba ?e kej dolit v menjalnik! :jupiii:

Ho?m met stroja, ko se ga bo spet neki cajta samo z benzom futral, vse ostalo pa ne bo potrebe opazovat in pedenat! <_<

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda - PROMO - gradivo!
Napisano

Morm mal pra?at - kako kej letaki al po?ivajo v miru, al se jih kej deli! :bravo:

Men je pa u?eri kolegica sodelavka pobrala obesek za klu?e mazda (nism jz kriv da ji je bla barva v?e?), zdej pa ji bom mogu zgleda ?e mazda majco ?enkat - seveda svetlo modre barve! <_<

No upam da nam bo vsaj kej reklame delala v okolici Grosupla! :ouje:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtocenter serbinek
Napisano

<_< za te f-ke samo za 1.5 in 1.8 motorje

Men se zdi, pa da glih motorja 1.8 v tej generaciji pri nas prakti?no da ni, tko da je o?itno zelo razgledan, ?e ni poznal motorja 2.0 V6 - 24V! ?udno da ti ni predlagu, da ti pa? montirajo unga za 16 ventilca, medtem ko za preostalih 8v, pa se znajd po svoje! :ne vem: :P

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?e ne bi bilo japonskih avtov,
Napisano

Mogo?e ni odve?, da napi?ete rang kako bi razvrstili vse ostale dr?ave razen po?evnookcev!

Moja lestvica je takale:

1. ?vaba - tut ?e bi bli japonci, bi si delil 1. plac

2. Francija

3. Italija

4. Korea

5. VB

6. USA

tko nekako! <_<

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.