tako je po 2h ali 3h letih se baje bri?e,sem pa tudi sam na lovu za tem-in ?e mene pra?a? je najbolje se obrnit na kako policisko postajo,kjer bi oni pogledali v register!!!
Tak bom jaz neredu!!
lp
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Res da sem imel nekaj problemov ko smo nadgradil ra?unalnik na servisu ampak mi ga je ratalo lepo nazaj spravit!
Ponavadi mi BC ka?e npr. 8,7 ko pa grem ra?unat na pe? pa pride 8,72 tako da js se ne bom prito?eval nad tem. Tankam pa povsot ,vse vrste bencina in seveda razli?ne pumpe.
Kar se pa tiste yavaeye-jeve ?katlce ti?e je pa prav fletn pripomo?ek (sprobano)
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
Hmmm tudi meni se dostikrat zadne ?ase zarosijo stranska ogledala in pa ?ipe(kar na 1x) pol pa prleti? v nek vremenski val ,s5 k je use cool -se pa to rado dogaja ob jutranjih urah
Zakaj pa do tega pride pa pojma nimam. morda ker je v avtu bol mrzlo ko zunaj
:ne vem:
To je za to vreme k je glupo do amena
kar se pa ti?e suhega se pa tudi zarosi ko grem iz hribov v dolino in v dolo?enem pasu res se zadeva za?ne rosit-vklopi? brisalce in gass
Ampak to se poredko zgodi!!
Pasalo verjetno bo ,sam kaj bo? pa s potovalnim ra?. naredil!
Tud jaz ti svetijem xcarlink in ma? zadevo lepo na USB komande volanske delajo.
CD-ji pa po?asi pe?ajo.
Pa na USB ?e hitreje presname? mp3-je ipd.
seveda odlo?itev je pa tvoja,Sam imam MP3 radijo not pa bom prav tako ob priliki nabavil ta umesnik ker mi CD-ji grejo enostavno na ?ivce pa ?e na prej?ni radijo sm se navadil k sm prav tako imel na spominski klju?ek.
lp
Jaz pa bi enostavno avto postavil na lesene klocne,toliko da so gume v zraku,pa ?e zalavfa? lahko in se vozi? na mestu da malo prestave razmiga?,kar se ti?e strehe je pa pomoje bolje da je napeta,ker ?e bo celo zimo nagubano spu??ena potem se zna to spomladi poznat(ziher obstaja kaka krema za to inpregnirat!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani