Hvala. Kaj pa pomeni XL v praksi? Večinoma sem namreč v avtu sam, vozim po lokalnih, regionalnih cestah. Po avtocestah parkrat letno. In kaj pomeni SU4?
nullRazmišljam in tehtam med spodnjimi štirimi opcijami.. Če kakšna izstopa, bi se odločil zanjo, pa ne vem, kako jih primerjati med sabo.. Če je mogoče kdo namesto mene že opravil to domačo nalogo?
Od teh štirih je najboljša in to krepko, Good Year assimetric 3.Je malenkost dražja a se splača dat malo več za njo.
Ta 6-ka je bila letos vsak teden v Ljubljani in velikokrat tudi na snegu.
Ne pozabiti, da jo vozimo trije, največ sin, velikokrat gre žena službeno z njo v Ljubljano, bila je pa tudi na Poljskem in v Pragi. Tako, da zimske obvezno. 😉
Pri pranju lahko uporabiš kak dober pre wash, da gre trdovratna umazanija dol. Pa za zračno rjo. Pol pa lahko sam povoskaš. Jaz uporabljam tekoči vosek, zelo enostaven za nanesti in predvsem za prebrisati (odstraniti). Nič lis in belih sledi. Rezultat pa fenomenalen!!!
Še vozniki bmw, audi oziroma mercedesa se radi obrnejo na parkirišču tuki v LJ, tok se sveti, he,he,he....
Verjetno so ti fouš, ker voziš boljši avto kot oni. 😉
Da zaključimo. Kolega je skupaj z ženo obiskal nekaj korejskih avtosalonov in ni našel nič pametnega. O peugeotih noče niti slišati več, Nemci ga ne zanimajo.
Boss, všeč mu niso novi avtomobili na splošno, ampak konkretno cx30. 😉
Sam to niti ni tolk težko, da mu je CX-30 bolj pri srcu. Prvič je vsaj desetletje novejši model, slabih 200kg lažji z bistveno boljšim motorjem kot je tisti podhranjeni mlinček od litra in pol HDI, ki zmore jedva 110KM in ene tolk navora kot Skyactiv-X. Zdaj pa računaj 1600kg pa 110KM - ma to na dober dan jedva da gre pod 13 sekund do 100km/h.
Pri tem anemičnem Pugiju si upam trdit, da bi bil tvoj kolega navdušen tud nad novi Dusterjem.😜
Njega niti ne moti toliko to, da je nepremičnina. Bolj ga motijo stalna popravila in ruzina na kolonah in vratih. Da ne govorimo o tem, da se mu lupi lak na sprednji havbi, kar je itak stalnica pri Francozih.
Ja, cx30 je pravi space shutle proti temu njegovemu čudu od avta.
Točno tako, in ta mnenja uporabnikov sem bral že lani in ugotovil, da s to gumo res ne more bit kaj dosti narobe. In imam občutek, da bo res tako.
Sam sem tudi pri tej gumi ugotovil, da je tiha in da je dobra v dežju. Bi pa priporočil,, da je ne pumpaš preveč, saj jo zna pobirati po sredini. Že pri mojih GY sem danes ugotovil, da so po sredini bolj pobrane( za kakih 0,5 mm) kot po bokih. Pa jih pumpam na 2,7 in so XL s trdimi boki.
Najbolj so relevantna prav mnenja kupcev. Tako dobiš najboljši vpogled, koliko je kakšna guma v resnici vredna.
Razni testi so bolj za navadno rajo kot kakšna resna zadeva.
Sicer pa vsak kupuje takšne gume, kot si jih lahko finančno privošči. Vsi bi hoteli najboljše gume a morajo žal poseči po cenejših primerkih. To je podobno, kot ko nekateri nakupujejo v eurospinu in podobnih skladiščih ali pa v ikei. Resno nakupovanje se dogaja v drugih trgovinah.😉
Kolega, s katerim hodiva skupaj na smučanje (to je tako imenovano moško druženje😊) ima Peugeota 5008 1,6 HDI. Lani smo šli z njegovim avtom na smučanje. Porabo je imel 6,6. In se je hvalil, kako mu malo pije. 😊
Sedaj,zadnjih dvakrat sva šla z mojo cx 30.
Danes brez thuleta na strehi. Poraba na koncu 6,3/100.😊 Tako se je zapalil na cx30, da imamo izgleda novega kandidata za nakup. 😊 Pa je možakar visok preko 190 cm.
Aja, smuči dolžine 172 cm gredo brez problema zadaj v prtljažnik z spuščeno tretjino sedeža. Sem se bal, da ne bodo šle. Je pa to max dolžina.
Prvi del izjave si kixnil, Ferrari že ve kaj dela....👌
Drugi del si pa zadel in upam,da to naredijo, popravijo.....
Itak, da vedo, kaj delajo. Še nekaj let in tej športni, "potratni" Ferrariji bodo preteklost. Pač se prilagajajo povpraševanju na trgu. Kar se tiče pa obrob na cx30 pa ne verjamem, da jih bodo zmanjšali. To je zaščitni znak cx 30. To jo naredi prepoznavno.
Zanimivo, da so veliki večini "neodvisnih" ljudi, ki niso na mazda forumu in niso obremenjeni z kometarji nekaterih, prav te obrobe zanimive.
Kakor tudi ne motijo nobenega sanke na karavanski 6-ki.😉
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja, to je dobra naložba. Sicer sem pa bral, da je tudi mazdina mx5 dobra naložba in jim bo cena samo rasla. Tako, da jo bo potrebno čim prej kupiti. 😊
Povezava za deljenje
Deli na druge strani