Evo kon?no sem si vzel malo ve? ?asa za Mazdico, letne felge sem prebarval prej?nji vikend, danes pa je pri?la na vrsto monta?a. Ob tem sem ?e zamenjal sprednje diske in plo??ice in skalibriral ?obe.
No, ne danes, ampak vceraj sem namestil letne 18ke, zimske 17ke pa primerno ocistil in pospravil . Zamenjal sem tudi gumi tepihe s tekstilnimi... pa se malo sem ga posesal na hitro .
Samo nevem ce se ti bo obd povezal z OEM senzorji na gumah. Mislim, da moras kupiti posebi senzorje, kateri se potem lahko povezejo in imas pregled nad vsako gumo posebi
OEM senzorji se pove?ejo prek OBD-ja v Forscanu lahko pogleda? za vsako gumo temperaturo in pritisk, Torque pa moram ?e probat ko zmontiram letne ker na zimskih nimam senzorjev. Za Torque bi moral najt pravi PID in bi moralo delat.
Aplikacija dela vredu na Android 6.1 LG G3. Ni pa neki extra uporabna, pa? vidi? podatke servisov avta, drga?e pa nvm kaj bi si za?el z to aplikacijo, nepotrebna stvar.
Pa saj to me je zanimalo... potem je ravno tako treba lotat na rikverc?
Ja za napajanje kamere ja, no baje lahko na biloktero 12v zico. Chinc kabel za videoout od kamere pa gre na napravo. Zdaj v mojem primeru je poleg tega chincha bil se triger kabel ki ga na moji mazdi ni treba priklopit, ker dobi signal od canbusa. Ce nimas canbusa pa moras se ta triger kabel priklopit na rikverc.
Ja ta Torque je kr uporabna aplikacija, lahko poljubno dodajas svoje PIDe (senzorje) za mazdo sem na?el kr dosti dodatnih, tudi pritisk in temp v gumah, samo trenutno ne morem probat ker mam zimske brez senzorjev.
Ja to bi blo fajn ?e bi bil kak widget varianta da si das te podatke prek ostalih aplikacij. Najbolj tak gledam dpf reg status (on-off) in dpf load.
Da se to prek obdja, jst mam ustimano da mi prikazuje kdaj je aktivna regeneracija, pa koliko je zabasan DPF filter in pred koliko kilometri je bila zaklju?ena zadnja regeneracija, sicer mam ?e tudi druge podatke sam, najbolj me teli zanimajo ko se vozim.
Se pa strinjam da bi lahko to proizvajalci ?e sami naredili vsaj kako lu?ko.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Katalosko stevilko sredinske Y izpusne cevi od 2.2 185km dizla ki ima dvojne izpuhe odzadaj. Me zanima ce je taY cev ista pri 2.2 dizlu in 2.5 benz?
2008 Mazda 6
2004 Mazda 3
Povezava za deljenje
Deli na druge strani