Skoči na vsebino
Vse nove Mazde - minusi
Napisano

Zavore na?eloma ve? ne cvilijo (vsaj do doma nisem ni? sli?al), so baje malo "pobrusili" tam spodaj. Je pa ?e prehitro, da bi potrdil, ker sem naredil nekje 15 km in ?e to je bila obvoznica ve? ali manj. Mislim, da so po?timali, ampak ne vem za koliko ?asa  :)

Ej...super ..zdaj so tudi zavore porihtali..testiraj

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vse nove Mazde - minusi
Napisano

Ej...Sylver ....vidi? ,da se po?asi re?uje na mazda servisu...zdaj pa naprej ?e ostalo pa bo ok.ker Mazda se ne sme privo??iti napak pri uveljavljanja Garancije...misli ,da se da VSE zmenit.ps,kako zavore???lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vse nove Mazde - minusi
Napisano

Ej...jaz prej imel mazdo5 in so mi pod garancijo menjali zavorne diske in plo??ice in je blo ok.seveda so dali mehkej?e zavorne plo??ice..zdaj na moji CX 5 pa je izbolj?an zavorni sistem seveda original ?e mehkej?e zavorne plo??ice.zaviranje je ok..lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vse nove Mazde - minusi
Napisano

No tako - kot sem slutil - ni bila kriva "umazanija". Danes sem avto spucal v "nulo" in napaka se ?e vedno pojavi, ko dam v rikverc oz ko ro?no aktiviram senzorje.... o?itno bo spet nekaj za servis  :rolleyes:

Ej...kar na Mazda servis pelji...saj je v garanciji..naj porihtajo VSE,,lp:-):-):-):-)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vse nove Mazde - minusi
Napisano

Danes po slu?bi se peljem proti domu in ...  :zvizga:

https://www.youtube.com/watch?v=r8d0RNH9PRI

Sicer pa je v?eraj, ko sem se peljal iz obale proti Ljubljani, navigacija za ?uda delala, vendar je imela ob?asne "fle?e", kar lahko tudi vidimo v posnetku od 15 sekunde naprej - za?ne "tresti" celotno navigacijo  :rolleyes: (zvoka pa ni, ker je YT zaradi avtorskih pravic uti?al posnetek): 

https://www.youtube.com/watch?v=CS06gszYva8

Ej...verjetno bo? mogel peljati na Mazdin servis...saj ima? ?e garancijo,pa naj porihtajo...VSE..!!! Lp:-):-):-):-)

?e 2x se mi to zgodi, mi servis in zahteva po menjavi MZD, ne uide!! Dosti imam tega.... me prav malo briga, kako bodo to re?ili. Zahtevam, da izdelek dela brez napak, sicer bomo uveljavljali stvarno napako.

Izdelek sem kupil v dobri veri in lahko bi ga uporabljal 24 ur na dan ?e ?elim..... tako pa vidimo, ga ne morem uporabljat niti 1 minute (?e pa ?e, pa ima neke ?udne "fle?e", kateri samo ?e dodatno ?ivcirajo  :angry2:).

Dodatno:

- v?eraj se mi je prikazala naslednja te?ava na zaslonu (senzorji)

?eprav sem o?istil vse senzorje (spredaj + zadaj), jih lepo opral in posu?il, se mi napaka od v?eraj konstantno pojavlja ko dam v rikverc, saj se takrat aktivirajo senzorji... ker pa o?itno en izmed njih ne dela ve?? - posledi?no noben ne dela ter mi sedaj ne prikazuje in niti ne piska, koliko sem oddaljen od ovire:

rsz20160117193900.jpg

Jutri jo peljem na komplet kopanje (notranje + zunanje) v ro?no pralnico in bomo videli, ?e bo potem kaj bolje. ?e bo ?e vedno ista napaka, je lahko res ?el kak?en od senzorjev, ?eprav na sliki ni prikazano, kateri....

Oh ja... pestro je z Mazdico zadnje ?ase.... pestro!  :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Uf kok bo lu?tno, najprej 3benz centi za faking popravilo cest, v nadaljevanju je menda govora celo o 6 oz. 9. centih na liter! SUPER in ?e BOLJ?E OD TEGA SE OBETA!  :notworth:  :notworth:  :notworth:

Fakkoff, pa naj za tole razpi?ejo referendum, ?e ga ?e za vsak klin?ev klinac!  :cheers:

Jebemliga..pa kaj se grejo,,???kaj ?e ho?ejo,,???pa saj gre za to od cestne takse in itd...to je Noro.?e bo to RES..bo cela Jeba.:-):-):-):-) lp,

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2.0. bencin
Napisano

No evo, pa sem tudi jaz danes zaaral svojo mazdo :)

Gre se za tale avto http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=10383792&show=1&avto=Mazda%20Mazda6%202.0i%20TE%20Plus%20-%201.%20lastnik

Sicer sem iskal enoprostorca oz karavana, ampak ko sem ?el tole ?estico pogledat mi ni dala miru :)

Ej...?estitke lepa Mazdurina benz.2,0.naj ti dobro slu?i...lp:-):-):-):-)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Terenec
Napisano

Delam demonta?na dela po doma?e podiram naprave na biv?em smu?i??u Zelenica. Kdor pozna teren ve, da je zajeban k svina.

Ok...hvala za informacije..leta nazaj sem smu?al ....lp:-):-):-)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.