Sej ne recem nekatere gume res znajo bit katastrofa po nekaj letih, kar pa ne velja za vse gume. Ce ti menjas gume z dovolj profila po treh letih je to pac po mojem mnenju skoda denarja. Amortizerjev, vzmeti in ostalih delov podvozja predvidevam, da ne menjas na 100k km, kot je to predpisano? Pa usi vemo da recimo vzmet po 100k km ni vec tako prozna, kot nova. Da ne bo pomote tudi zaradi dotrajnih vzmeti oz. ostalih delov podvozja lahko naredis karambol. Konec koncev pa vsak dobro ve kaj je najboljse za njega. Jest vem, da me niti enkrat ni niti malo zaneslo tako na snezni, kot na mokri podlagi. Je pa res, da ima guma se 4,5-5mm profila.
Jest imam zimske continental 215/50/17 na 2.5. Gume so stare vec kot 5 let in se peljejo, kot nove pa sem iz Jesenic kjer zna biti dovolj snega.
To je pa potem drugo, ker dvomim, da ti bo uradni servis menjal volan, ker je pac umazan . To imas pet minut dela pa je kot nov. Ce je pa obrabljen je pa druga zgodba. Je pa itq povsod "fake" usnje in je treba bit pozoren za kaksno sranje gre. Ksno skaj usnje kot ga ima mazda je definitivno slabse kot pa napa usnje recimo.
Potem si imel umazanega in ne obrabljenega. Obrabljeno usnje lahko samo "pobarvas", preobleces ali pa novo usnje.
Jest sem na prvi generaciji saniral vse zivo pa se je za avto skrbelo bolj, kot pa marsikateri skrbi za svojega otroka. Obe novi zadnji obrobi, oba nova praga, oba nova blatnika, sanirana sprednja leva in zadnja leva vrata. Po strehi so se ze zaceli pojavljati mehurcki in pa na prtljaznih vrati pri lucki za tablco. To da je imela prva generacija tezavo z rjo je DEJSTVO. To vsi mehaniki vejo in tudi licarji. FL je bil malenkost bolj zasciten od pred FL to je pa to. Veliko vlogo ima pri tem tudi kje je bil avto vozen in pa nekaj doprinese tudi kako za avto skrbis. Da bi pa zej reku da avto ne rjavi, ker si ga povoskal je pa malo za lase privleceno. Jest sem ga redno voskal in vsako leto je bil pri treh kronah pa je vsako leto nekje drugje ven udarilo.
Jap jest ga takoj s steleksom naspricam, da se mal namoc pa takoj pobrisat
Pticje sranje je res sranje za lak.
Haha fak bolano
Ja valda da ni neke velike razlike, saj je facelift in ne novi model. S FL naj bi odpravili dolocene napake in malenkost vizualno spremenili karoserijo in notranjost.
Na ebayu imas en kup robe za male pare.
Kot si rekel mazda ima samo "sportni" izgled. To je to. O legi na cesti se pa da dost razpravljat. Meni je imela prva generacija vrhunsko lego, kar pa nemorem rect za drugo generacijo. Nevem pa kako je s tretjo. Kar se pa zvocne izolacije tice pa sploh nebi zacel. Ce se pozimi peljes po snegu neves ali se peljes z avtom ali z boeing 737.
Jest bi ti svetoval ATE.
Omg to pa so konkretne cene. Ne razumem zakaj si se odlocil in zamenjal bremze na uradnemu servisu, kljub temu da se ve da so OEM zavore podn od podna. Sedaj je samo vprasanje casa kdaj bo spet sranje. Za bistveno manj denarja dobis vrhunske diske in ploscice. Naredis pac tisti redni servis zaradi garancije to je pa to. Kar se pa tice cene olja je pri nas 19,20?/l na uradnemu servisu (brez popusta). Glede na to da je original olje od proizvajalca total res nevem od kje jim taka cena. Olja total spadajo pod bolj "poceni" olja in se cene gibljejo med 5-6?/l.
Jest sem imel UHP in nikoli vec sava. Glede na to da je nexen v istem cenovnem rangu je vsaj meni osebno obcutno boljsa guma od save.
Po specifikacijah iz Eurotona, naj bi te ustrezale. Imam prav?
Jap. Vec ali manj imajo vse mazde ta tip podnozja. Drgac ti pa pise v navodilih za uporabo.
Po vsej vrjetnosti W5W T10.
No njegov radio nima potovalnega racunalnika.
Ceprav radio se s katolosko stevilko ujema z letnikom.. Ja oprosti, ampak to so pa ja osnovne stvari, katere v dveh minutah preveris pri uradnemu servisu glede kilometrov. Po teh podatkih avto tudi nima potovalnega racunalnika.
Caki malo a je to slucajno rdeca GTA??
Meni bi bilo prej tole logicno, da je prejsni lastnik menjal radio in ni vedel, da ne bo mogu priklopiti LCDja... zato pa ne dela. Ce LCD ne dela oz. bi bil v okvari ne vidim logike zakaj bi sel cvikat kabel.
Cist zgornji prikljucek k imas na radiu je za LCD
Napisano
No vazno da se pocutis varnega
Povezava za deljenje
Deli na druge strani