Skoči na vsebino
Prigode v prometu
Napisano
pred 15 urami je Jest napisal:

Menda danes v Kamniku ...  :( Menda je bil pijan ko čep ... V komentarjih na FB je ta, ki je snemal napisal, da se je potem cez 10 metrov ustavil in zaspal v avtu... Je poklical policijo in jih pocakal ... 

https://www.24ur.com/novice/crna-kronika/pijan-voznik-zaspal-v-kriziscu.html

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj je dobro za "mašino"?
Napisano

Škoda, da ti razlagam še kaj naprej ker je servis že propadel zaradi tega🤣

Kakorkoli že,  poznam veliko zgodb in poznam veliko uničenih avt zaradi bedakov. 

Mene vem da uradni servis nebi videl. Naj si garancijo vtaknejo v rit :bravo:

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj je dobro za "mašino"?
Napisano
pred 15 minutami je Janez007 napisal:

To kar si povedal, še ni dokaz, da bi bilo karkoli narobe. :) 

Lahko da ste naredili servis leta 2003, lahko da je na filtru letnica kompatibilnosti, itd. ...

Ko namesto olja tečejo "žolca" iz karterja veš kolikokrat je bilo olje menjano. Avto je bil kupljen leta 2015 in pripeljan na dvigalko. 

Take servise bi jaz zaprl za vekomaj.

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 8 minutami je Z M A J napisal:

Potem dilema, ali tako švoh zaslužiš ali je bila RS Katrca totalni požiralnik in jama brez dna, da ne rečem brezno. :)

Proračun je bil premajhen deset let nazaj. Sem imel poleg dirkanja še par drugih hobijev v katere je bilo treba vlagati 💸

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dne 19. 11. 2022 ob 15:01 je scania napisal:

Sploh ni bilo potrebno nekega ekstra napora, ker je črpalka prvi del ko odstraniš venec menjalnika. 

Saj vsaki kaj spregleda in vsi nevemo vse ampak bodi toliko fer pa reci glejte menjalnik je aisinov ne volvotov probajte it po mnenje se na kak servis kjer popravljajo avtomatske menjalnike. Da meni na tak nacin povejo si prvo mislim glej posteni so bili in povedali da ne vedo in mi priporocali nekoga drugega, ziher bom se prisel na ta servis saj so posteni in odkriti.

Zato pa se trudim ze v soli na dijake prenest cim vec tega znanja.

Da se pa malo pohvalim bomo z Januarjem začeli na šoli z krožkom avtomatski menjalniki (delovanje, diagnostika, razstavljanje, sestavljanje, pregled, servisiranje...) upam da bo zanimanje s strani dijakov.

Bo kar moglo bit zanimivo, saj kmalu ne bo več drugega v avtih, kot avtomatski menjalniki.

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.