Skoči na vsebino
Nakup Mazde 6 karavan
Napisano

Jaz sem z mojo 120 dieselco naredil do sedaj 3200km (ok za?etnik pa?)...in tko...potegne zlo dobr...kon?na hitrost pa..kaj pa vem....zadnji? sem ga komaj spravil na dobrih 190 (pa se mi zdi da je blo mal s klanca)..

Forumovci, kak?ne so va?e izku?nje s kon?no hitrostjo?

Mislim,da bo tole tvoja kon?na hitrost mnoooogo premajhna.

Dirka?i(ta mlaj?i in malo majn mladi tu z foruma),jo po?enejo prek 220 km/uro(po ?tevcu).

Tako,da bo? moral ?e malo trenirat.Pa na :policaj: je treba pazit,pa na radarje pa s pametjo vozit in ne izzivat. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6 karavan
Napisano

vlece zelo ok (mam posnetek sam trenutno na zalost ne dela link)

motor je super ni nobenih problemov (jaz imam 140.000km brez tezav pa se vedno zelo dobro potegne)

lahko pa da bos imel tezave DPF-jem (filtrem trdih delcev)

Ja.ampak DPF imajo samo face-liftane M6-le.Stare,tega niso imele,zato ni? probljems. :bravo:

?e bo? izbral z Xenon-kami,bo lahko problem z elektroniko-le teh,

nekatere znajo vle? malo v desno,

Drugo pa je O.K. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

no vid?,..?e je pa nikol ne vidm :D kako nej vem ka?na je :P

No,vidi?.Mora? vse provat,da ve? kako je kaj. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Jest se pa ?e nisem z.....l,ker vedno(vedno) gledam samo cagar. ;)

In ,ko lu?ka posveti-gasa na ?rpalko.Pa sej ja so ?rpalke vsakih nekaj deset km.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MP3 za Mazdo 6
Napisano

?e je pa res tko simpl, pol sm pa sploh za to, da gremo v skupinski nakup. A ma kdo kak?ne izku?nje z ebayom?

?e ima? starej?i model mazde 6,bo? obvezno moral naredit mosti?ek.

To pa pomeni,da bo? moral vzet radio ven. ;)

Kar nadalje pomeni,da bo? moral raz?raufat sredinsko konzolo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dokler bo pomenil vi?ji nivo opreme celo dva airbaga namesto enega je verjetno pri teh ?tirikolesnikih treba re?i adijo varnost :ne vem:

Tudi dieselski motor pri 2.8 litra zmore "le " 70kW in samo 225Nm navora. Tole v modernem prometu di?i na nepremi?nino.

Res da sem v uvodu napisal naj kupujejo o?i ne pa mo?gani samo pri kitajcih je meni ?e davno prebilo in niti slu?ajno kitajske robe ne kupujejo zgolj o?i ;)

Se popolnoma strinjam s tabo,Boss...

Samo kaj,ko pa kupujemo "dobro" robo afirmiranih znamk in ko pridemo domov in pogledamo izdelek malo pobli?e,se nam skoraj vedno nasmeje poznani made in china. :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Za tiste, ki so vam v?e? SUV z reduktorjem piha sve? veter iz Kitajske. Great wall motors ponuja simpati?nega, poceni, HOVERJA z Mutsubishijevim bencinskim 2,4 in lastnim 2,8 Common rail dizlom.

Pravijo, da mislijo resno. Ko so se Korejci pojavili v EU smo bili skepti?ni, podobno je s Kitajci, vendar ta rumeni v veliko stvareh dokazujejo, da jih je in bo treba ?e kako upo?tevati.

Oglejte si ga TU

Vse v redu,sam kaj ko pa so z varnostjo ponavadi ?isto na tleh.Tu se morajo ?e kako popraviti. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

garancija 5 let -Italija
Napisano

pozdrav,

zanima me ?e ima kdo izku?nje z uveljavljanjem 5 letne garancije za Mazdo v Italiji.

hvala za INFO in lep pozdrav

Jaz imam-ne velja za nas. <_< Preverjeno na mazda servisu v Trstu.

To ?asti kao Mazda italija za avte,ki so registrirani v Italiji.

Se pravi,?e bi ti registriral avto v It.,bi ti veljala.?im ga registrira? pri nas,ti velja pol normalno 3-letna garancija

kot pri nas.In ?e,?e jo bo? uveljavljal, bo? imel vsaki? probleme(bodo klicali v Avstrijo,?e jim odobrijo garancijo).

Upaj,da ti dobro slu?i z ?im manj okvarami. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

zanimiva debata, ki pa zna biti brez konca :blink:

jaz osebno bi raj?i imel imprezo ?e ne zarad druzga ?e zarad zvoka kjer po mojem mnenju ni primerjave :rispekt:

Kar se pa preformans ti?e pa za nas amaterje tako ali tako nimajo veze...........ker za tak avto terat do mej mor? met "some sirious knowledge".

Aja, pa micka mi deluje veliko bl ?minkerski avto, medtem ko je impreza bolj hard core :punk:

Se strinjam.Tudi meni je impreza bolj "rockerski" avto.Sicer sem se pa ravno prej?nji teden vozu

(in jo izprobal tudi sam) z njo.Do sedaj je to edini avto,pri katerem so mi ?le kocine gor. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

lol :D pa kaj ma veze, liter gor dol :) :) :)

Sej se strinjam,nisem jaz tak fanatik okoli te porabe.Va?no je,da gre,kadar rabi.

Sem imel tudi jaz po?re?ne benzinarje in to zdej mi je ?ivi smeh od porabe. ;)

Tudi,?e bi pil 8 l/100.

mogo?e si imel pa tisti dan obrvi bolj po?esane in/ali ?ena je imela bolj aerodinami?no ?minko

:hohoho:

Kaj pa,?e so krivi novi pragovi,katere sva montirala not pri vratih skupaj z komarjem? :whatever:

?e je zato manj?i upor? :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

mogo?e je mel pa ugoden veter k mu je pihu v "hrbet" :hohoho:

Ja,veter je pa res kar orenk pihal.Kaj pa ?e je res? :hohoho:

mogoce je neka italijanska sverc finta na benz pumpah, da stevec za gorivo laze...

Nap,ne bo dr?alo...sem prvi tank tankal pri nas.Upam,da na?i ne la?ejo.

Sem pa opazil(al se mi je samo zdelo),da je z Agipovim dieslom kao malo bolj vleklo.

Al pa mogo?e ne? :whatever:

V glavnem,tolko mi je res pilo(mogo?e so "krive"Pirellijeve zlizane 6000-ke)?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Jaz sem opazil, da na povpre?no porabo najve? vplivajo gume. Pa ne samo ?irina ampak predvsem model gume oziroma kotalni upor teh gum.

Meni pa ?e ni ni? jasno,kaj vpliva na porabo. :whatever:

Ko vozim sam,prazen avtek in ?e kar v mejah normale,mi ne rata nikoli pod 7l/100.

Zdej na dopustu pa poln avto do daske,cela familja not,pi?it po avtocesti konstantno nad 150 pa ti pije 6l pa nekaj drobi?a.

Buooo,ni? jasno. :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Evo,po prevo?enih 1500 km( nafilan avto do fula :blink: ),mi je popila moja mazdica povpre?no

6,4 l/100 km-vo?nja prete?no avtoceste(150-170 km/uro).

Sem kar zadovoljen z porabo. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 3
Napisano

to je pa tko al tko logish :bravo:

Ja je,samo se moramo vsako tolko pohvalit tudi sami...

...ker drugi nas itak stalno :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prostoro?no telefoniranje
Napisano

Aha...no potem pa sploh ni panike :D . Imam alarm ja. Samo nisem pa vedel za te senzorje...mi ni nihce povedal, sam pa nisem ?e nobenega videl.:P Hvala za informacije.

lp

To najlep?e ugotovi?,?e pusti? kakega psi?a not pa uklopi? alarm.

Po par korakih od avta stran se ti bo zihr spro?u alarm. :bravo::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.