Skoči na vsebino
Obna?anje Slovencev na Hrva?kem
Napisano

ej tole bi bil sokiran (isto kot jaz) kok mularije (pravi slovenci se pravi janez mojca) poslusajo narodnjake...

res neverjeten pojav

a res? Ne morem verjet... men se je ta turbo scena total zagnusla k sem 1 let v JLA to sranje poslu?al - pa ne po moji volji :angry2:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Obna?anje Slovencev na Hrva?kem
Napisano

Tisti mali „Ćifur?ki“ s svojo Balkanjado bi si pa tudi zaslu?li eno zau?nico (da jih en iz?amara ko pi?ke), sploh Hrvatarjem gre verjetno srbjanska muzika po?teno na falus, glede na to da se to dogaja na njihovem ozemlju?! :angry2:

hja sej... glih tole sem hotel pripomnit... a so bli Slovenci al so bli slovenski dr?avljani - mo?no dvomim, da pravemu Slovencu zlo sede neka Ceca oz. da ima celo njen CD.

Druga? pa je ?al tako, da vsepovsod imamo neprilagojence vseh vrst pa vseh narodnosti, tako da se kar strinjam, da bi blo treba kak?nega takega ekstrema mal naluftat. Ne zarad nasilja mapak zato, da se mu na tak na?in utupi v debilno glavo kje mu je mesto in da on ni center sveta.

@Carr: s ?im pa je udaril po steklu, da se je razbilo... ker ?e je samo z roko vetrobrana ne more? kar tako razbiti, razen ?e so za?el pri Citroenu tolk ?parat :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Eno za?etni?ko vpra?anje
Napisano

tale lastnik je bil o?itno veliko bolj tr?en od Mazde... :ne vem:

?e se airbagi odprejo je karambol kar konkreten, ?e posebej ?e je treba pasove rihtat, ker so o?itno pretegnjeni ali pa so mehanizmi po?kodovani. Tole sploh ni bil majhen karambol. :(

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

wow ja... cela 2? bom na tanku pr?paral... matr to ?e za sendvi? ni na pumpi :lol:

Ko bodo vse tipe goriv spustili za 10 centov bo pa napredek in ponovna vspostavitev konkuren?nosti s sosednjimi dr?avami... tale spust cen je ?al ob?utno prenizek, da bo kej zaleglo.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Slovenija : Hrva?ka
Napisano

tipi?en primer neprilagojene hitrosti...

o?itno res ja... prekleti divjaki v kamionih k terajo k zme?ani.... hmmm, mogo?e je bil pa sam mal zmatran pa je mal o?kice utrujene zaprl. :ne vem:

:blush:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hrva?ka ?ber Alles
Napisano

re?itev: prpele? se na dopust, parkira? avto, od?raufa? vse ?tiri kolesa in jih shrani? v prtlja?niku. Avto je nato ves dopust na klocnih, Hrvati crkavajo od smeha in se privo??ljivo smejejo ter tudi enmu ne pade na misel, da bi ?e kak?no dodatno ?kodo naredil... na konc dopusta samo namontira? vsa kolesa nazaj, spakira? robo in se odpravi? domov. :bravo:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hrva?ka ?ber Alles
Napisano

To dr?i kar si napisal, da ni to enotno obna?anje na Hrva?kem.

Za tak?no s(t/r)anje so pa poleg politikov hujska?ev krivi predvsem mediji, ki kar i??ejo najmanj?e dogodke, da jih obesijo na velik zvon. Recimo za primer je tale ?lanek na 24ur.

Slovenec ozmerjal policista... a to je novica, ki jo je treba objavlajti na obeh straneh meje? A res? Dnevno stotine ljudi tako al druga?e ozmerja policaje pa teh podatkov ni nikjer objavljenih ker nimajo nobene te?e. Ampak ko pa Slovenec na Hrva?kem ozmerja hrva?kega policaja je pa to nekaj najhuj?ega kar se lahko zgodi in verjetno bi se isto zgodilo s kontra situacijo.

To je ta probelem, ki greni odnose na obeh straneh, mediji pa si manejo rokice, ko lahko o takih stvareh pi?ejo pa ?etudi samo kvarijo medsosedske odnose.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pri?akovanja servisa
Napisano

Sej, ravno zarad kriznih ?asov ti ne daj nadomestnega avta ;)

Druga? je pa tako, da pri Gami so mi dostikrat oprali avto... verjetno je ta del "usluge" bolj odvisen od ?asa, ki ga imajo, al pa od tega kolk se jim da.

Me je pa vsaki? vseeno presenetilo, ko je bil avto opran in kr nekako la?je pol odkarta? tiste velke zneske v evrih... hehe, kolk je mene lahko okrog prnest, sam avto mi opere? pa sem ?ist bla?en :D

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hrva?ka ?ber Alles
Napisano

Zanimivo, na nekem drugem forumu sem enako napisal o osvobajanju du? iz gum na hrva?kem, pa mi je moderator prispevek zbrisal. Mogo?e zato, da nebi po nepotrebnem vznemirjal javnosti. :whatever:

Na kermu to? Da vidim ker forum je tolk hlap?evski, da ne sme? ?ez hr?ke kej povedat, sploh ob takih dogodkih?

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rezervno kolo..
Napisano

za tehni?no brezhibno vozilo mora? imeti rezervno gumo ali pa komplet za popravilo pnevmatik... ?eprav za precej Mazda?ev je dost tud MES kartica ampak pravila so pravila :jezicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hrva?ka ?ber Alles
Napisano

?e vedno se vsaj lahko tola?i?, da je vsaj avto cel, kar recimo ne more trdit tale odvetnik iz Srbije

http://24ur.com/novice/crna-kronika/razbil...-odvetnika.html

Sam kaj ?mo, to je pa? "moderna" Hrva?ka in od njihovih politikov napumpan folk, ki se vede kot trop ovac. :(

?lovek se resno vpra?a a je to za spustit v EU :ne vem: pomoje, da ne, ?eprav vem, da ?e zdale? niso vsi Hrvati taki ampak vseeno je to nekaj najni?jega kar lahko nardi? ?loveku, ki ti po vrhu ?e nosi denar in re?uje dr?avo... koljejo kuro, ki jim nosi zlata jajca.**

**kolk je prispodobe v tem stavku :P

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPF
Napisano

Vidi?, dobro da si delil tvoj problem z ostalimi na forumu in tako smo hitro ugotovili, da nekaj ne ?tima. Tako si mel pa lep potovalni dopust brez razloga za strah, da bi ti crknil DPF. :bravo:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup nove mazde 6
Napisano

Xedos 9 ni isti razred kot M6, je pa res da ima en model, iz na?e doline, letnik 2002 Xedosa9.

Xedos 6 in 626, sta "vzrok" za nastanek M6, zato so tudi prenehali izdelovat enega in drugega.

Ja v ker razred pa bi ga uvrstil. ?estka je v srednjem razredu, Xedos 9 ne vem, ?e sodi v vi?ji razred. ?e gledamo po takratnem luksuzu verjetno da, za dana?nje ?ase pa je vseeno opreme mnogo manj kot v povpre?no opremljeni novi ?estki al pa trojki.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup nove mazde 6
Napisano

Ukinili so ga PRED prihodom mazde 6, je pa ?e vedno svetlobna leta pred vsemi sedanjimi modeli, kar se kvalitete in vzdr?ljivosti ti?e.

ne bo ?ist dr?al, ?e se ne motim so zadnji model delali od leta 2001-2003. Isto?asno kot so dali na tr?i??e Mazdo 6, ki je ?isto zasen?ila s takrat drzno obliko - Xedos 9 je bil dra?ji in oblikovno bolj tradicionalen pa ni ?el v prodajo tako kot so ?eleli pri Mazdi in so ga raje ukinili.

Je pa res kar pravi? glede kvalitete saj naj bi v za?etku devedesetih Mazda po vzoru Nissana (Infiniti) in Toyote (Lexus) naredila svojo presti?no znamko Amati katere naj bi bila oba modela Xedos, ki sta bila narejena iz kvalitetnej?ih materialov vklju?no z debelej?im nanosom barve. Tudi zato je danes ?e vedno "?ivih" toliko xedosov in manj recimo 626-ic iz tega obdobja.

Druga? pa je tako, da Amati znamka ni za?ivela in z zmanj?evanjem stro?kov sta umrla tudi Xedosa.

lahko pa da je bilo krivo tudi to da xedos 9 ni bil mi?ljen kot menjava za model 929 saj je bil Xedos 9 FWD in ne RWD kot 929 tako, da v limuzinah je z ukinitvijo 929 pri Mazdi bil ukinjen tudi RWD.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.