Skoči na vsebino
Mazda CX-60
Napisano (urejeno)

Veliko lepša tale 60tka cela v rdeči kot pa cx-30 s tisto grdo plastiko. 😁

@Jest kolk preprosto je ujeti lažnjivca 😛

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano (urejeno)

Ja ampak sedaj ma on ta avto, tako da plastike so top! Še gor si bo kako nataknu ko so pa tako lepe. 🤣

p.s: predlagam črne zavesice porti blatu 😛

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano (urejeno)

Pa še rdečega je kupil, da so ja tiste grde črne plastike(čez katere je imel veliko za povedati) fajn vidne 🤪

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 3 urami je Janez007 napisal:

Obstaja še druga rešitev ... namesto baseball palice  😜

blazina3_1.jpg

What's That Round Thing on a Baseball Bat? | Mental Floss

Jaz sem tudi na bejzbol palco pomislu :D

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nosilci koles
Napisano (urejeno)

Nevem, v mojem lahko :D če dam na obvolanske ročice menja le ko jaz hočem. Mogoče je pri novih drugače.

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Autodoc ima kar dosti artiklov pomešanih. Spomnim se ko sem kupoval olje za menjalnik, po opisu in naslovu vse pravilno, na koncu sem pa dobil hidravlično olje :D

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano (urejeno)
pred 2 urama je g.Wankel napisal:

Janša pa pleše sam še na Triglavu, kot, da je največji Slovenec, čeprav vemo vsi, da je albanac. Lahko bi pa plesal v zaporu, tam kjer spada :)

Janšo v zapor Goloba pa  v kletko pa smo rešeni

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 15 urami je dvorjan napisal:

Tudi sam ne vidim smisla, da se v letu 2022 pri kateremkoli novem vozilu kupuje ročni menjalnik.

Raje kak kos "nepotrebne" opreme manj pa avtomatik, kot pa na roke šaltat ne vem koliko let še ... Čemu?

+1

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 7 urami je NevLado napisal:

A to primerjajo z istimi automatiki za katere si ravno ti na prejšnji strani napisal da znajo cukat in so neodločni? Vrhunski inženering res :lol:

Boli mene briga kaj voziš, sam da si ti srečen. Ampak ne mi tle bučke prodajat in o mazdini poeziji avtomatskega menjalnika razlagat traparije, ker sem šel tudi sam iz G120 ročni na G192 avtomatiko in ne grem nazaj.

men je tudi top AT, vsaj olja mi ni bilo treba menjat ker bi se mi menjalnik zatikal iz 2 v 3 😛

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano (urejeno)

Sam da ne bo un stavek res obveljal,..prihrankov ne boste imeli, svobodo pa 🤣 meni se pa zdi da so sami nakladači.

No imajo pa saj uni kolesa(ki so jih kupili za covid proteste) za it ponovno štrajkat 😛

No nazaj na temo, jaz sem tankal že v sredo(nisem niti vedel za podražitev) pa upam da zrihtajo te zaloge da bo lahko narod tankal pa hodil v službo

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.