Sem dvignil na 2.5. Bo pač rit malo bolj trpela na luknjah na cesti.
Bil sem v Šentjurju pri Celju pri tistem, ki ni Avto Krka. Ne spomnim se več. Je pa prišla ena frajla s poškodovanim ventilčkom in so kar naenkrat vsi mehaniki bili bolj poskočni (drugače so se vlekli kot megla, še hodit se jim ni dalo) in seveda se jih je sukalo 5 okoli nje in tistega ventilčka, tudi tisti moj, ki mi je delal optiko. Čeprav so vsi imeli druge stranke in drugo delo. Nikoli več tja k slinavcem!!
To je pri MULEJ vulkanizerstvo, bili so včasih ok👌 Sedaj pa imajo preveč dela in se več ne trudijo! 🫤
Sodelavec je šel pred 14dnevi k njim na optiko, ker mu je na Passatu spredaj po notranji strani zimske u nulo pobralo zunaj pa še 5mm po 45kkm(Nexenke).Bomo videli kaka bo obraba, poročam čez nekaj mesecev... 👍😉
Ja nekaj takšnega, pa večinoma po AC. Tudi stil vožnje je podoben tvojemu. Se je pa lansko poletje v zelo kratkem obdobju oprijem začel drastično slabšati , najprej na mokri podlagi, kasneje pa tudi na suhi.
Ja to se zhodi pri enih prej pri drugih kasnej a ko to opaziš je treba res takoj menjat.... 👍😉
Ta prispevek jaz jemlem bolj kot: zakaj bi ležale tam nekje izpostavljene vsem neugodnim razmeram kot, da bi bile na vozilu, če pa lahko za njih najdemo res primeren prostor v kolikor ga imamo in podaljšamo njihovo življensko dobo za kako leto, dve.... 😉
Menjal gume in pozabil zimske malo izprazniti, preden sem jih pospravil... Kakšna je "škoda", če jih do naslednje zime pustim polne? Sem že malo pozabil, zakaj jih je fajn izprazniti...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Hočeš povedat, da lepš diši kot od g192 🤔
Povezava za deljenje
Deli na druge strani