Skoči na vsebino
NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Mogo?e je pa to razlog, da nekateri tresenje pri izklapljanju pri novi M3 opazijo nekateri pa ne, lahk da so zej ?e zrihtal ... Ah ja, kaj ?ele bo z X motorjem ... :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Tako, prijava napake, nobenih vpr?anj v stilu "normalno", kot pravi Boss bojo zmer odgoovril z "ja" sam, da ni treba te "?udne napake" re?evat ;)

Drga? pa tile ropati pa to, vidi?, nardijo "sound proof" avto, zej se pa vsaka malenkost ?uje xD To sam pomen, da je avto o?itno res dobr izoliran :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Testi ostalih avtomobilov
Napisano

A je ?e ?ou kdo Scalo probat? Js sn se v?er z njo zapeljal, morm povedat, da je to biu moj prvi pa upam, da zadnji poskus z kavnim mlin?kom. ?e bi bla bol? zvo?no izolirana, od motorja bi ?e ?lo, amapak ko to za?ne ropotat, se kr bojim, da mi bo motor kam pobegnu :) Aja porabo na testnu sn meu pa 7.7 l/100km  :P

Druga?e pa razen ropotajo?ega podvozja pa nestabilnosti zadka, pa njihove plastike ... niti nism meu dodatnih prito?b. Aja ?e cena, oni to prodajajo za 20+, vrjetno se da pol kej zglihat ampak, vseen nekak ne.

Pravijo pa, da bojo dobli 1.5 motorje z 150 km (trenutno sam z DSG prodajajo). Kar bi pa ?e za tale manj?i avto mogo? znalo kej poment.

Uuu skor sn pozabu, tut tle majo ?rno notranjost na  strehi in stebri?kih. Pa mi ne pride tak ?voh.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Infotainment ... ok, res je.
MRCC .. je s starim kej narobe (resno spra?ujem, ker moja ga nima in me zanima kak se obna?ajo "stari"?)
stara varnost .. kaj je na novi trojki tolk novega v varnosti, misli? te sisteme k jih ma za prestreganje pre?nih vozil itn., pa kamera, da ti pove, da si utrujen?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.