Skoči na vsebino
Solidarnost v prometu?
Napisano

Enkrat sva se skregala jaz in pamet, zmagal sem jaz! :P

Ne sej drga? narod dojame, ker v naslednem momentu so lu?i pri?gane, ?e ne druzga v strahu, da ?e naleti ?e na enga tacga norca, da ga bo vsaj od dale? vidu!

Mam pa tut "genialno" re?itev kako se v mestu vklju?it na prednostno cesto (ki itak te noben pek ne misli spustit oz. je takih 10 % ?ofijev) in pol pa? kar peljem, sicer po?asi in kokr da cedeje i??em po predalu od sovoznika, obenem se glave iz avta skor ne vidi in izpade kokr da se sam pelje, jasno pa imam skoz v zornem kotu situacijo ki se dogaja na glavni cesti. Stvar ni nevarna niti malo, ker lahko ustavim kadar ho?em (brzine so zares minimalne), uspeh pa je biv ?e vedno do zdaj! Najbol sme?na je scena, ko imam koga zraven v avtu in izvedem to prvino, pa pol vsi reagirajo podobno kokr v filmu Butec in Butec I (ko Lloyd govori, da statisti?no gledano je bolj verjetno da se ubije? med potjo do letali??a kot da avion pade dol, obenem glede stran in se parkrat za las izogne kre?u)! :jupiii:

Stari sam upam da te na cesti kje ne sre?am..... :ne vem: Ti si strah in trepet..... :bravo::hohoho:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pljuvalnik za ?rtve zaparkiranja
Napisano

Pa ste opazili da pri tovrstnih podvigih predvsem prevladujejo ?enske ter starej?i, ?oferji ki tudi druga?e naredijo najve? piz.... na cestah.

Dostikrat to dr?i....ne pa vedno!! Ok...izjeme potrjujejo pravilo.... :ne vem:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Solidarnost v prometu?
Napisano

fantje, jst sem policaj pa drugim blendam

Evo pa nisem vedu da imamo tudi policemane med nami..... Sicer pa zelo lepo da tudi ti ?miga?.... :policaj:

Mene v prometu med drugim skoraj najbol iz?ivcira ko nekdo telefonira (jasno brez instalacije) in v tej fazi mu je vsaka hitrost prevelika seveda, tko da pol vozi kot bi se mu sanjal! :angry:

Mi je pa velik bolj v?e?, ko se taki telefonisti ustavijo ob cesti (tko da ne ovirajo nobenga), pa pol debatirajo po mili volji (no vsaj dokler mobira?un ni prazen al pa baterija) po svoji cigli! :rispekt:

Kaj pa ti....se nikoli ne pogovarja? medtem ko vozi??????

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6
Napisano

Po kratkih vo?njah mi v motorju ?e nekaj ?asa brni... To je moj prvi dizela? in to pripisujem temu. Bi prosil, ?e mi nekdo razlo?i kaj bi bilo to.

Stra?no me moti beep-anje ko nastavljam radio in ra?unalnik. Se da to kaj uti?at?

Za prvo javljanje bi bilo to vse. V naprej se zahvaljujem za odgovore in pozdravljam vse na foumu

Pozdravljen na forumu!

Popravil David- Ker ni videl prej odgovora od g Boss-a

Za bipanje ima? pa opcijo za ugasnit....pod nastavitvami radia lahko to da? na off....vsaj pri mazdi 3 je tako...

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6
Napisano

No jest osebno ?utim precej razlike med zimskimi (195/65-15) ki jih vozim zdej in letnimi (205/50-17) :ne vem:

Avto dosti bolj mehko pelje zdej...... :ne vem:

LP david

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6
Napisano

Definitivno bi te pri?lo manj....recimo taka plati??a kot jih mam sam...ti jih lahko dabavim za 29 000 sit na komad...seveda 16''....

LP david

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Solidarnost v prometu?
Napisano

No pa sej tudi sam pla?am relativno malo kazni...popre?no delam okoli 50 000 km na leto.... pa sem v zadnjih 3 letih pla?al 2 kazni sam....eno za hitrost eno za pas....aja pa ?e eno za ugasnjene lu?i.... :P

Sicer so me pa ustavili na enem odseku v logatcu....kjer sploh nisem vedu da je omijitev 50.... :angry:

Tako da useeno pazim..... :bravo:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pljuvalnik za ?rtve zaparkiranja
Napisano

Ok tahih sem imel tudi sam precej..... :angry: Enega je pa vredno izpostavit.... za tivolijem, pred mehi?ko restavracijo 1889 al neki takega.... Vglavnem bla sva z avtom od moje punce ki ima Italjanske tablice.... No Videla sva da se ena ?enska odpravlja v avto...in valda dala desni ?migovc, in ?akala na cesti da se baba premakne ven....da njenega nesposobnega manevriranja sploh ne omenjam.... No in kaj se zgodi.... Gospa spelja isti trenutek pa me prehiti strej?i gospod in avto zapi?i direkt z nosom v box...seveda je pol riti blo ?e zunaj...

No najprej sem to ?isto na easy sprejel....pride gospod z avta....grem ven...mu povem da sem imel desni ?migovc z dolo?enim namenom uklopljen in ?e lahko prosim avto odmakane...

On pa... MLADINA POKVARJEN!! KAJ SE GREste... kje je kultura do soljudi in spo?tovanje starej?ih od sebe.... ?zmeden? Menmi najprej o?i ven padle... za tem do?ivel manj?i heart attack.... ta ?as se je ?e za?ela moja z njim kregat...

Ko sem kon?no h sebi pri?el sem mu reku...da ?e avta ne odmakne v roku 5 sekund da mu ga bom lastoro?no na streho zvrnil....pol pa za?el "fljoskat" ?ez italjanem, italjanske zamejce.... no od tam naprej se mi je film utrgal...in ?e dobro da je bla moja zdraven da me je v avto zbasala ker ?e ne ne vem kaj bi mu naredu.... Pa nisem res niti malo agresiven tip...pol si lahko predstavljate kolk me je na obrate spravu.... No uglavnem... Parkirat smo ?li drugam!!! :angry::bravo::P

LP dAvid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Solidarnost v prometu?
Napisano

Osebno VEDNO blendam....in to ?e kake 3 kilometre po radarju.... Mi gre pa na ?ivce to...da gre mimo 30 avttov in NOBEDEN ne po?miga da je radar za naslednjim ovinkom..... :angry:

And Guess what....pla?al kazen....agrrr :angry:

LP david

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.