Nikoli ne ve?, kdaj se lahko obrne vreme. Zve?er gre? spat in je 20 zjutraj pa sne?i... mora? imet zimske gume. Veliko primorcev ima zaradi tega celo leto zimske gume...
A jih vozite s sabo ko ketne?
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ja Alex..pri nas na obali res me ve? to vreme lahko preseneti he he ...jaz imam tudi pripravljene zimske gume na drugih feltnah..ko bo cajt..akcija ..lp
Vidva rabita hoovercraft....
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
bejba s telefonom v roki tam ene 70-80 nezmanj?ane pi?i ?ez kri?i??e naravnaost tik za menoj in pred drugega za menoj v vrsti.....kot kak film iz tajske kjer se neverjetno zbasejo en mimo drugega....oz very close call na youtubu...
Ampak ni niti blinknila, ne samo da ni opazila da se vklju?uje na prednostno, ona je mirno pi?ila naprej, brez trzljaja po bremz ali volanu, in garant sploh ne ve kaj je bilo...
Joj, kak?ni loleki. Tip je vpra?al o zanesljivosti avta, vi se pa zdaj kregate o folijah, laku in kasku.
Mazda 3 Revolution 120 - odli?no skoraj vse. Nekaj japonskih bedarij (ki jih iz evropskih avtov nisem bil vajen) sicer pa odli?en avto. Po 25.000 km nobene resne te?ave - polno opreme in odli?na vo?nja. Izberi 120 konjev, ne bo ti ?al. Edino boj se radarjev, ker si hitro "?ez". :-P
Poudarek avtorja je na laku
Ta motor je 2.2 in naj ne bi imel vec tezav s sitom. Poleg tega ima adblue, drugacen dpf sistem.
Ker pa je 2.2 preveri raztegnjenost verige.
Pa samo opazka za 4x4, gre seveda za avtomatski 4x4 kjer avto sam dodaja po potrebi pogon zadaj. Prav tako s ketnami ne mores vec kot 30 na uro ker avtomatika vklopi DSC pri 30 tudi ce ga rocno izklopis
Pismo poceni... Jest vec dajem pa si videl kaj imam zavarovano. Je pa res da nimam se 50% popusta. Vrjetno pri meni malo igra se vloga o prostornini motorja..Kera zavarovalnico pa imas ce smem vprasat?
Triglav 50% + 25% drajv
saj ponavadi ne proftira? ni? ?e ima? delne kaske...dajo popust na paket samo
Ja samo to te potem pride kar mega na letni ravni. Pri triglavu pri full kasko niso vstete elementarne nesrece (toca, sneg...). Imas pa opcijo kasko z 5% odbitno fransizo (placas 5% od zneska popravila) ali pa 1% odbitnr franzice in placas vedno fiksno vsoto (1% od nabavne vrednosti avta). Obstaja se tretja opcija full kasko brez odbitne fransize samo pride kar veliko...
P.S. Kaksne so to fore da imas ful kasko a notri niso vsete elementarne nesrece...
600? komplet, na katalosko ceno avta 39k all inclusive brez odbitne
No razen ce se zaletis seveda da si ti kriv potem je 1%
Ko sem kupvov sem gledov 6ko, prostora ma res ogromno notr, mi je bil takoj vsec. Ampak v tem trenutku ne rabm tolk velikega avta, k bo potreba po vecjem, pa vzamem 6ko definitivno, pa samo z zeno zarotirava da ona pa zj mojo 3ko
no ampak nima? potrebe, pa si pripravljen dati ve? za manj?ega?
Jure kako pa ti lahko uveljavljas parking za recimo udrtine od kamencok na haubi ? Tudi sam imam parking (ne kasko) in tudi nimam odbitne fransize, ampak parking lahko koristim samo za poskodbe, katere so bile storjene na parkingu (praske udrtine itd.). Ce je kaksna sumljiva praska bi ze lahko rekli, da gre za vandalizem, kateri je pa na voljo samo pri full kasko (triglav) in bi vrjetno zvisel. Vrjamem, da lahko uveljavljas full kasko za udrtine od kamenckov na haubi, ampak v tem primeru imas vrjetno odbitno fransizo? Ali se motim? Sprasujem zato, ker ze neki casa razmislam kako bi sprednjo haubo uveljavljal pod parking zaradi kamenckov. Seveda brez tega, da bi namerno popraskal haubo in potem uveljavljal . Zavarovano imam pa parking, elementarne nesrece (toca,sneg itd.) in pa sipe.
ja seveda ko govorim o kasku govorim o full kasku, ve? ne morem pisati ampak do sedaj na vseh avtih so bile menjane ?e lu?i, barvana streha, hauba, zadnja vrata, stebri?ki od rampe....vse zaradi odrgnin, vdrtin itd itd vse brez stro?ka 1?.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Da in imas vsaj 3 teme tle o tem. Pa je v challenge navigacija? Ne spremljam vec tolko...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani