Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Ne morem verjet kolk je ta avto poceni ratal...?ez dve leti bo ?e po 3 jurje.

Cena tem Mazdam gre dol sorazmerno z vi?anjem cene goriva. :hudicek: Bemti za drugi avto bi pa kar bila, ?koda ker je (relativno) pre?voh (sploh za to porabo). :blush:

pa ?e danes so zaklju?ili s proizvodnjo, malo mi je pa ?al tega. :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

da bi se matral za 1? na tank? naj dajo konkretno ceno pol pa ja!

Ko gre cena goriva gor za 1? na tank je pa ogenj v strehi? :blink: Meni se to zdi ?isto OK. Je pa problem ker je to do nas pri?lo ?ele zdaj, v tujini so razli?ne cene goriv pri razli?nih trgovcih nekaj normalnega. Kartelni dogovor pri nas? :)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vnesem datum rojstva in dobim:

Obvestilo!

Glede na podatke, ki ste jih vnesli, bi se vam ?eleli ?e posebej posvetiti, zato nas pokli?ite na 080 11 24 ali nam pi?ite na info@wiz.si. ?e zavarovanje avtomobilske odgovornosti nujno potrebujete, ga lahko sklenete na spletni strani Adriatica Slovenice.

ter

Najmanj eno izmed polj ni pravilno izpolnjeno. Prosimo, preverite in popravite vnos!

Seveda gre za datum rojstva pa koji kurac te?ijo?! :vskalo:

EDIT: aha, ?e dam, da sem eno leto starej?i je pa OK. O?itno kaka akcija. Pride pa celo ful kasko zelo ugodno. :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Group buy 2:
Napisano

Inovative je pa vi?ji nivo, recimo prav pridejo njihove ?irokopasovne lambde, za mapiranje avta... :zvizga: Sicer pa, poglej ceno pa ti bo jasno. :)

EDIT: Sem se spomnil, ravno prej?njo soboto sem gledal Inovative O2 ?tev?ek, ko je prijatelj mapiral EVO8. :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Group buy 2:
Napisano
Al pa, ?e so to skopirali od
Tako kot so skopirali od Renault Sport tudi prednje podvozje in ga fensi poimenovali HiPer Strut. No saj Renaultovo (Megane RS prej?nji in sedanji ter novi Clio RS) podvozje so tudi pri Fordu skopirali pa mu dali lepo ime Revo Knuckle. Klik, kako se in?enir pri Renaultu smeje temu.

‘We were a bit miffed when Ford came up with the name Revo-Knuckle for the suspension on the Focus RS, as we introduced our system on the Megane RS five years ago but without a catchy name so fewer people have heard about it,’ jokes Steve.

OK, dost offtopic. :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Group buy 2:
Napisano

Midva se dobiva na kavici, tako kot zadnji?....verjetno v nedeljo oz. ?e ima? v sredo po peti uri ?as.

Prav, samo pokli?i. :D

@Symon, piknik je TA teden, 2.6.2012. :)

Se posipam s pepelom, ja ta teden. :blush:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Group buy 2:
Napisano

Po enem tednu dobil. :bravo: Kje bi prevzeli? Piknik je drug teden in vsi, ki se ga boste udele?ili lahko prevzamete tam. Kdor bi kakorkoli druga?e naj me kontaktira na ZS.

1.) Boss

2.) Grega

3.) Dejan Pavlovic

4.) Joe Joe

5.) Deeyan

6.) Phyntox

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Najem peskovnika (Raceland)
Napisano

To sem lahko tudi jaz ja, ?e ?e omenjate to opcijo. :D No saj to sem mislil, ko sem se javil za pomo?. Na naslednjem trackdayu naprimer moram enega nau?iti da zbije 2 sekundi dol, imam obljubljeno nagrado... :hudicek: Pa s tem, da ima avto, ki zmore ziher peljati ?e bolje kot mu je cilj. Vpra?anje je le koliko mu ga bo ?koda. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.