da bi se matral za 1? na tank? naj dajo konkretno ceno pol pa ja!
Ko gre cena goriva gor za 1? na tank je pa ogenj v strehi? Meni se to zdi ?isto OK. Je pa problem ker je to do nas pri?lo ?ele zdaj, v tujini so razli?ne cene goriv pri razli?nih trgovcih nekaj normalnega. Kartelni dogovor pri nas?
Glede na podatke, ki ste jih vnesli, bi se vam ?eleli ?e posebej posvetiti, zato nas pokli?ite na 080 11 24 ali nam pi?ite na info@wiz.si. ?e zavarovanje avtomobilske odgovornosti nujno potrebujete, ga lahko sklenete na spletni strani Adriatica Slovenice.
ter
Najmanj eno izmed polj ni pravilno izpolnjeno. Prosimo, preverite in popravite vnos!
Seveda gre za datum rojstva pa koji kurac te?ijo?!
EDIT: aha, ?e dam, da sem eno leto starej?i je pa OK. O?itno kaka akcija. Pride pa celo ful kasko zelo ugodno.
Hmm, Allyssa Sirius in uklopko, da ni bil to un, ki nas je pri?el ogovarjati ter se potem opotekel naprej ter plezal gor ?ez un mosti?ek? Po alkoholnem stanju sode? bi lahko bil, res pa ni imel klobuka?!
Tako kot so skopirali od Renault Sport tudi prednje podvozje in ga fensi poimenovali HiPer Strut. No saj Renaultovo (Megane RS prej?nji in sedanji ter novi Clio RS) podvozje so tudi pri Fordu skopirali pa mu dali lepo ime Revo Knuckle. Klik, kako se in?enir pri Renaultu smeje temu.
‘We were a bit miffed when Ford came up with the name Revo-Knuckle for the suspension on the Focus RS, as we introduced our system on the Megane RS five years ago but without a catchy name so fewer people have heard about it,’ jokes Steve.
Po enem tednu dobil. Kje bi prevzeli? Piknik je drug teden in vsi, ki se ga boste udele?ili lahko prevzamete tam. Kdor bi kakorkoli druga?e naj me kontaktira na ZS.
To sem lahko tudi jaz ja, ?e ?e omenjate to opcijo. No saj to sem mislil, ko sem se javil za pomo?. Na naslednjem trackdayu naprimer moram enega nau?iti da zbije 2 sekundi dol, imam obljubljeno nagrado... Pa s tem, da ima avto, ki zmore ziher peljati ?e bolje kot mu je cilj. Vpra?anje je le koliko mu ga bo ?koda.
Kva ima? to za eno ?varuno, da bi se ljudje kar zastrupili z njo? Sicer pa ne vem za malome??ane, jaz sem itak hribuc, pri nas smo navajeni na ?nopc. Pa prespat v Cliu se tudi da, preverjeno.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
pa ?e danes so zaklju?ili s proizvodnjo, malo mi je pa ?al tega.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani