Skoči na vsebino
Poraba!
Napisano

avto se mi je nekaj polomil............samo 8.2 porabe :harhar: tako porabo sem nazadnje bele?il ammmm2 leti nazaj :)

Pa kaj je zdej to...a ve? da tudi meni, poraba 8,5 pa ga nisem lih na polno gonil niti ?paral...res pa da relacija do Novigrada in nazaj.... :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Huda stvar ja. Dobro, da nisem Clia prodal... :blush:

Hehe...kaj ?aka?, zdej ve? da se ga da za dobro ceno prodati...za ceno m3 se da ?e 100% zdilat tko da....pa ni napisal da ima avto okoli 300 hp :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Oboje je ze pri bajti.

Pol to res nebi bilo fer, ker Ajvar lahk obdr?i MPS-ko :

Symon....te je stinsl a...haha...ej poglej, za taprav dnar....sploh ni za razmi?ljat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

symon to je pa en bullshit :) kolikor te poznam .... nisi prepri?ljiv trenutno, in ?e ti je to droga (dirkali??e ) hmmm ne vem ?e se ji bo? kar tako uprl :)

Pa kaj boste vsi prodal rakete :)

Sam res Symon, kaj je zdej to??Sej s prodajo si sam v minusu...pa ?e res si ga porihtal in ?uval...drga? pa uklopko, sej ne bomo vsi raket prodajal...haha, bomo jih ?e mal naraketiral a ne :)

Je pa tale Nissan res poglavje zase, samo kot je ?e prodajalec napisal....?e ga bo vzel, ga bo ljubitelj, kar je prav po eni strani, pomoje bi bilo tudi fajn da ga prodaja tudi npr. na mobile.de ipd., ni 2x za re?t da se v tujini kak?en kupec najde, oz. ?e prej kot pri nas.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nikoli ve?
Napisano

Preverjena 5tka in vsi ti problemi katere si napisal nekako ne gredo skupaj...daj malo napi?i kaj to pomeni preverjeni avto? da ti prodajalec zagotavlja da je ok al kako?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 6 2008
Napisano

cimbalca a si kupil novo ali je bila uvo?ena? Druga? pa glede barve, to vsem leti dol sedaj, odkar so laki na vodni osnovi...ni to ve? tako kot v ?asih Golf II :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3(04-08)-razlike o opremi
Napisano

Pribli?no enako je, nekako kar je sedaj nova TE je pri stari TX., stara GTA pa je imela poleg TX ?e ?portni sprednji in zadnji odbija?, pragove, 17litke, GTA masko, senzor za de?, Xenon, malo ni?ja je, malo druga?ni ?tevci + 45konjev ve? :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zavorne plo??ice
Napisano

No ja, ?isto 100% uporabni?kega mnenja ne morem dati ker par 100km po tem ko sem montiral EBC diske in GreenStuff je ?el avto v totalko. Se pa spomnim da je bolj slabo bremzalo ko so ble hladne, ogrete pa ufff, se je ustavilo v momentu.

Sam tkole gledam na strani, npr. yelowstuff so pri trojki samo za MPS-ko. Hmmmm samo zanimivo glede zadnjih plo??ic za trojko, zgleda so nekaj zadaj spreminjali po letu 2005 glede na to da so druge plo??ice, mogo?e ve?ji diski.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zavorne plo??ice
Napisano

A niso Ultimax ?isto obi?ne plo??ice...pa? EBC firma....potem se pa z zelenimi za?ne, rde?e so pa itak ?e za bolj hardi?e :)....?e jest sm jih imel na 323C (green stuff).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Moja ima na polici napisano 37k?+neki drobi?a.

Kolega ma Alfo, 156 dizlco, valda full oprema, temno modra, be? leder...vse skup sedaj vredno par jurjev...pa prav sm dal za komplet kasko jurja...men ni? jasno, od kje, pa ?e 1.9 je, ...pa prav, ja ?e je biu nov 31t eur :vskalo: . Tole oderu?tvo glede kasko zavarovanja na novo ceno avtomobila bi moral skenslat...da mi ga ukradejo pa dobim po eurotaxu, kekci eni.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.