Skoči na vsebino
Mogo?e kaka MAZDINA akcija?!
Napisano

Jah to so pa bli cajti ko si lahko generalko naredu na avtocesti s ?raufcigrom pa salotejpom in to v roku pol ure pri starih avtih! :hohoho:

Denis ti si mi sumljiv, pomoje si gledu vse dele Macgyverja, ki s svojim ?vajcerom vse odpre (citiram film Tu pa tam)! :hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mogo?e kaka MAZDINA akcija?!
Napisano

A mogo?e kdo ve, ?e obstaja kaka akcija v zvezi z mazdami, tko kot jo ima na?a doma?a produkcija iz Novga majsta!

Ker k njim, ?e ma? Renolda, pol jim ga loh prpele? na servis in je do 30 smukov đabe! To je glih dans naredu kolega Wind, ampak so ga takoj hotl ocurit kot norca, npr. menjava spr. le?aja in delo naj bi blo natanko 30 kosov! :blink:

No Rok, sicer pa ti ve? povej, o akciji in dana?njem dogodku, me je pa samo zanimal, ?e ima tut mazda kak?nega tacga BO?I?KA! :jupiii:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?e ne bi bilo japonskih avtov,
Napisano

Glede tvingota te ?ist ?tekam, da se ti je zagabla cela Francija pol! :hohoho:

Aja ?lepslu?ba, kdor ?e ne ve, je v?eri tvingo staro mazdo vleku po cesti, ko so me kao kabli al karkoli ?e pokausal, no pol ko smo hotl pogledat, je pa takoj pr?gala, matr milo! :P

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?e ne bi bilo japonskih avtov,
Napisano

Se mi zdi da si glih narobe dojev, ker fora je v tem - kerih nebi nikol hotu vozit, ne kere bi vozu ?e ne bi blo po?evnookih makin! :D

Aja kar se pa dr?av proizvajalk ti?e, pa sta zame ?vaba in japan nekje tko tko, tako je pa? moje mnenje! B)

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Motor za RX8
Napisano

NO sej ?ist tko, ?e se ga komu ne da prtiskat (pa magar na mestu in ne u gibanju), ga lahko mirno do mene u Sotesko prpelju, bomo poskrbel zanga - da nebo premal obratov! :bravo:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zeeelo poceni olje
Napisano

Moja mazda je ?e usga hudga navajena, pa ?e nasploh sem vse prej kot zihera? v ?ivlenju, tko da ?e ga ?e majo tole robo, jo bom kupu in uporabu, ?e pa kej crkne, boste pa itak loh rekl, da ste me predhodno opozarjal! :P

Din - kok pa ti ga pokuru olj?ića, prej in po npr.?!

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zeeelo poceni olje
Napisano

Ja ?eprav mi velikrat kak?en lokalc pametuje da za japonca obvezno Kastrolo! :ne vem:

Men je valvolajn ful ok, pa ?e v ?paru majo akcijo 4+1 pa je cena dobre ?tiri smuke! Posledi?no se mi total jebe, ga pije al ga ne, v to?lu je ?ist isto! :D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

rain-X preparat
Napisano

Jz morm pa vsaj 60 letet, da je zadeva ?e bl izrazita, drga? pa je jasno tut velik odvisn, ?e ti ?e kak?en vetr pomaga pri odna?anju vode dale? stran s ?ipe! :D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

rain-X preparat
Napisano

Jaz sem ga npr. u Bauhausu kupu in je genau 2 smuka SIT! Pa zadeva res funkcionira, ni da NI! :rispekt:?zmeden?

Pa ni samo fora, da se mora? 50 al 60 pelat, ker pri manj?ih brzincah, se pa kapljice tok porazgubijo, da vidi? skoraj perfektno! :jupiii:

Boste vidl pol, loh samo ?e brisalce odmontirate in enmu (nejevernemu Toma?u) prodate! :ouje:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zeeelo poceni olje
Napisano

Verjetn ga bom dans ?ov kupt, pol pa enkat kmal uporaba sledi! <_<

Zdej me pa tut prov zanima ?e je pri taki ma?inki kot je moja, sploh ?e mo?no da brez orng posega ne bi olja goltala, ker ga naravnost obo?uje in je to edini pogoj, ki mi ga postav, ?e jo ho?em okol prtiskat! :P

Kater olje pa je svetval Ajvar, zihr Repsola! B)

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

rain-X preparat
Napisano

A ste u teh de?evnih dneh kej testiral X rejn? :ne vem:

No jz sm ga ful, pa kok je to nor ob?utk, ko od Kamnka do Lublane pozabim, ?emu naj bi brisalci sploh slu?il in bi z njimi komot naredu weight reduction! :danzoman::hohoho:

?e je kdo ?e vedno skepti?en (al pa mu gre te?ko iz to?la cca. 2 smuka) glede efekta preparat, mu ga rade volje posodm za kak?na 2 nanosa! :jupiii:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

sklopka mx5
Napisano

Jaz sem pred cca. letom in pol menju sklopko in dal notr (hidravli?no) Sucks (Sachs), pa ?e bom ?e neki cajta tkole zme?ano vozu, jo bom loh ?e pred pomladjo spet zamenju, kar mi ne di?i preve?, je pa ful bedn ob?utk, ko ti za?ne avto enkat v obrate hodit, pa si ?e zmeri na mestu (podobno kot pri avtomatikih)! <_<

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

izku?nje z mazdo 323 1.3i 90
Napisano

Motor naj bi bil precej var?en in totalno neproblemati?en, sicer je pa Mazda! :jupiii:

Mislim da bi bila omenjena honda vsaj enih 3 - 5 krat dra?ja! <_<

Je pa ESI vseeno kar mal bolj problemati?na zadeva, ?e ne druzga glede hladilnika, ki ga vsi pol takoj menjajo z vtijevskim, pa tut sicer naj bi imela kar nekaj te?av s pregrevanjem! Za mazdo pa bo? imel kar nekaj delov ?e po odpadih in glede tega nima? kej dost za falit! :bravo:

In ja - itak smo pristranski, navijamo za NA?E! :ljubezen:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.