Hm, upam, da se avtor zaveda, da plin su?i ma?ino! Zna priti do hudih komplikacij s ma?ino, ?e se potuje ve? ali manj non stop na plin. Vse skupaj s plinom je mi?ljeno, da se nakako 20-30% vseh relacij fjaka s plinom 70-80% pa na bencin.
Tole sm ?e nekaj bral glede presuhega delovanja na plin ampak sem bil raje tiho da se mi nebi kdo smejal ker nism bil ziher
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Zanimajo me va?a mnenja, izku?nje in nasveti z M 3 sport (katerokoli izvedenko). Mika me nakup, vendar nimam nobenih informacij "s terena".
Vsem hvala v naprej za odgovore.
oj.
Jaz sem tudi za?etnik z mazdo 3.
Kar se mene ti?e so za 1x samo dobre stvari,avto je dovol prostoren,sede?i so udobni,sama armatura je dovolj kakovostno narejena da ne po?lu?a? kakega ?kripanja,kar se ti?e voznih lasnosti so dobre,seveda ?e ne ?para? na gumah,glede samega motorja pa ti lahko povem za 2.0 bencinski motor. Lepo potegne in poraba ni nevem kok velika!
meni je enostavno v?e?en avto!!
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
Je pa lahko ?e ena fora... To trenutno ra?unanje porabe je dvorezni me?, ker npr. BC prera?unava na trenutno stanje in ni vseeno ali se vstavi? na pumpi ko si ga ti??al v klance ali pa si se peljal npr. po klancu dol z Rakitne
hmmmm to mi je znano!
Trenutno pa se pri meni poraba giblje od 8.3-9.5 za 1x
je pa treba po?akat da spraznimo par tankov za realno oceno!!!
Mater men je prej CBR-ka 600f l.95, porbila od 4,5 do 6 litrov, zdej pa isti motor samo letnik 2002, pa je minimum 5,1, max pa 7 litrov. Pa stara ma ?e vplinja?e, nova pa elektronski vbrizg, sicer sem se ?e pozanimal in mi vsi pravijo da je normalno.
Pa ?e en orientacijski podatek, prej 100 konjev in 217 kilogramov, sedaj pa 110 konjev in 170 kilogramov, kje je tukaj logika ?
Al pa si se ti men mal poredu!!..........................Si se vpra?al?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani