Lepo napisan povzetek, omenil bi samo, da v google mapsih deluje glasovna izbira v slovenščini, je pa mislim ta da tako, da mora biti jezik telefona nastavljen v slovenskem jeziku. Vsaj pred časom ej bilo tako.
@Alex, teb pa res mehaniki na dušo pihajo, zdej ne vem zakaj 🙂
Mi je pa zadnjič razlagal eden izmed direktorjev na firmi, da on pri vsakem avtu tudi stekanje popravlja, da potem je to šele avto, da se pelje kot se more. Vse ostalo je brez veze. To je rekel po tem, ko je razlagal da pač so edini pravi avti SUVi, vse ostalo so 'smetišnce' 🙂
Decibel levels are measured on a logarithmic scale. This means that an increase of just a few decibels represents a big difference in noise levels. In fact, a difference of 3dB doubles the amount of external noise the tire produces.
Think about the many thousands of cars on our roads each day. If we all chose tires with lower noise ratings, imagine how much quieter our towns and cities would be.
Evo po iskanju testov, primerjav, in skoraj doktoratu sem prisel so zakljucka da je najboljsa guma 225 45 r19 glede na zmogljivosti/cena hankook ventus s1 evo 3. Prvovgradnjo jo ima tudi bmw 3 in 5 bencinar, audi a6 sline, vw 2,0tsi. Vsaka ima neke pomankljivosti in prednosti, zdaj ce je v suhem ful dobra je v mokrem bolj tako tako al pa obraba izstopa, tako da ta guma je nad sredino povsod in se mi zdi zelo dobra izbira.
Menda, pa da so kar glasne, jaz rabim gumo ki bo čim tišja recimo
Ne, ni to dizelsko pravilo Jaz sem vedno bolj skeptičen do teh motorjev, neka super duper tehnologijaa pa kompresijsko razmerje itd..po drugi strani, dobiš pa potem ful več sranja znotraj motorja, od raznih oblog , mašenja, ipd... Vsaj tak občutek imam.
Ja, sej. Tako bom naredil, mogoče bom s škodo na avtu kaj pokompenziral da bom bližje ničli. Ja, tablla je bla potem na nasprotni strani, ko sem obrnil in šel na Kozino. Najbrž je bila tudi v tisti smeri, kjer sem se prej peljal, samo itak nima veze, ker če ti skoči tik pred zdajci na cesti nimaš kaj. O teh tablah in to tudi policaji sploh niso nič razglabljali.
Menda je bilo malo pred časom tam na isti cesti ornk karambol so bli trije avti precej zbiti. En je nabasal na srnjaka potem ga je odbilo v drugi avto na nasprotni strani, potem se je pa še en zadaj nekak zabil tko da, kot je razlagal policaj, je bil kar mess.
No znalci, mene pa zanima tole. Z avtom sem naleten na divjad, ki jo je po trku odbilo tudi v prikolico zadaj. Vprašanje pa je, katera polica za prikolico se sedaj upošteva? Ali polica od avta - kjer imam zavarovano divjad, ali pa polica od prikolice ,kjer imam zgolj kasko?
Ja, ma najdražjih itak ne bi, ker ne bi bilo neke dodane vrednosti. Eden izmed šefov v službi je na novem avtu vrgel dol nove conti 6, in dal gor michelinke 4s, a guma je več kot 300 eur In mi razlaga kako to vozi v nekem dirkašem stilu, z SUVjem
Danes sem gledal na selmarju dve novi mazdi 3 z nexen nfera su4 gumami, pa me malo bega kaj niso nove mazde (od 2017 dalje) prišle z toyo ali bridgeston gumami?
Te so čisto solidne gume, vsaj po testih sodeč. So pa skoraj pol cenejše, odvisno od dimenzije. Pri meni to pomeni nekje 250eur recimo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
To ja? Nimaš? Ja kaj pa maš A to je kaka iz uvoza al kaj? A ni top oprema? Pri meni so še vse mazde imele to , zanimivo
Ja google nima slovenskega, to bi bilo top. Mapsi pa kolikor sem probal, kar znajo no...meni med ulicami išče tip top, tudi s šumniki
Povezava za deljenje
Deli na druge strani