Mal nazaj je pred mano nekdo tanku LPG v 350zja. ?al je ro?ko ravno odklopu, ko sm iz ?epa vleku telefon, da bi sliku. Se ga bo pa najbr? ve?krat dal vidt, ker je v Dom?alah samo ena LPG pumpa..
"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Vreme je bil tolk zakon, da sm spraznil cel tank plina z vo?njo kar tako malo naokoli. Poleg uklopkota ?e petkrat sre?al tamodre in niti enkrat ni eden trznil zarad manjkajo?e tablice, ?e celo na motorju je peljal je za mano cca 5km in se mu o?itno ne da ubadat s takimi malenkostmi.
?koda edino, da niso bile temperature malo vi?je, bo pa zato nasledni? ?e ve?ja u?ivancija brez strehe po ovinkih
Tut men uspel zasledit kar nekaj turbo kitov, med drugim za 1.6 in ob pravilni monta?i ter nastavitvi je hitro dose?enih omenjenih 200-220hp nad to mejo se pa potem za?nejo malo ve?ji finan?ni vlo?ki za nadaljne nadgradnje..
To?no vem kak?na ?alost je s prodajanjem rabljenih dizelskih ?estic. Trenutno se jih zlo velik prodaja in te?ko iztr?it kako pametno ceno..
Se bo za?el ?parat ja, proti koncu jeseni bo najbr? spet velik dela in robe za tovorit tko da ?e se kupuje kak avto, se 100% kupuje nekaj poznanega in preverjenega
Ubistvu sm to ?ele zdej ugotovu, da ko sm biu z biv?o ?e kak let skupaj sm ratu kr udobna copatka in se avta res ni velik gonil(ob?asno ja-takrat ko je bila nuja). No in ker sva mela razdaljo 50km v eno smer, se je nabral teh avtocestnih 'lagano-sportskih' kilometrov vsak teden vsaj po 200-300, nato ?e ?ihtnih 400 na teden po avtocesti, ostalo pa je drobi? ?e se je kaj okoli LJ skakalo.
Ne me pa narobe razumet, da bi vozil 70 po avtocesti 100ka je meni ?e najbolj odgovarjala, predvsem tut iz tega razloga ker sem pravo?asno odhajal od doma in se mi ni nikamor mudilo. No zdj je pri?lo do tega, da si ob?asno za?elim da bi se mi mudil si te?ko predstavlam kuko me je dizel v penzionista spremenu..
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Prehlajeni motorji so kr resna stvar; kihajo, smrkajo, pu??ajo..v?asih k?n tok mo?no kihne da ?e teko?ina prite?e
Povezava za deljenje
Deli na druge strani