Skoči na vsebino
Sprememba cene goriv
Napisano
pred 15 minutami je sportman333 napisal:

Za to rabiš sveto trojico ali pa kakega porša ali pa "predelanega" golfa :), JAP avti niso za to....🤣

👍ne samo avtomobili, tudi kaj sosedje delajo/imajo, kdo ima večjo hišo, več denarja, lepšo okolico/travo, itd....to je pač nacionalni šport Slovncec na splošno/v generalnem 🤣:)

Saj ne morem verjet...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

To s prikolico je na mene letelo... 

Ja, Alex, prikolica ni češka, ampak slovenska. Če je tebe sram prikolico peljati z golfom 2 generacije rdeče barve, mene ni z mojo mazdo. Vidim pa, da ti res ni pomoči, da ne moreš brez žaljenja. 

Ups...sem ponižal cvajerja... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
pred 6 urami je Jest napisal:

Kolikor sem opazil, jih dokaj malo placuje z aplikacijo… Vec se jih je posluzevalo “zunanjega okenca” takrat, ko je bil se obvezen PCT… Enkrat se mi je zgodilo, ko sem zakljucil s tankanjem (seveda placal preko aplikacije) in se vsedel v avto, mi en tip potrka po sipi, odprem… in pravi, da sem pozabil it placat 🤣 …

In ti si mu odgovoril, da je vsak deseti račun gratis... Da mu vidiš faco... :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
pred 2 urama je Alex napisal:

Seveda. Samo potem ne bi ostalo dovolj za cigarete in pivo.Veliko teh ki imajo najmanj, kadi kot turki in pijejo kot žolne. In potem je par evrov za poln tank problem. 😉

Nihče, povdarek, da nihče ne pije in kadi za TVOJ denar. Marsikdo ima razlog, da kadi in pije. Ne vidi drugje rešitve. Gužva na pumpah je bila, kot v trgovinah na črni petek, kot v trgovinah, ko so akcije in popusti. Sam ne mi rečt, da ti NIKOLI NIČ V AKCIJI ALI S POPUSTOM ne kupiš. Pa se nihče v tvoja dejanja ne spotika. Če nisi toliko inteligenten, se s takimi izjavami izkazeš in žališ ljudi. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
pred 51 minutami je Alex napisal:

Itak. Slovenceljni pa zopet zganjajo celo paniko za par evrov več/rezervoar. Smešno. Celo dodatne posode so nosili s seboj in jih polnili z gorivom. Ha, ha.🤣🤣 Ko vidiš take scene veš, da se je nekaterim res odpeljalo. Potem pa se čudimo nekaterim komentarjem. 😉

So ljudje, ki jim vsak euro šteje konec meseca. Samo ti tega ne veš in ne vidiš. Ti si fejstbuk doktor. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Zanimivo. Dol vsi avti riknejo, ko enkrat tankajo. Tud dol proti Turčiji in Moldaviji je tako. Vozijo pa nafto tudi iz Kopra. In to PETROL pumpe. 

Res so nekateri pravi strokovnjaki. Kot da južnjaki nimajo novih in modernih avtov. Pa ne mi rečt, da je njihova hrana tudi slaba...pa oblačila...

Jao jao jao... 

Pred eno uro je Alex napisal:

Enako. Če hočeš svojemu motorju samo dobro, se takim gorivom na daleč izogni. Tudi po Italiji so kake manjše, privatne pumpe, ki se jim je potrebno izogniti. 

Potrebno izogniti...talo kot tebe...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 2 urama je Shrek napisal:

Legalno čisto. 

Spodaj piše pogojno izpravno. Napaka se mora odpravit v 15ih dneh, ponovni pregled ni potreben. 

Enako sem naredil tehničnega z avtobusom, mi ni gorela ena zadnja luč za tablico... 

To je čisto legalno...

IMG_20220303_181745.thumb.jpg.889a3021e4fbd77f55c9d673e0b92a32.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Legalno čisto. 

Spodaj piše pogojno izpravno. Napaka se mora odpravit v 15ih dneh, ponovni pregled ni potreben. 

Enako sem naredil tehničnega z avtobusom, mi ni gorela ena zadnja luč za tablico... 

To je čisto legalno...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 3 urami je Brane napisal:

Ruknejo te tudi če ti žarnica ne gori

Iz prve roke...NE.

V ponedeljek naredil tehničnega, pa mi ena luč ni gorela...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 9 urami je robz napisal:

Imam se par vprasanj za lastnike te generacije Mazde. Se mi zdi kar preskok iz 1., bolj analogne, generacije in me je kar malo strah :D

• Kako neuporaben je tak prtljaznik? Bord in smuci grejo notri najbrz bp, kaj pa kolo? S "pravimi" prtljaznimi vrati sem v avto komot spravil 2 kolesa, tukaj najbrz no go.
  • Se da preziveti brez park senzorjev? V Lj in zivljenju v bloku, kjer je problem s parkiranjem vkljucen v najem stanovanja, najbrz kar tezko. Koliko stane naknadna vgraditev PDC zadaj
  • Kako drago je vzdrzevanje takih avtomobilov? Ce prav vidim so gume 19? Ali lahko pri takem avtu kaj zamenjam tudi sam, npr. vsaj zarnico?
  • Koliko bi realno pilo to v mestu?
  • In se za konec, kaksne hibe oz. slabe izkusnje imate s takim avtom?

Avto ima kljuko. Nosilec za dva kolesa thule, pa se pelje bp. Ko se voziš s kolesom, je nosilec v avtu. 

Park senzorji in kamera se lahko montira naknadno in ni prevelik strošek. 

Gume so 19, 17 in 16 col homologirane na moji šestici 13 letnik. V letu in pol nisem menjal žarnice. 

Poraba na 165 konjičev imam max 7 litrov, povprečje pa 6,5.

V letu in pol mi je to popoln avto. Nobene skrbi. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.