Danes zjutraj pa mi je zadeva prišla tudi prav, ko sem bil na obisku v hribovskih vaseh kjer je precej vlažen (gorski) zrak.
Par minut višinske razlike in nekaj urno parkiranje ob obisku so avto precej zarosili. Ko sem se pa vračal nazaj sem vklopil omenjeno in opazil da imam časovni rele za dobrih 30 minut in potem sem zadevo ponovno vklopil da sem spravil ven vso vlago ter odrosil zadnje steklo in ogledala, s pomočjo klime pa tudi ostala stekla.
Škoda je ker nimajo še vsi razen Forda, Mazde in LandRover-ja tudi funkcijo odroševanja/ogrevanje prednjega vetrobranskega stekla, Subaruji in nova Lada Niva pa imata tudi funkcijo odtaljevanja brisalcev.
Omenjeno gretje oziroma odroševanje stekla mi je prišlo v teh dneh zelo prav ko se nas je peljalo več v vozilu (5) saj se le-to zarosi zaradi dihanja in ostalega povezanega s tem tako da sem omenjeno kombiniral tudi s klimatsko napravo in zadeva je sproti odroševala in stekla in ogledala ob primerni temperaturi.
Prav pa pride tudi ko se na zadnjem steklu in ogledalih nabere ivje in ostala svinjarija katero zelo dobro odstrani, ampak drugače jo pa temeljito odstranim ob prvem pranju.
<p>The Chevrolet N300 2022 is the #1 compact passenger van in Egypt due to its superior quality, robust design, affordability and durability for demanding use. Visit Chevrolet Egypt to know more about this...
Lahk si ti 100% previden in odgovoren, ce se ti potem najde nek pijan bedak in te nabije od zadaj
Kakorkoli to ni vozilo za razvajence in varnostna škatla, ampak šteje samo praktičnost in urbana uporabnost.
Zanimivo da njegov naslednik Opel Karl prav tako ni uspešen in se ni prodajal pri nas ampak so jih večinoma odkupili iz Avstrije in Italije kjer so jih uporabljali kot promocijska ter nadomestna vozila.
Tej mali žepni avtki so primerni samo za kake raznašalce pizz in druge hrane, ko gredo lahko v vsako ozko uličico. Ko skačejo po mestih z njim, ga lahko "vtaknejo" za parkiranje v vsako luknjico. Za kaj bolj resnega pa niso.Tega hyundaia atosa že malo močnejša burja prevrne. 😊
Omenjeno drži.
Je pa zanimivo da jih je dosti videti po istrskih mestih.
Predkratkim je bil lep primer ko se je eden pripeljal iz Reke v Ljubljano.
pred 4 urami je Z M A J napisal:
Že Getz, ki ga uporabljam za zimske vsakodnevne vožnje, je razmeroma majhen, a še vseeno dokaj prostoren (podrem zadnjo klop in gre noter 26col becikel, le z obrnjeno balanco in ni treba prednjega kolesa demontirati ali karkoli), ko sem ga imel parkiranega zraven Atosa, je izpadel kot VELIKAN. Že po širini ful razlike.
Res je, dosti kolesarjev uporablja te male avteke za prevoz kolesa, saj mu omenjena škatla ne pomeni veliko.
A to imaš MTB?
pred 3 urami je Deeyan napisal:
Kaj ti nuca, ce si sam previden, ce drugi niso?
pred 30 minutami je FuManchu napisal:
Žal je tako. Dobrih deset let nazaj je znanec umrl v matizu. En ga je nabasal v bok.
Res je, ampak ni vse v asistentih, ampak v predvidevanju in odgovornosti.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Danes zjutraj pa mi je zadeva prišla tudi prav, ko sem bil na obisku v hribovskih vaseh kjer je precej vlažen (gorski) zrak.
Par minut višinske razlike in nekaj urno parkiranje ob obisku so avto precej zarosili. Ko sem se pa vračal nazaj sem vklopil omenjeno in opazil da imam časovni rele za dobrih 30 minut in potem sem zadevo ponovno vklopil da sem spravil ven vso vlago ter odrosil zadnje steklo in ogledala, s pomočjo klime pa tudi ostala stekla.
Škoda je ker nimajo še vsi razen Forda, Mazde in LandRover-ja tudi funkcijo odroševanja/ogrevanje prednjega vetrobranskega stekla, Subaruji in nova Lada Niva pa imata tudi funkcijo odtaljevanja brisalcev.
Popravljeno od DonFelipePovezava za deljenje
Deli na druge strani