Ni lih avto, ma lahko re?emo da je tut plehovje no Zanimiv opis:
http://www.njuskalo.hr/asus-prijenosnici/a..._types=og.likes
Black edition, a to je tut obstajal?
Temelji na Fordu Escape, oz. ponekod tudi Maverick da.
No prva se prodaja ?e nekaj ?asa, za to ceno mi je zanimivo da je ?e vedno gor na avtonetu...pa je bila ?e kar parkrat. Za tisto rumeno velja enako, ne vem kam se je zgubila ena rumena z menjanim motorjem, kilometri so tu podobni, mogo?e je to ta. Bila je pa ?e ve?krat na oglasih...
Ostale so razmeroma nove med oglasi, tista NA je ?e nekaj ?asa, pa zgleda kar zanimiva...samo malo preve? za ta denar? Ne re?em da bi bila 1.8...
Aja tista svetlo modra je lepa, verjetno bo pa ?e malo ni?ja cena ker ima razbito ogledalo...pa verjetno ?e kaj...no ker si ?e vpra?al kje zna priti drago, je ravno pri delih, ?e jih razbije? in nato rabi? nove. Rabljene je pa ?e malo te?je dobiti, pa se vseeno da...
Ostale se pa spla?a iti pogledati...
Aja druga?e ima? lahko tudi NB, pa da? lu?i in odbija? NBFL gor, kot imam jaz...ampak bi tudi to kar precej ko?talo, ?e ne najde? nekje razbite...
Glede servisov, kakor za koga recimo...mali servisi pridejo pod 100?, da zamenja? olje, filtre in te zadeve Seveda je to pri popoldancu, ali sam doma, za uradni servis ti ne znam povedati...
No avto.net tudi danes zafrkava tako da ?e vedno pribli?no ne vem...kaj pa i??e?? NA, NB, NBFL, ali NC verzijo? Seveda je najbolj?i na?in tako ali tako da se avto pogleda v ?ivo
bom pa preveril linke ko bo avto.net zopet delal
http://www.mazda-si.net/index.php?s=&s...st&p=307336
Streha pa, tako tako, v?asih se pri nekaterih od nas voda nabira v gumi od strehe, in ko nima nikamor te?i, potem malo kaplja v kabino...ampak se navadi?
A se heca??
Jaz mam kar cel vikend posve?en Miati. Danes sem dal uno amatersko veterno za??ito dol, jutri s fotrom kupiva blago da ga zamenjava z novim. Potem sem odstranil ?e sredinsko armaturo, ker sem moral dobiti dol man?eto menjalnika, ki bo tudi zamenjana z novim blagom in rumenimi ?ivi pa streho bom ?e malo silikonal, tam na razpokah, vsaj za?asno dokler ne nabavim nove. Jutri ?e komplet oprana in spolirana, v nedeljo jo bom pa raztegnu na kak?nem izletu
Tole?
Ponudbe za?
vsaj kaksen golf ali podobno...ne prevelko ne premajhno, pa so stroski tudi relativno majhni
Se strinjam za Golfa, samo potem:
Golf Plus...Golf kot so pa? ta slovenska ljudska kola, k ga ho?e imet itak ?e vsak 2. slovencelj, pa ?e Plus verzija kot zgoraj pravijo da bi bilo fajn kak enoprostorec
Samo cena bi pa bila malo ve?ja...
Napisano
Kaj ma veze kjer model, ?e sta ista?
Sam ne vem kako se ti odlo?a? za te modele, ?e vsak mesec novo temo odpre? o spet ?ist tretjem avtu...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani