O ja...tako presti?en avto v tistih ?asih, da nam ga ministrstvo ni hotlo prodat, da se ne bi en navaden administrator vozu v bolj?em avtu kot minister. Bil je pa top of the top, ?e ra?unalnik ki je govoril...
Da to tista, ki je bila pri na?em kleparju pred mano? Spomnem se da je imel vijoli?no notri ter da je rihtal prednji odbija?...ni pa ni? rekel da je kaj huje razbita...
Kolegi moji, najve?ji smeh je pa, ko po ministrstvih zagleda? plakat: STOP BIROKRACIJI
Kjera ironija, lih tam k jo je najve?...danes pa peljal 100 (6 izvodov) fasciklov direkt v arhiv, zakaj 6? In zakaj v fizi?ni obliki ?e to noben ve? ne bo bral, samo zaradi zakonov...vsak dan bolj mi gre ta papirologija na ?ivce...
Eni pravijo da ja, eni da ne. Enim je uspe?no dostavil avte ?ez lu?o, eni pa pizdijo...je kar riskanten posel ja...Se pa kar na?aka? pa na?ivcira? ?e je res ?e na drugi strani...
Aha, ?e prav razumem, sta oba prehitevala nekoga, samo on ni opazil da si ti ?e v prehitevalnem manevru? A to je cesta Tolmin-Idrija? Ne bi se ?udu...
Druga? pa, pripelji na Vrhniko k Tomcu ane, sej ti pol foruma lahko pritrdi da bo dobro zrihtu. Pa jo bo? moje dubu pred 1 mescem...seveda je treba prej poklicat pa se zment
Pa? ?e je pa barve na avtu mal v?, pa sam stvar lastne kaprice. Meni je vseeno ?e ma avto malo debelej?o barvo, ?e je opravljeno kvalitetno.
@Curko, so?alje...ampak vsaj nisi ti kriv. Nima? kej, lahko se ?e tok poslu?uje? defenzivne vo?nje, pa takih stvari ne more? prepre?it. Va?no da je samo pleh
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
O ja...tako presti?en avto v tistih ?asih, da nam ga ministrstvo ni hotlo prodat, da se ne bi en navaden administrator vozu v bolj?em avtu kot minister. Bil je pa top of the top, ?e ra?unalnik ki je govoril...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani